accordo
Zainteresovan član
- Poruka
- 326
To nije ta devojka, ako mislis na Hortenziju ili Rock Wagram. To je model, Soulova riba u spotu.Što se tiče vokala tiče, nije neko piče.Sale bolje izgleda od nje u spotu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije ta devojka, ako mislis na Hortenziju ili Rock Wagram. To je model, Soulova riba u spotu.Što se tiče vokala tiče, nije neko piče.Sale bolje izgleda od nje u spotu.
Pare tada nisu bile velike jer sam drzao restoran.....
Reci cu ti istinu, pre nego krenem na put.
2. Uz to, uvek smo probali sa gitarama koje je Accordo stimovao nize, da bi mu bilo lakse da svira solo. Kad bi dosli u studio, stimovali smo se kako treba, ali je tada pesmu trebalo otpevati 5 tonova vise. Glupav razlog, cista lenjost, ali je tako. Znas i sam koliko smo marili za probe
3. Ako poslusas Hortenziju, slozices se da je zaista visoko otpevana, narocito u trecem delu. Sve bi bilo bolje da smo spustili pesme za makar jedan ceo ton. Sve grupe u svetu odredjuju pocetni ton prema pevacu, ali ne i mi. Opet lenjost.
2. ... partiji stonog fudbala ili bilijara, cim se vratis u Bg.
(okle bilijar
)Hm, verovatno si posle mesecima zakidao deci na siru u kiflicama, ne bi li otplatio loshu investiciju....
Negde u to vreme se ako se dobro secam u Beogradu pojavio PRAZAN BUREK .
Dejan nikad nije zalio na deci....

Uvek tu za tebe dragi prijatelju...
Ja sam ponudio usluge dobre volje, ali... i tehniku naravno, mislim studio... brez pijacho....
Ja sam ponudio usluge dobre volje, ali... i tehniku naravno, mislim studio... brez pijacho....
Molim te da mi odgovorish, da li si kontaktirao stanovitog perkusionistu grupe "ako imas mashte, nachi chesh smisao"... Bio je on i smetach reflektora, a kuhinja je kasnija faza
... Jedan od njih je i moj sinak.Pošto si ti jedan i jedini okorjeli roker tvrdoga zvuka ovo je za tebe .. butcher ..
BUTCHER RULES!
Ovo je totalno fenomenalno!
Svaka chast mladom pokoljenju i DBFovom sinchiqu koji dokazuje da DNA ostaje nedokukichiva misterija, obzirom da njegov otac nikada nije pokazao ni najminimalnije interesovanje da se ukljuchi u svet sviranja nekog muzichkog instrumenta, pa makar to bila i prazna flasha od CocaCole i polomljena palica.
Momci su fantastichni. Energija 5 000 000 stupnjeva!
Shta kazhe hm .. pevach?
Neshto kao ZHELIM DA PEVAM I PO MACHKAMA SEVAM !?
U ludilu videa ne mogah dokuchiti koji je tvoj sinchiq?
Odlichan opis, dragi moj prijatelju, veoma mi je drag... On che biti nezaobilazna karika u lancu uspostavljanja suxhuk kulture... Raqunam na sve Vas...