Grupa QUEEN

najbolji bend Britanije svih vremena pored Bitlsa živih i zdravih :) ne bih rekao. to što je BBC 2 proglasio je samo važilo za prošlu godinu i to su bili glasovi gledalaca, a prašian se digla zato što prvi put posle 30 i više godina Bitlsi nisu izabrani u toj BBC 2 anketi.

ali volim Queen puno puno takodje.
Dont stop me now, Play the game, Show must go on

po mom misljenju queen je bio najjaci do flash-a nakon toga pocinje ultrakomercijalna faza koja na zalost traje do kraja karijere,ali nije ni to tako strasno s' obzirom da se kvalitet muzike ne menja samo se prelazi sa sinfo rocka na pop rock zvuk.inace fredi nije bio ***** i to je najobicnija izmisljotina covek samo nije birao sta ce da povali pa nije ni cudo ukoliko pogledamo bilo kakav snimak sa njihovih zurki.pozdrav svima koji slusaju queen uz savet slusajte malo njihove ranije radove interesantno je cuti album queena na kom fredi peva na samo 4 pesme

Samantha Jouns:
Pretrazivala sam forum i ne mogu da verujem da niko nije postavio temu o ovoj najboljoj grupi XX veka??? :shock:
Uskoro se blizi godisnjica smrti Freddy Mercury-a.......Ja sam ga jako volela i obozavam grupu Queen dok je on bio u njoj....nemogu da verujem da ga nema jer je on bio jedan od retkih izvanrednih muskih vokala.
Da li je moguce da ovde nema obozavaoca Queena i Freddya???:shock:
odakle ti to da su bas najbolji
pored zeppelina doorsa i floyda

jecawaste:
ima li neko CD ''Night at the opera'',original,ja nigde nisam uspela da ga nadjem ,samo nalazim Greatest hits...?
Може да се нађе на торентима готово комплетна дискографија.

Иначе, да, једна од најбољих група.

А Фреди - најкраће, али тачно - генијалац.

И, није битна толико ни тзв. "лепота" гласа (није је имала ни М. Калас, па је опет - највећа), него, распон, боја, и многе специфичности друге врсте.

А, можда, међу најважнијим стварима, оно што је одлика сваког ПРАВОГ уметника:

ТИТАНСКА ЕНЕРГИЈА и искрена ПОСВЕЋНОСТ - максимално давање себе томе.

Back