gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Juce dobih med a danas kupih kasiku i razmisljam, jedino mi nedostaju gole zenske grudi na koje bih posipao med i eventualno ga lizao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupi.Juce dobih med a danas kupih kasiku i razmisljam, jedino mi nedostaju gole zenske grudi na koje bih posipao med i eventualno ga lizao.
Pogledajte prilog 1466987
A možeš i sa poda da ga ližeš.Kupi.
Bitno je da imaš med, ovo ostalo je sitnica.
Ja sam se nadao nečem većem ali prihvatamo med i dve "sitnice"Kupi.
Bitno je da imaš med, ovo ostalo je sitnica.
Koje dve sitnice?Pratimo temu
Ja sam se nadao nečem većem ali prihvatamo med i dve "sitnice"![]()
Voš injutjubefak
Lepa ideja, ali dama mora pristati da jedno vreme bude malo ulepljena. To neće svaka.Juce dobih med a danas kupih kasiku i razmisljam, jedino mi nedostaju gole zenske grudi na koje bih posipao med i eventualno ga lizao.
Ta ideja je prvi put promovisana u filmu "devet i po nedelja". Od tad je postalo popularno...Juce dobih med a danas kupih kasiku i razmisljam, jedino mi nedostaju gole zenske grudi na koje bih posipao med i eventualno ga lizao.
Nisam gledao film ali sam sad guglao i pozitivno se iznenadio glumicom, iskocio je jos jedan film "L.A. Confidential" - bice prilike da se odgledaju.Ta ideja je prvi put promovisana u filmu "devet i po nedelja". Od tad je postalo popularno...
Lažeš da nisi gledao film.Nisam gledao film ali sam sad guglao i pozitivno se iznenadio glumicom, iskocio je jos jedan film "L.A. Confidential" - bice prilike da se odgledaju.
Na bujno žensko poprsje gosn Iskapa maže isključivo Nutelu,jer tako sam u mogućnostiJuce dobih med a danas kupih kasiku i razmisljam, jedino mi nedostaju gole zenske grudi na koje bih posipao med i eventualno ga lizao.
kada mi je jedared neki decko zamazao grudi medom ja pomislila kako je orginalan. A posle sam skapirala da je već viđenoTa ideja je prvi put promovisana u filmu "devet i po nedelja". Od tad je postalo popularno...
a jel vi znate posto kilo meda na pijacu ?kada mi je jedared neki decko zamazao grudi medom ja pomislila kako je orginalan. A posle sam skapirala da je već viđeno
Uzbudljivo je koliko dečaci vole da se igraju sa grudima
Evo ja ću biti originalan,premazaću te ajvaromkada mi je jedared neki decko zamazao grudi medom ja pomislila kako je orginalan. A posle sam skapirala da je već viđeno
Uzbudljivo je koliko dečaci vole da se igraju sa grudima