GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e kentora..posto vidim da si ti jedan od malobrojnih koji su ovo igrali..zanima me nesto..
jel ima neka rock/metal stanica?al da ima nekih do jaja stvari...ae plz vidi nesto da je dobro, ako znas neke stvari, kazi mi sta ima :D ;)

e kentora..posto vidim da si ti jedan od malobrojnih koji su ovo igrali..zanima me nesto..
jel ima neka rock/metal stanica?al da ima nekih do jaja stvari...ae plz vidi nesto da je dobro, ako znas neke stvari, kazi mi sta ima :D ;)

na radijima pustaju razne hitove,nisam slusao sve ali znam da ima dosta ekstra pesama a meni je najzesce kad na jednoj stanici zovu neku vracaru da im prica o proslosti ili buducnosti ''Jane you are right,i see you as the leader of the world in 5 years!'' ''What else do you see?'' ''I see your statue covered in pigeon shit!'' :rotf:

e Kentora , jel gta4 veca zaraza od san andr? Mislim na trenutak kada prvi put sednes da igras mmmm kad se setim...
computer-smiley-09.gif

ja sam igrao gta na soniju - slika od gore, ma veoooma nadrkana igra ....

san andreas je jako los ....

misije su dobre samo one na pocetku, i prvi grad je najblolji, a ovo ostalo golo sra*e

treba da kupuješ radnje okolo po gradu kao što je reko exeler0 imaš malibu,kod aerodroma imaš salon automobila,imaš fabriku sladoleda,štampariju...Uglavnom pogledaj priloženu mapu kupi sve pored čega je slovo M tu imaš misije.
properties.JPG

kupio sam novi sk i ocena gta 4 je 99 najveca koju sam video ali sam isto tako procitao jednu losu vest :
"Verzija za PC se zasad ,nazalost,ne planira.Nada umire poslednja.":sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back