GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

attachment.php

EVO IMA MESEC DANA KAKO NEMAM PARA ...

Poslednja izmena:
...Aman... Gdje ste?
Da vam nije grizio lampir???
Shta chiniti u ovakvoj situaciji... Gdje je reshenje?
Morat qu analizirati poslednjih nekoliko stotina epizoda, drage nam grupe..., ili liqno kontaktirati Broja 1...

Poshtovani DrLazicu, izgleda da imamo neku chudnu forumsku situaciju,
forum je o Paschadima, a njima ni traga.
Verovatno zato shto je leto, vruqina (barem kod vas) pas se teshko sedi za kompjuterom.

Mene ne beshe jer se lumpovalo nekoliko dana.
Slavili smo sa drushtvom moj 46ti RODJENDAN.
Idealan izgovor za feshtu.
Eto me ponovo nazad, poshto se konachno naspavah i otreznih.

Poshtovani DrLazicu, izgleda da imamo neku chudnu forumsku situaciju,
forum je o Paschadima, a njima ni traga.
Verovatno zato shto je leto, vruqina (barem kod vas) pas se teshko sedi za kompjuterom.

Mene ne beshe jer se lumpovalo nekoliko dana.
Slavili smo sa drushtvom moj 46ti RODJENDAN.
Idealan izgovor za feshtu.
Eto me ponovo nazad, poshto se konachno naspavah i otreznih.
Sve najbolje stari prijatelju!

Zamolio bih postavljaca najveceg broja numera - prdim glasno - da iste postavi na youtube ili divshare ili koji god servis, jer numere sa mydeo nisu dostupne.
Please! Barem nesto.

JOS JEDNA SANSA ZA ONE KOJI SU PROPUSTİLİ (A HOCHE) DA DOWNLOADUJU NESHTO OD GRUPE "PASCHAD"

File PASCHAD.rar (76135 KB) uploaded!
Your Download-Link:

http://rapidshare.de/files/40003918/PASCHAD.rar.html

File PASCHAD2.rar (60305 KB) uploaded!

Your Download-Link #1:
http://rapidshare.de/files/40006241/PASCHAD2.rar.html

Koristite "free" opciju za skidanje (ceka se minut-dva da se "dozvoli" download, ali radi).
Rar "PASCHAD" je 76 mega i sadrzi jedan deo ranije objavljenog materijala - procischenih pesama od pre pola veka.
Rar "PASCHAD2" je 60 mega, i ako nemate account na rapidshareu morachete da sacekate do sutra za "free" download (limitiran je na 100mega dnevno),
ili da, ako ste na routeru, resetujete kompjuter i ip adresu (postoje piratski programchichi za "varanje rapidsharea").

Poslednja izmena:
...Dobro jutro PrGl... Gledam neshto ovaj kave takm... (...ne znam kako se pishe tachno...)... to je ukrasna kutija najqechqe pletena... u kojoj se drzhi pribor za kafu...
A, na drugoj strani mesingani "mangal" ima 100kg... vrishti da se potpali qumur...
Ali... kafu ne pijem sam... Nazhalost nemam ni s'kim... ustvari sve ih je manje...toga mi je zhao...

...E, kad bi moglo... nema tih para koja mogu da budu surogat (...iliti nadomjestak... prim aut) dobroj kafi i zdravom muhabetu...
sat qu, a lone, arslan gibi... kad moram... Ovdashnji begaju... neqe da piju kafu s' mene...
...pri tom ne znajuqii da je to gre' vaseljenski.....:)

Poslednja izmena:
Hvala puno, PG!
Jako me raduje da cujem nesto ovako dobro, nastalo u mom rodnom gradu kad sam ja bio mali (generation `79)!
Omiljene stvari: Ne dolazi, Paschad, Hortenzija, Sevdija, ...
Kad citam sve ovo, slusam Paschad, ... prosto mi bude zao sto se nisam rodio 15-ak godina ranije.

Thanks a lot, PG!
Ako budes mogao jos da postavis, you`re welcome ;)

Pravo da ti kazem, ono sto postavim ocistim sa diskova, a za jos
dodataka treba sesti pa opet cistiti snimke, sto mi se bas ne mili, obzirom
da ni originalne clanove grupe definitivno ne boli uvo da to rade. tako da bih, uz
dozvolu svih citalaca, a posle 30 ak sati potpunog zatisja ostalih korisnika
(sem nostalgicng i usamljenog dr Lazica) izrekao konacnu molbu nasem vernom
i nikada posustalom web masteru Neshi Taksisti:

Nesho, ovaj blog vec dugo, dugo vremena prezivljava na sporednim temama.
Ma koliko se ZigZag i ostali trudili da se dopisuju, sama tema je zaokruzena i iscrpljena.
U medjuvremenu i deca se radjaju, citave nove generacije rastu, a mi josh na ovom blogu.
Zamolio bih te da dostojanstveno zatvorish ovaj blog, a mi cemo (ja, ako niko
drugi nece) otvoriti novu temu na kojoj mozemo da pricamo o svemu i svacemu i
vidjamo se po volji i raspolozenju. Evo, otvoricu temu PONOCNI RAZGOVORİ
BIVSIH I SADASHNJIH ROKERA IZ PRISTINE I OSTALIH DIVERZANATA,,
pa da tamo nastavimo. Mozda se pridruzi jos, mozda i pravih, muzicara.

