GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, sad sam vec prs'o, isprob'o sam od 3 lika, 2 komada nece inst. da pokrenu, a 3. me tako zajeb'o, posto na 2 dvdu nema cd-a :roll:

trazio ga, a njega nema mamu li mu ***** !!!

ko mi pusti pp, sa linkom za d'load, bicu mu zahvalan ( :mrgreen: :lol: ) i dobija 5 reputacije od mene :D
aj molim vas ...

fala :mrgreen:

e, sad sam vec prs'o, isprob'o sam od 3 lika, 2 komada nece inst. da pokrenu, a 3. me tako zajeb'o, posto na 2 dvdu nema cd-a :roll:

trazio ga, a njega nema mamu li mu ***** !!!

ko mi pusti pp, sa linkom za d'load, bicu mu zahvalan ( :mrgreen: :lol: ) i dobija 5 reputacije od mene :D
aj molim vas ...

fala :mrgreen:
Nadji od nekog da se razmenis sa njim.Imam ja GTA IV pa ako hoces da se razmenimo javi se na pp da se ne zezas oko downloada pa da ti opet ne radi (moje 100% radi).

Uradio sam neki mali video u video editoru pa me interesuje sledece:
Kako da ga snimim na hard?Mislim kao neki video format koji bi mogao da okacim na net ili da gledam na playeru?Ali da bude takav kako sam ga editovao.

ako neko hoce da zna odakle moze da skida igre,muziku,filmove,programe i td.... neka se javi na pp,mogu i ovde da postavim link ali se plasim da me moderator ne tepa.......,a da sve je potpuno bas potpuno bezplatno samo registracija bezplatna naravno,kada skidate dole pazite na upload jer ako je premali odoste pod led,pozzz javite se,netrazim nikakvu nadoknadu sve za dz,sve za Srbiju i pira.....:grudvanje:

ako neko hoce da zna odakle moze da skida igre,muziku,filmove,programe i td.... neka se javi na pp,mogu i ovde da postavim link ali se plasim da me moderator ne tepa.......,a da sve je potpuno bas potpuno besplatno samo registracija besplatna naravno,kada skidate dole pazite na upload jer ako je premali odoste pod led,pozzz javite se,ne trazim nikakvu nadoknadu sve za dz,sve za Srbiju i pira.....:grudvanje:

Brate mili...
Moram da ti dam jedan:klap::klap::klap:
PS ispravio sam ti pravopisne greske
Pogledaj malo ovo...
http://sr.wikipedia.org/wiki/Једначење_сугласника_по_звучности
Happy new year!z:dm2:z:dm3:

cccccc.... ja sam hteo da vam pomognem a ti meni da sam nepismen,sramota..,ja jos ne idem u skolu *** sta ces...:sanke:
Oko pravopisnih gresaka sam hteo da ti pomognem.Sramota je,to ti je osnova pravopisa koju bi trebao da znas...
Svi znaju odakle moze da se skida muzika,filmovi,igrice i sve ostalo,tako da nam ne treba tvoja pomoc.
Mogu da ti kazem da si mnoooooogo zakasnio.Pa danas i mali klinci znaju da skidaju muziku,filmove,igrice...

Recommended GTA IV PC system requirements taken from Microsoft's Games for Windows site:

Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
RAM: 2GB
Hard Drive: 18GB free hard disk space
Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader
Drive: DVD-ROM dual-layer drive

Pa zar zahteva 18 gigabajta slobodno na kompijuteru :hahaha: Pa zar mora Intel procesor jel može da se igra na AMD procesoru! nije problem za 18 gigabajta pošto ja kupujem za mesec dana 500 gigabajta! ali kupujem AMD procesor pa ne znam dal će mi raditi šta mislite?

Pa zar zahteva 18 gigabajta slobodno na kompijuteru :hahaha: Pa zar mora Intel procesor jel može da se igra na AMD procesoru! nije problem za 18 gigabajta pošto ja kupujem za mesec dana 500 gigabajta! ali kupujem AMD procesor pa ne znam dal će mi raditi šta mislite?
AMD procesor...Samo si rekao proizvodjaca,moras reci tacno koji procesor uzimas.
Kupujes 500gb???Nisi morao da spominjes to,ali neka malo nek se pravis vazan (uzmi 1 tb pa se pravi vazan)...

Minimum System Requirements
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

Ili sacekaj kad sklopis konfu pa idi na ovaj sajt da tacnije proveris da li ces moci da poteras igricu.
http://www.yougamers.com/gameometer/10296/
z:dm2:z:dm3:z:dm2:

Ja sam platio E7200, 2 GB DDR2 i HD3870 nekih 30000 letos, sad je cena pala pa može za te pare kupiti nešto dosta jače... prešao sam igru i glatko ide na ovim podešavanjima, mada je novi driver za grafičku podigao frejm rejt do neba.

sqsbja.png

Sa velikim zadovoljstvom vam prikazujem moj PRVI MOD!
Uradio sam i uploadovao sam ga na najpoznatiji sajt ( administratori sajta su ga odobrili i samim tim znaci da je mod veoma dobar).
Moj MOD mozete pogledati na sledecem linku.
http://www.gtagaming.com/downloads U weapon mod odeljku za download.
Ako ne verujete pogledajte mi nick,ako ni onda ne verujete slobodno se registrujte na tom sajtu i postavite mi bilo kakvo pitanje a ja cu vam odgovoriti da bi se uverili da je to moj mod.
Uradicu jos dosta modova a ovo je jedan pocetni mod.

Hvala

ajde sad neko ukratko da mi kaze shta da instaliram da bi mogao da igram igricu normalno.
imam p5kc, Core2Duo E4500, 2gb ddr2 i 8500GT igrica mi radi bez seckanja kad sve srozam na minimalno...sve dok ne padne mrak...e onda pochinje uzasno da secka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back