- Poruka
- 89.439
Jesi oprala uši?a sta je pitanje ?
Jel može u dve rečenice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi oprala uši?a sta je pitanje ?
Jel može u dve rečenice
aaaa.. znači i ti si alfa zemka..Ne volim grickati niti dam da gricka
Aj pa tako
![]()
mmm pasulj sa svinjskim ušimaAko Moderator sa Religije kaže "uvo", onda "uvo".
Nema tu opiranja.
Od sutra prvo na uši da se navali.![]()
original gog ili nesretni đule?Van Gog je imao ribu sto je volela da ga gricka za uvo![]()
U uvo?Ja ga odmah suknem i raskupusam je kakvo crno šaputanje i grickanje? Svašta.
I tu ako uspem da naguramU uvo?![]()
I brate sad ste odjednom alergricni i na saputanje.
Zamisljam seks prosecnog forumasa i forumasice.
Bezi tamo, ne diraj to, sta ces to bre? Ne moj mi to, jes svrsio? Jesi? Gde bre?
P nije otorinac jbte.Ne na šaputanje, al me ne pali čačkanje ušiju
![]()
Nisi namćor nego si precizna. Neko bi mogao pomisliti da će dirajućiTo sa erogenim zonama je cista glupost..izmisljotina...
Kad ti neko balavi oko uveta sa nemerom da te kao uzbudi, moze samo nelagodu da izazove.
Drugo je kad ti slucajno neko sapne nesto na uvce pa izazove jezu to je uslovni refleks...
Moze da me pipa samo onaj kog zelim da me pipa a ako me tu isto pipne neko kog ne zelim
da me pipa, crno mu se pise....uzbudice me ali na drugi nacin...
e, jesam namcor, priznajem zzzzz
..pa dobro, to je neki nastavak, prosirenje price ali hajde reci..dal tebe lizanje i grickanje uveta seksualno uzbudjuje?Ne razumem zasto se razgovor odvija u pravcu: kad me pipa neko ko ne zelim da me pipa..
Podrazumeva se da je to s nekim ko zelis da te pipa. To je tema.
Da, uzbudi me...pa dobro, to je neki nastavak, prosirenje price ali hajde reci..dal tebe lizanje i grickanje uveta seksualno uzbudjuje?
Ja smatram da su to izmisljotine...