GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Reci cu ti istinu, pre nego krenem na put.
2. Uz to, uvek smo probali sa gitarama koje je Accordo stimovao nize, da bi mu bilo lakse da svira solo. Kad bi dosli u studio, stimovali smo se kako treba, ali je tada pesmu trebalo otpevati 5 tonova vise. Glupav razlog, cista lenjost, ali je tako. Znas i sam koliko smo marili za probe
3. Ako poslusas Hortenziju, slozices se da je zaista visoko otpevana, narocito u trecem delu. Sve bi bilo bolje da smo spustili pesme za makar jedan ceo ton. Sve grupe u svetu odredjuju pocetni ton prema pevacu, ali ne i mi. Opet lenjost.

2. Ej Accordo ne svira. Svira Dejan. A Dejan nikada nije stimovao gitaru nize da bi ga manje boleli prsti. To je gnusna laz koja se moze sprati samo jednim (tvojim) sramnim porazom u partiji stonog fudbala ili bilijara, cim se vratis u Bg.

3. Ti si tri puta u zivotu mutirao. Covek bre nije mogao da ti uhvati tonalitet. Uvek smo se prema tebi namestali, ali sto si juce pevao dobro, to sutradan nisi mogao da domasis.Ova druga gnusna laz moze se sprati samo jednim porodicnim pakovanjem sladoleda kada budes dolazio da te razbijem u bilijaru.

Hm, verovatno si posle mesecima zakidao deci na siru u kiflicama, ne bi li otplatio loshu investiciju....
Negde u to vreme se ako se dobro secam u Beogradu pojavio PRAZAN BUREK .

Dejan nikad nije zalio na deci. Inace bi do sada bio bogat covek. Jedino je ponuda bila skromnija u vreme kad su penzioneri nosili rumunske patike , kopiju Starki, jer je to bila najjeftinija obuca u Jugoistocnoj Evropi i kada je mali sendvic sa sunkom u Dekijevom restoranu kostao 4 000 000 000 dinara ( pre podne, a popodne 5 000 000 000 ).

U vezi tegli, koje više nećemo spominjati, zaista se sećam te vode koja dugo kapala u mlazovima.Deca koja su išla u školu u spomenutom periodu, kasnije su se prepoznavala po niskom rastu i mentalnom zaostajanju.Većina njih i dan danas nema kosu i odbija da uzima užinu u vremenskom periodu koje se poklapa sa školskim odmorom.

Evo me opet.Za razliku od Zabrljivka i Džibera ja moram ponešto i da odradim.
Glede konzervi, DBF nije ništa imao sa dotičnima, osim što je preferirao iste u rijetkim časovima odmora, između vežbi.To je bilo doba kada su mi svi poznanici listom zavideli rečima:"Blago tebi ti ne moraš nikada da ideš na vežbe".Tu sam melodiju slušao skoro svake nedelje.U vreme inflacije, dok su dotični dobijali 4x7 maraka, ja sam obijao pošte te sa gomilom čekova kupovao gorivo koje sam iste večeri prodavao, te izjutra pokrivao minus na računu.Tada je važilo Grunfovo pravilo:Tko vrijedi,leti...
Naravno tada su neki i kuće zaradili.Mi ostali smo bili zadovoljni i da preživimo.No dosta o ženama.

Mozhemo li se vratiti temi medjunarodne muzichke suradnje?
Nemojte mi reqi da je ovaj projekt veq bachen u vodu.
... Programi, kasetashi, okupljanje, Zharetova muzichka skleroza ..
Sve shta chujem su gnusni izgovori, a djelanja niodkuda ..
Setite se KEKECA i njegove legendarne pesmice.
"DOBRA VOLIJA JE NAJBOLIJA!"

Ja sam ponudio usluge dobre volje, ali... i tehniku naravno, mislim studio... brez pijacho....

Lazili
Videh Shileta pre par meseci u tramvaju negde na Dorcolu, ne stigosmo da popricamo hiq.Mogo bi i njega da dovuces na forum pa da mi ostali opet prema vama izgledamo kano djecarci.To bi nam dalo podstreka za dalje mlacenje prazne slame(citaj: projekte).

Poslednja izmena:
Ja sam ponudio usluge dobre volje, ali... i tehniku naravno, mislim studio... brez pijacho....

ALO PASHCHAD!
CHUJEMO LI SE?
Da li razumem gornji citat kako treba?
DrLazic nudi konkretnu pordshku po pitanju snimanja.
Dakle?

Zbrljivko pomenu neshto oko 'mlaqenja prazne slame'.
Naravno shali se kao i obichno.
Znam ja da je on u vezi pomenutog projekta entuzijasta Broj1, iako je izgleda onemoqao kao Broj1.
Sa iskrom u modrom oku razmishlja o shkripavim kolicima mada mu, kako razumem, trenutno bash i ne trebaju.

Katilj, Prdim, DBF, ZZ, DrLazic, pa chak i Accordo su spremni za akciju.
Ajde da obavimo ovaj posao, ili qete Conteu dati josh vishe povoda za beskrajnu sprdnju o tome kako Pashchad nikada nishta nisu ostavili iza sebe za raju?

Molim te da mi odgovorish, da li si kontaktirao stanovitog perkusionistu grupe "ako imas mashte, nachi chesh smisao"... Bio je on i smetach reflektora, a kuhinja je kasnija faza

Jedinog perkusionistu kojeg povezujem sa tvojom zagonetkom je lepi ***** kojeg sam i onda veoma slabo znao a o kome nisam chuo ima veq ima 672 godine.

Ako si kojim sluchajem mislio na Kasketa, 5og i najznachajnijeg chlana tog famoznog outfita, onda je odgovor DA
(za neupuqene, Kasketov je zadatak bio da lupa palicom po praznoj litarskoj flashi CocaCole - ponekad mu je chak i uspevalo da to chini u ritmu date numere).

Dobro je i goji se uspeshno, mashala, veq 18a uzastopna godina.
Njegove aktivnosti?
Radi, religiozno gleda fudbal na Skaju, zhali se kao njegova zhena previshe pricha
i kuka kako ga jebu shuljevi.

... Jedan od njih je i moj sinak.Pošto si ti jedan i jedini okorjeli roker tvrdoga zvuka ovo je za tebe .. butcher ..

BUTCHER RULES!
Ovo je totalno fenomenalno!
Svaka chast mladom pokoljenju i DBFovom sinchiqu koji dokazuje da DNA ostaje nedokukichiva misterija, obzirom da njegov otac nikada nije pokazao ni najminimalnije interesovanje da se ukljuchi u svet sviranja nekog muzichkog instrumenta, pa makar to bila i prazna flasha od CocaCole i polomljena palica.

Momci su fantastichni. Energija 5 000 000 stupnjeva!
Shta kazhe hm .. pevach?
Neshto kao ZHELIM DA PEVAM I PO MACHKAMA SEVAM !?

U ludilu videa ne mogah dokuchiti koji je tvoj sinchiq?

Back