GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zbog prve misije ima da stavim novu graficku da dodam rama a mozda promenim i procesor :)...

Samo da mogu da pokrenem igru i da prvu misiju odigram...Onda izadjem i uninstal :lol:

ja se nisam javljao jer sam bio u komi(naravno kad sam igrao dve najbolje igre na svetu: 1. The Warriors i 2. Gta IV) i mogu da kazem da je igra fantazija(mislim na obe ali sad cu da komentarisem samo Gta IV:lol:) svasta mozes da radis,grafika je odlicna,prica je isto ekstra a igra ima mnogo crnog i "belog" humora koji dolazi od Niko-a(ja mislim da se on zove Nikola pa ga zovu Niko:lol:) na ps3 malo trebas da se navikavas na kontrole:lol: sve u svemu imam 2 stvari da kazem: 1.Mrzi me da dalje opisujem igru 2.Sve u svemu IGRA GODINE(Gta IV 2008 a The Warriors 2006:lol:)

Igrao sam GTA lV na ps3-ju i totalno sam se zaludeo.Grafika je fantasticna i mogucnosti su ogromne.Fizika je takodje super odradjena.Jos i postoji glasina da je niko srbin a i cuje se dosta poznatih reci...Igrica zaustavlja dah!Samo ne znam sto rade to nama PC-igracima koji smo takodje zeljno iscekivali igru.

Star Wars The Force Unleashed
ova igra ce koristiti isti motion engine kao i GTA 4. Znaci vrh. Samo ce trebati masincina da bi se igrala, kao i za GTA 4. Mozda i W vista?

Не верујем да ће за ГТА 4 требати много добар рачунар. ГТА никада није био претерано захтеван.

Ne verujem da ce biti puno zahtevna,jer je rockstar uvek bio fer sto se tice toga.Vecina tih zahtevnih igrica imaju ugovor sa kompanijama,pa PC igrachi moraju da izdvoje jos vise para...Pa i kad ste igrali san andreas valjda niste imali istu konfig. kao sad?Ja se secam da je meni radio perfektno...

jok nece. To je potpuno nova igrica.
Uporedi GTA 2 i GTA 3 pa ce ti biti jasno.

0o dal si ti normalan?
GTA2 je 2d igra, za razliku od GTA3 gde je endzin 3d i jedno 1000 puta kompleksniji. Ne mozes da poredis to tek tako... Ako si uopste igrao GTA1 ili GTA2 ikada... ;)
Ali da, makar ovi iz rockstara umeju da otpimizuju igre, do sada sam svaki GTA igrao na sasvim ok podesavanjima...

Pa bas zbog razlike u engine-u isto tako je 1000 X kompleksniji GTA4, nema veze sto je prethodni u 3D.
U igricu je ulozeno 100 000 000 $, na igrici je radilo 1000 ljudi i programirali su je 3½ -4 godine !

WDF, zeznuo si se. Gta 2 , mislim kao i GTA 1 i GTA London su 3D igre. Okruzenje je potpuno 3d, jedino su MOZDA ljudi i automobili 2d sprajtovi.... Znam to jer sam se odvaljivao od gta2 kad je izasao, tacno se sjecam uglova zgrada koji su se mjenjali kako sam prolazio pored njih, kao i mogucnosti da priblizavas i odaljavas kameru i da to ide glatko a ne u preskocima kao u nekim 2d strategijama npr, i da mozes da rotiras kameru u zeljeni ugao, kao i to da je dosta kocio na mojoj grafickoj od 8 mb, pa sam uzeo nvidiu tnt2 da bi gta2 letio.....
to je bila vrh igra..Recimo po meni radio je bio bolje osmisljen, bolja muzika i zanimljiviji voditelji nego u gta3,gta-vc i gta-sa.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back