Громогласно најављиван "Турски ток" више није актуелан за званичну Анкару

Koliko covek mora da NE razume stvari, pa da izistinski mrzi tu istu EU. Pa ti je mrzi, Xycap-e, ali ja je obozavam. I da, ta EU ce da pozivi (till Age of Aquarius)... U nekakvom obliku, i njeni gradzani ce nastaviti da zive Zivot dostojan Coveka, ne balkanskog coveceta/goveceta! :heart:

Samo... ne zelim, ako JA placam astronomske poreze u EU, da iste paritze idu da hrane propali Balkan. Izvini, vi sami morate da radite i zaradite. :whistling:

A znas, odacu ti tajnu: velike paritze se zaradjuju na posten nacin krvavo. A vi cete raditi za virtuelnu 0 paritza, a 10 sati dnevno, 6 dana nedeljno. :amen: :mrgreen:

_niemand_

GRADZANI ???!!!

graDZani ???!!!!

Musliman!!!
ahahahahahahahahahahahahahahahaha..graDZani.

Европа има могућност да бира. Да плаћа Американцима 800 евра тону или Русима 300.
Ако плати 800 цена производње се повећава за 3-8% због чега би кинески производи били за толико конкурентнији. А кинески производ и онако треба тек да појефтини од 5-10% чим руски гас потекне кроз Кину.

Са производном ценом која је већ у старту већа 15-20% коме ће то Европа да продаје свој производ ? НИКОМ.

У сваком случају Европа одлучује. Да ли ће да умре одмах или постепено у мукама. Своје је одгуслала и сада иде конец филма.

Upravo tako. I jos 2018 prestaje sa radom gasovod preko Ukrajine Rusija je bila precizna na tu temu.

Ne slazem se.Rusi mogu Srbe da prevare,kada god zazele. Srbi bi Rusima dali da im rade sta god hoce.Oni su beznadezno zaljubljeni u Ruse.
Sto se tice Ruskinja,to je u redu.Ruskinje smatram samim vrhom u zenskoj populaciji.Doduse,konkutisu im Poljkinje i Ukrajinke.Ali ako je u pitanju
neki finansijski "DIL",tu nas Rusi prevare ko "panta babu".

Ne slazem se.Rusi mogu Srbe da prevare,kada god zazele. Srbi bi Rusima dali da im rade sta god hoce.Oni su beznadezno zaljubljeni u Ruse.
Sto se tice Ruskinja,to je u redu.Ruskinje smatram samim vrhom u zenskoj populaciji.Doduse,konkutisu im Poljkinje i Ukrajinke.Ali ako je u pitanju
neki finansijski "DIL",tu nas Rusi prevare ko "panta babu".

Inače, postoji neko ko nas nije izvarao do sada, uz naš pristanak?

:rotf:
@tema
Gde nadje izvore poput trend.az?

.az bi trebalo da je domen Azerbejdžan - u prevodu - konkurencija.
I to slaba.
Azeri i Turci (preko Gruzije) pokušavaju da izgrade
TANAP projekat gasovoda sa 6 puta manjim kapacitetomu odnosu na Jt.
Ako Rusi i Turci izgrade zamjenu za Južni tok TANAP će DaPrdneUČabar.
Zato će ovakvih tekstova i tema biti i u budućnosti.
(i ne samo tekstova, uzduž zamišljene trase očekuju se
obojene revolucije, državni udari a nije isključen i poneki zemljotres)

Gresis, kao i obicno, batice.. Kolika kolicina gluposti je potrebna, pa da Srbija dodje na pozicije na kojima je Danas, sta ti mislis, Hypno? Ja preko 60% moga zivota zivim po Zapadu... Uglavnom. Nekratkoga Zivota, i pola sveta prodjoh. I mogu da kazem da su srpski patrioti kao ti, i tebi slicni, kao ovi bliskoistocni i srednjeistocni talibani... To se zove (drugim recima) nedostatak elementarnog obrazovanja! :dash:

:udriglavu:

_niemand_

Da ti zaista radiš na zapadu i da toliko putuješ, ne bi imao vremena da toliko pišeš na ovom forumu

Vidi... Nisam ja u toj tvojoj masti... Ja VAMA necu da dozvolim da se ponasate kao majmuni u EU... Ili na Zapadu. I tamo gde radim, u Minhenu (500+ ljudi)... Nema Srba. NECE ih biti. Kapito? Ima 30+ Rusa. Oni su mi ne jednom spasili glavu. Govorim Ruski kao Srpski. Ali ti Rusi... :ok: :okok: :ok: :okok: :heart:
_niemand_

Pa kad vec govoris ruski kao srpski, onda to napisi malim slovima...:D
Ovako bi covek pomislio da si analfabeta ili nesto slicno.

http://www.dw.de/%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%B5%D1%82-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%83%D1%82%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D0%B2-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5/a-18364107

"Газпром" продолжает реализацию стратегии по постепенному выходу из европейского бизнеса. Концерн выставил на продажу свою долю в немецкой газораспределительной компании VNG.

Гаспром продаје свој део у немачкој гасној компанији Verbundnetz Gas (VNG).

Ne znam... Ne treba da se ni trudim. Vi ste SVI SVI SVI toliko nesposobni, da covek dve oFce da vam da nacrtane, obe biste izgubili. Pogledaj na sta ti lici drzava u kojoj zivis. :hahaha:

_niemand_
batice, znaš ono kad vlasnik počne da liči na svog psa?
definitivno nisi slučajno uzeo taj avatar jer godinama nisam video na bilo kom forumu da je neko napisao 156 postova a svi do jednog su mu teške gluposti. pošto ne postoji čovek koji je toliko glup siguran sam da si bolesnik i da se lečiš u nekoj zapadnoj klinici

Prosto i jednostavno : Zapadne sluzbe im pretile Turci nista, potpalili navijace da se sibaju, podstakli kriminal ubistva(ne kazem da tih pojava nije bilo pre ali u poslednjih mesec,dva je povecano) i zapretili im sa ko zna jos cim mnogo ozbiljnijim. Turci videli da se cia,masoni bankari kraljica papa,mosad ne zaebavaju i dali Rusima pedalu

Back