Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadji od nekog da se razmenis sa njim.Imam ja GTA IV pa ako hoces da se razmenimo javi se na pp da se ne zezas oko downloada pa da ti opet ne radi (moje 100% radi).e, sad sam vec prs'o, isprob'o sam od 3 lika, 2 komada nece inst. da pokrenu, a 3. me tako zajeb'o, posto na 2 dvdu nema cd-a
trazio ga, a njega nema mamu li mu ***** !!!
ko mi pusti pp, sa linkom za d'load, bicu mu zahvalan (![]()
) i dobija 5 reputacije od mene
aj molim vas ...
fala![]()
@tommy gun nemoj da je ko onaj prosli koji si postavio da jos sje$em igricu.Ajmo veselo patch v2
Sad cu ga skinem...
http://rs222.rapidshare.com/files/175512451/GTA_IV_TitleUpdate_v2_-_21_DEC_08.rar
A sta sam ja rekao?Dok ne bude bio patch na nekom zvanicnom sajtu ja ne skidam.NEEEEEEEEEEEEEEE
Ovo je trojanski patch...NE NE NE....
HAHAHAHAHANEEEEEEEEEEEEEEE
Ovo je trojanski patch...NE NE NE....

ako neko hoce da zna odakle moze da skida igre,muziku,filmove,programe i td.... neka se javi na pp,mogu i ovde da postavim link ali se plasim da me moderator ne tepa.......,a da sve je potpuno bas potpuno besplatno samo registracija besplatna naravno,kada skidate dole pazite na upload jer ako je premali odoste pod led,pozzz javite se,ne trazim nikakvu nadoknadu sve za dz,sve za Srbiju i pira.....![]()

Oko pravopisnih gresaka sam hteo da ti pomognem.Sramota je,to ti je osnova pravopisa koju bi trebao da znas...cccccc.... ja sam hteo da vam pomognem a ti meni da sam nepismen,sramota..,ja jos ne idem u skolu *** sta ces...![]()
Recommended GTA IV PC system requirements taken from Microsoft's Games for Windows site:
Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
RAM: 2GB
Hard Drive: 18GB free hard disk space
Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader
Drive: DVD-ROM dual-layer drive
Pa zar mora Intel procesor jel može da se igra na AMD procesoru! nije problem za 18 gigabajta pošto ja kupujem za mesec dana 500 gigabajta! ali kupujem AMD procesor pa ne znam dal će mi raditi šta mislite?AMD procesor...Samo si rekao proizvodjaca,moras reci tacno koji procesor uzimas.Pa zar zahteva 18 gigabajta slobodno na kompijuteruPa zar mora Intel procesor jel može da se igra na AMD procesoru! nije problem za 18 gigabajta pošto ja kupujem za mesec dana 500 gigabajta! ali kupujem AMD procesor pa ne znam dal će mi raditi šta mislite?