GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E jos mi samo nije jasan onaj tweak .
Onaj snimak na youtube je mutan i uopste nevidim sta i kako treba :(
0. After TWEAK i have 12fps more, sometimes this tweak can make a higher resolution playable for example - 800x600 to 1024x768.

1.If you have geforce, install this drivers (new beta drivers for gta 4)
and this (high settting no lagg)
5.In game options, off clip capture

6. If you dont want lots of shadows (only towns, cars and bigger things) set "Shadow Density" for 0. When you set "3", lamps, PED's give shadows. Its veeery slow game when you turn on reflectors in car

7. If you want to have pretty game without set gigh setting, you can press "p" for blur :]

8. SUBSCRIBE ME TO NEW GAMES GAMEPLAYS, TESTS AND TWEAKS

Ako ti jos nije jasno,javi mi se na pp pa cu ti objasniti.

Dobio sam igru i automatski se iznervirao...
Ne mogu da postavim res 1440x900...sere nesto bzvz za grafu,a imam HD3850 256MB GDDR3 i garant ce da radi bar sa low,al kako da stavim 1440x900 kad nece...pls help

Dobio sam igru i automatski se iznervirao...
Ne mogu da postavim res 1440x900...sere nesto bzvz za grafu,a imam HD3850 256MB GDDR3 i garant ce da radi bar sa low,al kako da stavim 1440x900 kad nece...pls help
Ubaci onaj cmd,ima negde u ovoj temi link.Odmah da ti kazem da neces moci (ja imam 8600GT 256 GDDR3 i ne mogu da stavim 1440x900,tj mogu ali nestaju mi zgrade i uopste nije igrivo) tako da ne vredi.Nema sanse da sa 256 GDDR 3 stavis rez na 1440x900.

Meni je najvise sto sam igrao za 1 dan 2 sata.
Presao sam oko 22%.
Igram polako da mi sto duze traje (ali za raspust cu da cepam ko nenormalan).

Aj mi molim te posalji tvoje sejvove ...
Ja stigao do 35%, i onda mi se izbrisali sejvovi, a posto si ti tu negde ako bi mogo da okacis na rapid pa da mi das link ...

Ako nekom treba objasnjenje oko savegame-a za gta IV:

GTA IV savegame se nalazi u: C:\Documents and Settings\Ime Korisnika\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
Obavezno ukljucite opciju "show hidden files and folders" jer se vecina tu zezne.
Ako nekom saljete savegame on treba da uskladi ime savegame-a npr kada primi save u folderu pise user_e00000bdcf00b34f.Tada treba da preimenuje save kako pise u sledecem folderu: C:\Documents and Settings\Ime Korisnika\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\Content.Tu ce naci folder sa imenom npr user_e00000buif00b27f.Tako taj savegame treba da se zove tako jer nece raditi.Nadam se da sam pomogao.:super:

znaci ja trebam da budem i vise nego zadovoljan posto sam je odigrao poprilicno dobro na mojoj konfi :D

btw, ako moze neko neka okaci savegame posle poslednje misije, ili bar tamo u pretposlednjim posto sam morao da reinstaliram vistu a savegame ostao na istu particiju. Thx

Imam jedno bezobrazno pitanje, mozda se vec pojavljivalo ako jeste sorry ali stvarno nisam nasao.

Dakle pitanje je, da li se jos nekome desava da igra iz cistog mira pukne (zakuca), ponekad cak izbaci i plavi ekran...ali ne svaki put???? :dontunderstand:

Imam jedno bezobrazno pitanje, mozda se vec pojavljivalo ako jeste sorry ali stvarno nisam nasao.

Dakle pitanje je, da li se jos nekome desava da igra iz cistog mira pukne (zakuca), ponekad cak izbaci i plavi ekran...ali ne svaki put???? :dontunderstand:
Probaj da instaliras patch i drajvere za GTA IV.Ako to ne uspe reinstaliraj igru,pa instaliraj drajvere za GTA IV pa onda patch.
Koji ti je OS?

Jeste videli onu GetaLife zgradu xD

3333_gtaiv_algonquin_getalife.jpg

Poslednja izmena:
ajde SRBI pomagajte!
Prvi put cujem za taj problem.Ako nece ni setup da pokrene jedini lek ti je da nabavis od nekog drugog igricu a te diskove mozes slobodno da bacis.
Probaj da instaliras kod nekod ortaka pa ako ni kod njega ne radi onda su diskovi krivi,a ako radi onda ti je komp u pitanju.Ne znam sta drugo mogu da ti preporucim da uradis...
Ja sam imao isti problem sa Gears of War i diskovi su bili u pitanju tj nisu valjali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back