GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Presao dosta :D 3 sata je igram vec, ipak kad se setim da sam na ovakav nacin sa ovim brojem fps-a igrao San Andreas na staroj masini + ovde bolja grafika..onda je sasvim ok :)

Pa kako ne mozes na microsoftov wtf?
Uzmi Internet explorer i idi na link taj
Ne znam sta je...
Probam sa Operom ne moze,probam sa Explorerom ne moze...
The page cannot be displayed
Zato mi treba neki link ako ima negde okaceno isto to kao i na Microsoftovom sajtu da skinem sto pre!
Dajte ljudi link na pp.

nasao sam fazon kako da se otkljucaju texture na high...kome treba nek me pm. Meni igra bolje radi na high texturama nego na medium + mnogo bolje izgleda. Jedino sto me muci jeste sto u opcijama prelazi 150mb preko granice za moju graficku..valjda nece da crkne :)

nasao sam fazon kako da se otkljucaju texture na high...kome treba nek me pm. Meni igra bolje radi na high texturama nego na medium + mnogo bolje izgleda. Jedino sto me muci jeste sto u opcijama prelazi 150mb preko granice za moju graficku..valjda nece da crkne :)

poshalji i meni...........

Statistics
Average FPS: 43.63
Duration: 37.01 sec
CPU Usage: 59%
System memory usage: 84%
Video memory usage: 100%

Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 23
Detail Distance: 100

Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS
Video Driver version: 180.43
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz

Ljudi evo upravo skidam SP3 sa Microsoftovog sajta.
Problem je bio sto mi je komp bio zarazen Antivirusom 2009 ali istrebio sam gamad i evo skida bez problema.Hvala svima koji su mi pomogli.

mozes..samo startuj onaj club pre igre u offline modu i napravi accaunt ali offline :) Snima ti posle svake odradjene misije, lepo izadjes, posle odes na start game i odmah nastavljas, tako da ne mozes iz pocetka :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back