Grupa na Fejsbuku: "Noz, zica, Srebrenica"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Deca u Srbiji moraju znati ko su Hrvati i poturice i moraju uciti o pokoljima koji su isti nacinili Srbima.Vlast u Srbiji treba da digne veliki muzej genocida i da se prema tome odnose kao sto se jevreji odnose.Upravo takvo nonsalantno ponasanje Srba ih je i dovelo ponovo u situaciju da budu proterivani i ubijani a sada im se jos pokusava nametnuti i to da su krivci mada nisu i to se ne sme dozvoliti.

Sta mislis cemu Francuzi,Englezi,Nemci,Danci,Poljaci, Cesi itd uce svoju decu ?

Sta mislis cemu Francuzi,Englezi,Nemci,Danci,Poljaci, Cesi itd uce svoju decu ?

Poljaci mrze Nemce samo tako i deca su im dobro upucena o tome sta su im Nemci radili.....,isto vazi i za Engleze kada su Nemci u pitanju....imam ja prijatelja Hrvata ali znam ko su ti Hrvati tako da sa njima uvek mora da bude cista racunica ..nista na lepe reci i lepe oci.

...kazem koliko psihopata i bolesnika je uclanjeno, to je strasno.

Najverovatnije da je to neki bosanski musliman napravio da bi ocrnio Srbe. A naš buđavi nacistički ološ se priključuje grupi.

Stvarno sramota za Srbiju da se veliča ubijanje preko 8000 civila u Srebrenici.

Svako ko negira zločin u Srebrenici ili ga veliča, zaslužuje dvadeset godina robije.

A zasto si ga prijavio..............mislio si da pokazuje balijske glave,nemoj se uzbudjivati................to su "samo" srpske glave

A da su bosanske, masturbirao bi na njih. Bolesnik.

Pa Srbi to ne rade tako da poturickih odsecenih glava nema

I da.....pa to jesu bosanske glave.Srbi iz Bosne su bosanci....to ti je regionalni izraz....kao sto imas sumadince,sremce,hercegovce,licane,kordunashe.......

Mislio sam konkretno na muslimanske, ali nema veze.

Uglavnom zbog ovakvih slika od danasnje djece prave huligane, prvo ih uce ''Noz, zica srebrenica'' pa onda azbuku. Stoka.

E, je l' znate koliko mi puca k za neku tamo grupu na facebook-u...

Sačuvaj me Bože!!! Šta vi sebi dozvoljavate da napišete, to je skandal neviđenih razmera.

Zatvaram temu ovog momenta, ovo nije za čitanje. Sramota.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back