Hic ne berem brige, nego imam kola sa tablama KM.
Ja ce te uznem iz Mitrovice, posto ja imam tulifar table (PR+KS)

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hic ne berem brige, nego imam kola sa tablama KM.
PS. harmonija za uvodni deo Gostivara (ne i za refren) je odradjena i doterana.
Ovako je izgledao plakat okachen na ulaz u Dom Omladine pred svirku Paschadi, maja 1984.
Slika je ukradena sa albuma TIN DRUM grupe Japan. Mus(dizajner postera) bio je tada u Zen - lopovskoj fazi,
kada mu je geslo bilo: "Prodachu svoj imidz za nove roletne."
PS. harmonija za uvodni deo Gostivara (ne i za refren) je odradjena i doterana.
Posto smo manje-vishe posteno odredili 5 naj pesama grupe Paschad, mogli bi da se malo vratimo na temu i da napravimo listu dogadjaja vezanih za Paschad koji se najvise pamte:
1.Zhurka na plazi u Splitu kada se drustvo iznapijalo i zajedno sa desetinom naduvanih stranaca trcalo u krug.Bila je to najveca zhurka koja je ikada vidjena u Trsteniku.
2.Nastup u Beogradu u Domu Omladine kada je sala igrala shotu uz ritam Sevdije.
3.Svirka sa Djurmetom u Bora i Ramizu za postradale u nekom zemljotresu, izuzetno primljena od dvojezicne publike.Nikada bolji...
4.Maskenbal u Bozuru sa Violetom Redzepagic i kordonom policije uz zidove i na stepenicama.Gadjanje sudzukom kod Vuksana posle nastupa..
5.Svirka sa Musom u Klubu i Musov vec legendarni scenski nastup.
6.Boom(ili kako se vec zvashe) festival u Bori i Ramizu kada je Sale bljuvao makarone po toaletu dok je 5.000 ljudi razulareno cekalo nastup...
7.Prva gitarijada mladih grupa sa Zigijem i Mikanom i Dejanovim vratom od gitare koji se oprostio od tela.
8.Prva proba i Zharetova izvedba pesme Angie..
9.Nastup sa Okcem i Bajketom u Klubu umetnika.
10.Snimanje u RTP-u po sistemu 3 pesme za tri sata(malo li je).
11.Cevapi kod Hakija Kosove i razgovor sa Hakijem o zenama i buducnosti grupe......

ALO, PRDJANI!
niko da se javi vech 12 sati.
Onda, da nastavim sa prilozima.
Dejan i Sale su oko 1990te (budzetom od vech pomenutih kiflica)
snimili nekoliko stvari koje nisu ugledale svetlost dana.
Evo semplova za dve koje imam:
"ODAVDE NEMA PUTA" -DEJAN i SALE 1990
"TVOJE RECHI" - DEJAN i SALE 1990.
.

Secam se k'o danas da si nas ti (a i tvoj burazer ) zesce popljuvao kad sam ti doneo snimke da cujes.
Moja ubedljivo najgora montazha je onaj film na 8mm gde glumite ti i Slavica
po kalemegdanu. No, uprkos davanja para na ruke operatoru na mom faksu da ga nadje, izgubljen je.
Sto se tiche ove dve pesme koje ne mozes da slusas, mislim da su rechi i muzika vrlo pristojni, ali je Sale dobrano zaribao sa glasom, zato je neslusljivo.
No, to je ujedno bilo i poslednje od materijala u vezi Paschadi koje imam.
I reci mi, da li imas film gde smo statirali Zuca, Soul i ja ( jel bese i Soul? krecana) . To bih bas voleo da imam.

Zamjecujem da nema ZIGZAGa. Da li je u pitanju samo obicna intoksikacija kanabinoidima&alkoholom koja je zavrsila u bolnickoj ustanovi, ili je u pitanju nesto ozbiljnije, poput ljutnje na forumdzije ili davljenje suxhukom ?
POZDRAV VAMA O MUDRI PRDJANI.
Isto vidim DBF ga nema.
Ne secati se toga filmskog klasika sa Rip Kirbijem,Indijana Dzonsom i Tarzanom je zbilja bruka
Ti bas sve stavljas na forum.
Sekoa cast. Ja i Zabrljivko oterasmo NIKO NIKO KAO JA sa foruma.. .
Tretiranje foruma kao full time job i prozivanje forumasha koji nisu doshli na posao treba izbegavati.Svako ce pruziti u skladu sa zeljama i mogucnostima.Osim toga dolazi leto....
Zaboravio si jos jedan veoma bitan, ali se odnosi samo na nas dvojicu. Sankanje od solitera do Iskre, sa rakijom i mezetom na jedne sanke, a nas dvojica na druge. Ha sta kažeš na ovo
Ne secati se toga filmskog klasika sa Rip Kirbijem,Indijana Dzonsom i Tarzanom je zbilja bruka
 Samo sa Soulom ih imam nekoliko pa covek pobrka.
 Samo sa Soulom ih imam nekoliko pa covek pobrka. 
Uzeo sam u obzir i Dejanovu tendenciju da gitaru stimuje nize (da bi lakse svirao solo, nije me razuverio), pa sam pesmu vezbao iz A iako se ona svira iz F.
Nikad nisam stimovao gitaru nize da bih lakse solirao.:nono:
... bez obzira na raniji zajedljivi komentar ...
Zasto onda ? Nemoj samo da mi pricas da nisi imao dovoljno sluha...
 Sta ce o meni misliti prijatelji sada. Katilju jedan.
 Sta ce o meni misliti prijatelji sada. Katilju jedan.Jas chakam kafence so muhabet... Ama izgleda site pijaat voda...