GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
On 13 May 2008, Grand Theft Auto IV broke the Guinness World Records for "Highest grossing video game in 24 hours" and "Highest Revenue Generated by an Entertainment Product in 24 Hours". It sold 3.6 million copies on day one, which equalled roughly $310 million in revenue.

Eto sto nam sad ne daju igru za dzaba, kad smo cekali :P

Nemojte da vas nasankaju, ta odlaganja su upravo sa ciljem da sto vise ljudi kupi konzolu/igru za konzolu. Samo strpljivo dok ne izadje PC verzija, pa da je svi kUpimo, kad smo toliko cekali.

I ja vise volim pc,al isplati se kupiti konzolu ,jer igre za pc odlazu i sve manje ih je a i kupis komp za velike pare pa kasnije da ga budzis ...al sta je tu je

Koliko vidim na rockstar-ovom zvanicnom sajtu pise 2. i 3. decembar, izgleda da nece biti odlaganja za 18.-i !!! :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet:

Bash sam juche uplatio rapidshare premium, a i ovaj open adsl je brzi, skinuce se valjda za 24 sata ...

Jos 6,5 ... :vatromet:
icon_biggrin.gif

A ja krelac stavio na desktop onaj widget pa mi odbrojava vreme do izlaska igre (kao kad za raspust stavim da mi odbrojava vreme do pocetka skolske godine, ali tad je obrnuta situacija, svakim danom sam sve tuzniji) ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back