GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa jel to znaci da je problema sve manje i manje...
"Blokade" u igri su resene(social club,drunk camera,da ne moze da se sejvuje...)
Lagovanje je delimicno reseno...
U cemu je onda problem?
Jel su zahtevnosti vece od onoga sto je napisano,jel tako?

"Ovako radio sam neka testiranja i dosao do sledecih saznanja:

GTA jednostavno ne koristi GPU za renderovanje vec CPU!!!

Primer:
AMD Athlon 4400+
2GB DDR2
ATI HD3650 512MB 8.11 Catalyst
Win XP SP3
Asus 19 Wide

Benchmark Result:
1440x900 = 12.24fps
1280x864 = 14.90fps
1152x864 = 17.63fps
848x480 = 20.02 fps

Bilo sta ostalo da pomerim fps ostaje isti, znaci da li Texture quality bio na medium/high i ostali fps je isti.

Moj zakljucak, sto jaci procesor, igra ce raditi bolje, graficka nije toliko merodavna."
To je jedan lik rekao na forumu sveta kompjutera...

applause.gif

Nego ljudi, nesto me je*ucka ovaj GTA IV na visti x64...Ne znam da li sam ja u pitanju ili nesto drugo, uglavnom nisam uspeo da je starujem...Upravo ponovo instaliram igru...

Ima li neko iskustva sa GTA IV na vista x64?

DaveVista.gif

Nego ljudi, nesto me je*ucka ovaj GTA IV na visti x64...Ne znam da li sam ja u pitanju ili nesto drugo, uglavnom nisam uspeo da je starujem...Upravo ponovo instaliram igru...

Ima li neko iskustva sa GTA IV na vista x64?

DaveVista.gif

Prati prethodne 10 teme, imas crack, imas foru za texture i sve ce da radi. Bolje performanse se izvlace na visti nego li na xp-u, naravno uz originalni hardver.

Pa imas MP, si ti uopste igro...

mislim za nas pirate dal ce ikad nesto biti :D....

edit : Nocas sam igrao jednu misiju....i taman da je zavrsim ubaguje mi se gta /(posle toga mi se i zivot ubagovao ) D
kad otprilike izlazi patch???Sad mi krivo ako predjem sve sta cu posle da radim......a nisam jedini sa takvim misljenjem XD

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back