GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sada i meni pocinju da umiru nade za GTA IV PC....
Moj ortak mi kaze da nece izaci za PC, a i da ako izadje nece moci za moj komp. (moj komp-pentijum IV, 2002 version, 1.09GHz)
Tako da...mora cu da cekam novi Grand Threft Auto....

Pa dzabe ces cekati novi GTA jer ako ovaj ne mozes da pokrenes kako ces pokrenuti naredni koji ce biti jos zahtevniji.

Mislim da ce za GTA IV biti naj bitniji ram.:ok:

mislim da bi bila cista ludost da igra ne izadje i za pc...
bas kao sto bi bila ludost i da je izasla za pc u isto vreme kada je izasla za konzole... ;)

Ovo prvo se slažem s tobom. Stvarno nema razloga da ne izađe i za PC, uostalom zar nisu sve GTA igre do sada (nisam samo siguran za one prve dve, iz ptičje perspektive) izašle za PC, zašto ne bi i ova?

Ali ne znam zašto kažeš da bi bila ludost da je izašla i za PC u isto vreme kad i za ostale. Ja baš mislim da bi to bilo super, da vlasnici PC-ja ne moraju da čekaju bar pola godine duže od konzolaša. Osim toga, mnoge druge igre koji su multiplatformske izađu i za PC paralelno sa ostalim verzijama.

Za PC ce da izadje bre!
Secate se da je tako bilo i za Vic City i za San Andreas... pa su odmah godinu dana posle objavljivanja izasle! Izaci ce. To necu da se brinem.
Nego se brinem da li ce moci za moj komp. Jos uvek me to muci. Znaci... moracu da kupujem delove.

Ali ne znam zašto kažeš da bi bila ludost da je izašla i za PC u isto vreme kad i za ostale. Ja baš mislim da bi to bilo super, da vlasnici PC-ja ne moraju da čekaju bar pola godine duže od konzolaša. Osim toga, mnoge druge igre koji su multiplatformske izađu i za PC paralelno sa ostalim verzijama.
ne zalazim u kombinatoriku- ali na neki nacin se ovom forom dosta vise zaradi, pa je sve cesce primenjuju...

kakvo lupetanje..post do posta.

Prvo sa 1gb ce samo pokrenuti igru nista vise, sa onim Sempron 3500 ghz,2 gb of ram,Ati x1550 512 m, moci ce na low tek nesto ma med ako i to. Ipak je to sempron. 2gb minimum, 8xxx grafa i neki athlon ili dual 2 core 3000+ . Budite realni.

kakvo lupetanje..post do posta.

Prvo sa 1gb ce samo pokrenuti igru nista vise, sa onim Sempron 3500 ghz,2 gb of ram,Ati x1550 512 m, moci ce na low tek nesto ma med ako i to. Ipak je to sempron. 2gb minimum, 8xxx grafa i neki athlon ili dual 2 core 3000+ . Budite realni.

Dobio nov komp tako da ce mi sigurno raditi na med ako ne i na high.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back