GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovako,kome god treba patch za GTA 4 koji radi bez Cd keya,nek mi se javi na pm,dacu mu link.
Sad,i ja imam problem,a to je posle izvesnog vremena provedenog u igri-DRUNKEN camera.Nz do cega je to,do sad je lepo islo grafika i rezolucija max.
moja konfiguracija je:
4gb DD3 Rama
GTS 250 1gb
Intel Dual-Core 3.0 Ghz
mozda nish ne znaci,znam da nije do rezolucije,ali ekran je Benq 24" full HD

ovako,kome god treba patch za GTA 4 koji radi bez Cd keya,nek mi se javi na pm,dacu mu link.
Sad,i ja imam problem,a to je posle izvesnog vremena provedenog u igri-DRUNKEN camera.Nz do cega je to,do sad je lepo islo grafika i rezolucija max.
moja konfiguracija je:
4gb DD3 Rama
GTS 250 1gb
Intel Dual-Core 3.0 Ghz
mozda nish ne znaci,znam da nije do rezolucije,ali ekran je Benq 24" full HD

Ja sam taj problem rijesio Razorovim crackom.

Ljudi, pomagajte. Juce instalirah igru, krekovah je sve lepo, ali kad pokrenem igru pojavi mi se onaj mali crni DOSlike ekran, i igra mi se odmah posle toga sama ugasi. Zna li neko u cemu je problem i kako da ga resim?

Jer moze neko da mi kaze zasto mi secka GTA IV, moja konfiguracija je:
ATI Radeon 4850
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
2GB
Windows 7

A i zasto nece da mi pokrene zadatak kod Jimmy Pegorina, "Payback", odvezem gde mi kaze i pocne da ucitava i to je to, tu stane. To mi je zadnje na mapi, ali verovatno nije zadnji zadatak...
Pomozite!!!!!!!!

Jer moze neko da mi kaze zasto mi secka GTA IV, moja konfiguracija je:
ATI Radeon 4850
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
2GB
Windows 7

Probaj da smanjiš detalje u video podešavanjima. Trebalo bi da ti tamo piše koliko video memorije imaš, a koliko "vuku" podešavanja koja namestiš. Ali to nije jedini pokazatelj da li će ti seckati, treba se malo igrati sa opcijama.

A i zasto nece da mi pokrene zadatak kod Jimmy Pegorina, "Payback", odvezem gde mi kaze i pocne da ucitava i to je to, tu stane. To mi je zadnje na mapi, ali verovatno nije zadnji zadatak...
Pomozite!!!!!!!!

Misliš, ekran ti ostane crn kad igra počne da učitava misiju i ostane takav?

eeee
jel mora dual core processor za GTA IV?

Da, treba da ima najmanje dva jezgra.

Dali neko zna zasto mi GTA IV secka u toku igre???
masina mi je dovoljna:
Intel Core 2 Quad Q8300 2.5Ghz
GeForce 9600 GT 512MB DDR3
4GB rama
Windows 7 Ultimate 32bit...
cekam vas odgovor!

Pa i nije ti tako loša mašina. Trebalo bi da možeš da pokreneš igru, samo uz smanjene grafičke detalje. Uostalom, proveri minimalne zahteve za igru.

imam procesor: AMD Phenom(tm) II x2 550 Processor 3.10 Ghz Ram memorija 2gm DDR3 graficka ATI Radeon HD 5600 sa 512 mb rama DDR5 windows 7
zasto mi igra secka??? smanjim sve detalje na minimum rezoluciju sve sve i o5 mi secka :S

:think: Na toj konfiguraciji igra ne bi trebalo da secka sa minimalnim podešavanjima. Nešto drugo ti koči igru, ali j-b-g, ne mogu ovako da ocenim šta. Možda je do nekog procesa u pozadini?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back