pera ciganin
Zainteresovan član
- Poruka
- 117
Ne volim Kebu i Ljubu Alicica![]()
Ma vidim ja... rasisto!
Sram da ti uđe!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne volim Kebu i Ljubu Alicica![]()
Sve je to...Bzvz...Sa obe strane...Ali,da imaju oružje ni oni ne bi bili drugačiji od radikala...Srbogorci i ********* dve strane mača...Treba ga otupiti![]()
Ma vidim ja... rasisto!
Sram da ti uđe!
Deca u Srbiji moraju znati ko su Hrvati i poturice i moraju uciti o pokoljima koji su isti nacinili Srbima.Vlast u Srbiji treba da digne veliki muzej genocida i da se prema tome odnose kao sto se jevreji odnose.Upravo takvo nonsalantno ponasanje Srba ih je i dovelo ponovo u situaciju da budu proterivani i ubijani a sada im se jos pokusava nametnuti i to da su krivci mada nisu i to se ne sme dozvoliti.
Sto ce nam oruzje kad mozes da uzmes od komsije sataru i ides fino ulicom i koljes, ali eto kod nas se to nije radilo![]()
Oni kazu da nijesu cigani, sta se ti osjecas prozvanim![]()
Sta mislis cemu Francuzi,Englezi,Nemci,Danci,Poljaci, Cesi itd uce svoju decu ?
Nemojte cigane...Juče je bio svetski dan Ljudskih Prava...Ne mož tako...To mož u kafani...U dvorištu...Ovde NjetMa šta si se navalijo na nas cigani, aj bre sjaši malo ću da zovem onog mog druga da me brani kad neće ova muderatorka...
Sta mislis cemu Francuzi,Englezi,Nemci,Danci,Poljaci, Cesi itd uce svoju decu ?
ali oni nemaju ovoliko stoke u okruzenju![]()
Ma šta si se navalijo na nas cigani, aj bre sjaši malo ću da zovem onog mog druga da me brani kad neće ova muderatorka...
Neverovatno koliko mladih psihopata zivi tu pored nas. Uzas.
https://www.facebook.com/group.php?gid=64801930680
Korak ispred njih,u cemu,jesi hteo reci,u klanju?Isto tako ne opravdavam njihove dzihadanije, ali vi se uvijek trudite da budete za korak ispred njih. Bravo vam ga.
Korak ispred njih,u cemu,jesi hteo reci,u klanju?
...kazem koliko psihopata i bolesnika je uclanjeno, to je strasno.
hvala na obavestenju upravo sam se uclanio![]()
Neverovatno koliko mladih psihopata zivi tu pored nas. Uzas.
https://www.facebook.com/group.php?gid=64801930680
preko 8000 civila u Srebrenici.
A zasto si ga prijavio..............mislio si da pokazuje balijske glave,nemoj se uzbudjivati................to su "samo" srpske glave
A da su bosanske, masturbirao bi na njih. Bolesnik.
Pa Srbi to ne rade tako da poturickih odsecenih glava nema
I da.....pa to jesu bosanske glave.Srbi iz Bosne su bosanci....to ti je regionalni izraz....kao sto imas sumadince,sremce,hercegovce,licane,kordunashe.......
Mislio sam konkretno na muslimanske, ali nema veze.
Uglavnom zbog ovakvih slika od danasnje djece prave huligane, prvo ih uce ''Noz, zica srebrenica'' pa onda azbuku. Stoka.
E, je l' znate koliko mi puca k za neku tamo grupu na facebook-u...