Grip i Beograd

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Celivanje svetih relikvija i primanje pricesca ne moze da zarazi.
Nisam siguran da postoji naucno objasnjenje.
Onaj ko veruje, njemu i ne treba naucno objasnjenje.
Neke stvari je bolje da ostanu neobjasnjene....

Neka bude kako kazes iako nisam bas sigurna u sve to..
ALi necemo da produbljujemo diskusiju..jer ja i dalje mislim da to
nije u redu..ali to je samo moje misljenje..nista vise.

Neka bude kako kazes iako nisam bas sigurna u sve to..
ALi necemo da produbljujemo diskusiju..jer ja i dalje mislim da to
nije u redu..ali to je samo moje misljenje..nista vise.

Lepota u svemu tome je sto nema moranja. Niko ne mora da celiva nista, to je slobodno uverenje. Medjutim, interesantna je cinjenica da veliki broj ljudi svakodnevno u crkvama celiva ikone i da se nikada nije desilo da se objavi kako je zaraza krenula ili se prosirila kao posledica celivanja ikona. Kao da se to samo po sebi podrazumeva....
LM, grip...cale ispekao zozovacu, prste da polizes a mozes i na lebac da je mazes...pa preseceno sa white onions....sretnem ja virus u gradu a on na drugu stranu ulice, kaze, zarazicu ga...
garlik1.jpg

Ti ocekujes da ce to da se objavi..
pri tom.ne mora samo grip..
postoje i zvale..herpesi
razne bakterije...

ono sto je poenta je ponasanje..
jedno je mimohod i odavanje pocasti pored odra mrtvog
drugo je ljubljenje mrtvaca i slicne stvari..
meni je to nespojivo..

danas na radiju studio b bio gost neki dr,koji je toliko hvalio i preporucivao pelcovanje.
bio je kontakt i sa slusaocima..i javi se jedan matori i kaze `cuo sam da miskovic ima veze sa te vakcine,znaci-nista to ne valja i ja ni mrtav necu to da primim`
:lol:

@Tema: Nije i neću da se vakcinišem. Svi naši vajni političari se javno pred kamerama vakcinišu, a šta ako je to samo fiziološki rastvor? :idea: :confused:
Ič im ja ne verujem, pogotovo što to ide na veliko preko Miškovića :roll:

ne mora da znači da je to neka podvala ako ide preko miškovića, mada može da bude...nego, nisam se nikada vakcinisala protiv gripa, pa neću ni sad i neće niko da me natera, pa makar crkla.
a deca - neka sama odluče, njihova stvar, velike su.

ova starija je punoletna i neće da se vakciniše, a ova mlađa neće isto...tako da...missim...neću nikoga da teram ni na šta, kao što ni mene ne može niko da natera...i mm i da ne pričam - taj pored doma zdravlja ne bi prošao...

Back