dragi11
Primećen član
- Poruka
- 725
Znas ti da racunas?ajde sta dizete paniku
sacekajte 10 dana duze i uzivajte![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas ti da racunas?ajde sta dizete paniku
sacekajte 10 dana duze i uzivajte![]()
OK...dobro 11 dana..kod nas je trebao 21 decembra..znaci 11 dana kasnije i jos nekih 5+ dana da se to hackuje da bi mi skromni ljudi mogli da igramo..znaci vise od 10 dana..zaje8a me matematike![]()
OK,hvala sto si nam objasnio...Sta bi mi bez tebe...Sta koj drugi decembar ??? Sta je vama ???
Videli ste sa dva sajta 2. decembar i onda svi e ***. 2. decembar ...
Igra zvanicno, potvrdjeno od strane Rockstar-a izlazi 18.-og novembra !!!
Ako nije tako to mora da pise na zvanicnom sajtu rockstar-a, ili mora da se da neka izjava u javnosti, a da ima neke izjave (javne) to bi bilo na youtube-u ...
Kada je igra trebala da izadje oktobra, pa su onda ovi iz Rockstar-a to pomerili za novembar, sutradan je odma pisalo na zvanicnom sajtu da izlazi 18.og ...
Pa svaki veci sajt moze da pusti trac da igra izlazi tad i tad ...
Gluposti ...
P.S. o kakvih 10 dana vi pricate, pa ne secam se da je i jedna igrica do sada morala da se hack-uje ...
Sve se skine sa neta instalira i picis ...
Pise ti zahtevnost par stranica iza.Hoce moci da radi (bez kocenja) na 9600 gso?
Nadajmo se da nece da koci... Kazu da je u Americi gta IV izasao za pc.
Nemoj se zavaravati,nije izasao za PC.Nadajmo se da nece da koci... Kazu da je u Americi gta IV izasao za pc.
Ma *** gledao sam na youtube neki likovi u americi igraju gta IV na pc-ju bez problema pa reko vas da pitam...
bice nakacili sony na pc monitor, zamazali ga kucistem pa zajebavajuh narod...