Груба грешка у Бриселском споразуму за коју су криви Срби а нико није кажњен!

nesko101

Elita
Poruka
20.781
Ауторска тема!
Да ли се неко од Срба сећа када је последњи пут председник Србије поменуо заједницу Српских општина?
Колико лично знам битан му је само услов за наставак дијалога а ово најважније за Србе је привремено ставио под тепих и не користи као условљавање
.Да ли сте се икада питали зашто?
Е па то је зато што је лично Вучић одговоран што је потписао документе у којем су Српске обавее биле ограничене временом од максимум годину дана.То су судови,полиција као и интеграција цивилне заштите на Северу Косова.
А шиптарске обавезе нису, па онда она најважнија а то је Заједница Српских Општина није ограничена временом па тако ни шиптаре нико не може да услови и то је лично у Бриселу наглашену Вучићу и Дачићу.
Да ли сватате Срби какав грех чините када прихватате и данас Вучића како тврди да је тај Бриселски споразум који је потписао најбољи могући за Србију?

У међународним односима и правуДоговор је : све-за-све !

нпр. ако једна страна треба да испуни 10ставки а друга 1 и једна испуни све а друга ни ту једну, онда се и 10 ставки враћа на почетну позицију пре Споразума.

како ће АВ на терену да врати Шћипетаре на позицију пре Б.Споразума.

радити без гаранција и војне силе која ће гарантовати споразум јесте пацеризам незналица дипломатије !

Да ли сватате Срби какав грех чините када прихватате и данас Вучића како тврди да је тај Бриселски споразум који је потписао најбољи могући за Србију?
Ko je potpisao Briselski sporazum?

нпр. ако једна страна треба да испуни 10ставки а друга 1 и једна испуни све а друга ни ту једну, онда се и 10 ставки враћа на почетну позицију пре Споразума.

радити без гаранција и војне силе која ће гарантовати споразум јесте пацеризам незналица дипломатије !
Питам ја сада тебе Зашто и после ове неопростиве грешке дозволићемо Вучићу да и даље решава судбину Срба на Косову и Метохији?

Никако јер ти Срби сада примају две плате па сада би за Приштину и руку у ватру.

Да ли је тај са именом и презименом због грешака у Бриселском кажњен од тог истог народа?
Ceo taj sporazum je velika iznuđena greška. Tako da ne vidim svrhu bavljenja manjim greškama unutar velike greške.

Питам ја сада тебе Зашто и после ове неопростиве грешке дозволићемо Вучићу да и даље решава судбину Срба на Косову и Метохији?

To je stvar puča !

Zato što se teritorije, oružane snage i vojna diplomatija tiče Vojske Srbije i bezbednosti, a ne Voolina, Keramičara i *******og dramosera

Ceo taj sporazum je velika iznuđena greška. Tako da ne vidim svrhu bavljenja manjim greškama unutar velike greške.
Пре њега ни један шиптар није смео да се креће слободно севером а сада дођи да видиш као у Албанији је.

Да ли је тај са именом и презименом због грешака у Бриселском кажњен од тог истог народа?

Takvi sporazumi potpisani pojedinačno, a koji nisu u Nar.Skupštini ratifikovani su ne važeći - ništavni !

Skupština je insitucionalno morala da stavi na raspravu neustavnost B.Sporazuma.

Sobzirom da nisu branili ustav, sleduje im kao i Vladaocu ista kazna !

pitaj te iste srbe na kosovu i metohiji, oni se svi kunu u vučića...kao onomad u miloševića, i svi znamo kako se završilo...

To se još nije desilo u istoriji puča !

To se događa u državnim udarima !

2 različite stvari
Razumem tu razliku.

Da, važnio je ko ga izvodi. To je suština. Međutim čak i za nešto kao što je puč mora da postoji nekakva kritična masa u narodu koja razume opcije.

Bojim se da ovaj narod ne razume opcije već se samo vodi kratkoročnim šićarenjem.

Zbog rupa u dupetu... fala bogu ja sam svoju sacuvo od ovi p*ederi na vlasti.Sbijanci yebe mi se radite sta hocete ja sam se od vas takvih distanciro...drzim vas na distanci daleka vam kuca.
па онда немој да те чуди што ће Српски род све чешће и жешће да хебу.

Back