Nesho, ucini konac koji delo krasi i stavi "zatvoreno" posle ovih poruka.
Hvala.

Poslednja izmena:
... Zao mi je.........
...Ovaj forum lepo zamishljen... bio mi je veza sa svim onim shto nemam...
Molim te PrGl da ga snimish kao PDF... i hvala ti...
Bila mi je chast biti sa Vama na ovom Forumu...
...Sada sam stvarno off...

Poslednja izmena:
... Zao mi je.........
...Ovaj forum lepo zamishljen... bio mi je veza sa svim onim shto nemam...
Molim te PrGl da ga snimish kao PDF... i hvala ti...
Bila mi je chast biti sa Vama na ovom Forumu...
...Sada sam stvarno off...

Daj bre Lazo, ne tuguj, otvoricemo novi blog negde drugo, ne mora na ovom forumu.
Samo vidim niko se ne javlja, a novopridosli se ustrucavaju zbog naseg zajebanog karaktera
a i zbog lokalne teme. Pa reko da otvorimo novu temu pa nek se prikljucuje jos neko
koga ne interesuju samo politicke rasprave (uglavnom potpuno besmislene,
kao kafanski razgovori o fudbalu - padash u vatru, a nemash nikakvog uticaja na stvari)
Drago mi je da sam te upoznao, kad dodjem do Beograda cujemo se i viidimo se.
Nemoj tako tragicno, leba ti.
Obecavam ti prebranac i jagnjetinu u "Rubinu" na Kosutnjaku sa "pogledom" (ako lokal josh nosi taj naziv)

p.s.
Ne brini, sache Tashi da skochi da odrzhi blog u zivotu.

Poslednja izmena:
Hvala puno, PG!
Jako me raduje da cujem nesto ovako dobro, nastalo u mom rodnom gradu kad sam ja bio mali (generation `79)!
Omiljene stvari: Ne dolazi, Paschad, Hortenzija, Sevdija, ...
Kad citam sve ovo, slusam Paschad, ... prosto mi bude zao sto se nisam rodio 15-ak godina ranije.

M555, nadam si da si uspeo da raspakujesh stvari. Mislim da mi je nesto zaribalo u prvom raru. Ako si otvorio videa, ok
Pravo da ti kazem, zbog tvoje ljubazne molbe sam ih ponovo postavio i hvala ti sto umesh lepo da se zahvalish - vidi se kuchno vaspitanje.
Sto se tice datuma rodjenja - ne beri brigu: da si bio nasha generacija, sad bi bio prgavi namchor kao i svi mi, jer nas je zadesio
rat upravo u doba kad smo bili u najjacem uzletu - pa nam sjeba 10 godina zivota. Ovako, ti zivish probleme ovog vremena ali mlad
si i tek ulazish u punu snagu, imacesh dosta vremena za sve vrste zivotnih prevrata.
Nema zaljenja - samo cepaj.

PRDIM GLASNO - OVER AND OUT!

Poslednja izmena:
Da, sve je ok sa rar-om, pa sam ponesto podigao i na youtube: https://www.youtube.com/results?search_query=paschad&search_type=&aq=f

Sto se tice devedesith, ne zna se koja je generacija losije prosla. Dal oni koji su bili tinejdzeri, dal oni u 20-im, 30-im, ... dal penzosi.
Anyway, svidja mi taj duh koji je tada vladao u PR, koji osecam u ovoj temi i koji sam naslucivao kao klinac. A muzika Paschadi mi je probudila buru osecanja, odavno nisam reagovao ovako na muziku! Nostalgija, sta li je ...

Daj bre Lazo, ne tuguj, otvoricemo novi blog negde drugo, ne mora na ovom forumu .. p.s. Ne brini, sache Tashi da skochi da odrzhi blog u zivotu.

Alo drushtvo, tu li ste? Eto mene nazad, samo shto udjoh u kuqu posle lude jurnjave na dva kotacha (ne pada kisha trenutno pa se iskoristilo) te rekoh ajd da pokledam shta ima na Krstarici.

PG kao po obichaju oqe da zatvori Pashchad blog, shto me ne inenadjuje - (ochigledno neuspeshan blog sa preko 25000 posetilaca) .. al nema veze ..
Ajde stoga da se prebacimo na ovaj novi
PONOCNI RAZGOVORİ BIVSIH I SADASNJIH ROKERA IZ PR. I OSTALIH DIVERZANATA .. I c u there.

Qao Pashchad, bila mi je chast i privilegija da muhabetim sa vama zadnja 3 meseca.
Vidimo se u BG za par nedelja.
May angels forever walk with you and with your families.
love
ZZ

Pa dobro.Ja sam uvek za promene,al' ovih 70 strana nek snimi neko ko moze pa nek' razdeli.Idemo na drugu temu da "PRDIMO GLASNO"pusimo "DRINU BEZ FILTERA","ZABRLJAVIMO,krenemo u "ZIG-ZAG" do "DR.LAZICA" jer smo rodjeni kao "DZIBERI I KATUNARI".:pivce:

Back