- Poruka
- 33.370
Eto ,priznajem, zakazala mi logika, šta je sramota, nemati, imati, sakriti, otkriti?Tebi se sviđa
Nekome se sviđaju i devojke bez grudi
Ali to je sramota
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto ,priznajem, zakazala mi logika, šta je sramota, nemati, imati, sakriti, otkriti?Tebi se sviđa
Nekome se sviđaju i devojke bez grudi
Ali to je sramota
Zaključak?Samo prirodno velike? Mi sa trojčicama, ništa?
![]()
Tako je bilo to vreme , ništa nisi pogrešila .Sećam se perioda iz srednjoškolskih dana kada smo imali fizičko, a kod mene bio problem da se naviknem na bruseve.
Bele majice su se podrazumevale, pa se one još i blago provide, kreneš da potrčiš a one svaka na svoju stranu.
Od sramote sam se morala navići na bruseve, al' ono, mlado - ludo pa se i praštasad ostalo isključivo ludo.
PS - Nemojte pitati nosim li sada bruseve.![]()
Svakodnevno muškarci ismevaju žene, zbog ženskih atributa, ali evo upravo gledam TV i jedna mlađa žena reče: "Nisam očekivala da će me odvesti u teretanu, grudi su mi poskakivale, bilo me je sramota".
Je l' treba da nas bude sramota naših grudi, "poskakivale" one ili ne?
Sajo , kakve trojke , a kamoli preko toga .Trojke odlično. Sve preko toga gubi oblik i ne izgleda lepo... (imho).
Pa napisao sam tiEto ,priznajem, zakazala mi logika, šta je sramota, nemati, imati, sakriti, otkriti?
,,, zashto bi bilo to sramota,,,Ali to je sramota
Ti si napisao da su grudi ukras žene,,, zashto bi bilo to sramota,,,
Nema potrebe za sramotom.Svakodnevno muškarci ismevaju žene, zbog ženskih atributa, ali evo upravo gledam TV i jedna mlađa žena reče: "Nisam očekivala da će me odvesti u teretanu, grudi su mi poskakivale, bilo me je sramota".
Je l' treba da nas bude sramota naših grudi, "poskakivale" one ili ne?
Čak 3 dojke? HahaNije ti dobar zaključak
Trojčice su ti ok
Ali ti logika ne valja
Tako da
U tvojim godinama one da prostis vise nisu SISOTRESNE no SISOVISNE tako da slobodno mozes u teretanuSamo kada imam nešto što se providi. Al čim stignem kući, lete iste sec sa mene
![]()
Video si ih?U tvojim godinama one da prostis vise nisu SISOTRESNE no SISOVISNE tako da slobodno mozes u teretanu
logikaVideo si ih?![]()
Ima tu pomalo i genetikelogika
Tako jeIma tu pomalo i genetikeal ok, nije da nemam dovoljno godina da visim
![]()
Bifokalne naočare bi mogle pomoći, npr.Kako neku baš naprednu gledati u oči kada pričaš sa njom ?
Cccc
Pa šta sad, treba da slikam i da izbacim ovde il da se smejem, biram ovo drugoCccc
Zenska sujeta
Taman poslaPa šta sad, treba da slikam i da izbacim ovde il da se smejem, biram ovo drugo![]()