AbsolutelyNotMan
Aktivan član
- Poruka
- 1.918
Lep spin.pa te druge stvari nisu tema, prosto.
Pisati o "greskama" Srba kroz prizmu aboliranja neceg drugog.
Dobar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lep spin.pa te druge stvari nisu tema, prosto.
NEvezano od toga što pišete, meni je bilo tragikomično sva ta naša jadna situacija sa kounizmom, pa srpstvom, pa jugoslovenstvom itd.. A ona se ogledala u tome što se zna da je recimo gosp Mladić bio oficir JNA, komunj.ara teška. Posle je postao kao nacionalista, ali se pozdravljao kao da je u komunističkoj vojsci. I tako, povremeno su ti ljudi kako u ratu tako i političari nisu ni znali šta da kažu, tako je i Mladić više puta rekao "Druže Slobo", gledala na dnevniku il tako nešto, pa je to bilo sve skupa tužnjikavo.. To je ovo o čemu pišemo, rastrojstvoRatko Mladic je bosanski jugonostalgicar koji sticajem okolnosti postao general vojske RS, i snalazio se u jednom pijanom haosu kakav je taj rat bio, i BG ga pustio da politicki izvisi.
Ратко Младић није извео ништа. Обрати се ти Францу Косу и Дражену Ердемовићу.dakle ratko mladic je za tebe strani obavestajac i placenik?
Никад ја нисам негирао геноцид усташко-муџахединксих паравојски над становништвом СФРЈ.ovo prvi put cujem od negatora genocida.
А јесу ли онох четврт милиона избегле такође из ирационалног страха?ja mislim baš naprotiv. Plašili su se zbog sećanja iz II sv rata. Zato su im i reakcije bile iracionalne, umesto da su bile racionalne.
Daj se saberi ni ne znas ili ne zelis da pomenes na kom je to visem nivou.NEvezano od toga što pišete, meni je bilo tragikomično sva ta naša jadna situacija sa kounizmom, pa srpstvom, pa jugoslovenstvom itd.. A ona se ogledala u tome što se zna da je recimo gosp Mladić bio oficir JNA, komunj.ara teška. Posle je postao kao nacionalista, ali se pozdravljao kao da je u komunističkoj vojsci. I tako, povremeno su ti ljudi kako u ratu tako i političari nisu ni znali šta da kažu, tako je i Mladić više puta rekao "Druže Slobo", gledala na dnevniku il tako nešto, pa je to bilo sve skupa tužnjikavo.. To je ovo o čemu pišemo, rastrojstvo![]()
ratko mladic je srpski junak,dakle ratko mladic je za tebe strani obavestajac i placenik? ovo prvi put cujem od negatora genocida.
NEvezano od toga što pišete, meni je bilo tragikomično sva ta naša jadna situacija sa kounizmom, pa srpstvom, pa jugoslovenstvom itd.. A ona se ogledala u tome što se zna da je recimo gosp Mladić bio oficir JNA, komunj.ara teška. Posle je postao kao nacionalista, ali se pozdravljao kao da je u komunističkoj vojsci. I tako, povremeno su ti ljudi kako u ratu tako i političari nisu ni znali šta da kažu, tako je i Mladić više puta rekao "Druže Slobo", gledala na dnevniku il tako nešto, pa je to bilo sve skupa tužnjikavo.. To je ovo o čemu pišemo, rastrojstvo![]()
sta ti je tacno tuznjikavo,NEvezano od toga što pišete, meni je bilo tragikomično sva ta naša jadna situacija sa kounizmom, pa srpstvom, pa jugoslovenstvom itd.. A ona se ogledala u tome što se zna da je recimo gosp Mladić bio oficir JNA, komunj.ara teška. Posle je postao kao nacionalista, ali se pozdravljao kao da je u komunističkoj vojsci. I tako, povremeno su ti ljudi kako u ratu tako i političari nisu ni znali šta da kažu, tako je i Mladić više puta rekao "Druže Slobo", gledala na dnevniku il tako nešto, pa je to bilo sve skupa tužnjikavo.. To je ovo o čemu pišemo, rastrojstvo![]()
Мени није битан Милошевић, јер да није било друге стране која је правила проблем, не би овде требало да буде никога чија би се способност решавања проблема КиМе доводила у питање.Stojim iza onog da Milošević sa grupom ljudi oko sebe nije bio sposoban da reši pitanje KiMa.
Da li nije hteo, da li je bio nesposoban, da li nije mogao. Ali je bilo neko vreme, do negde 98 kada je mogao da primeni istu onu taktiku koji sud rugi imali prema nama do 95, a to je da pozove medije, da im dobrano plati iz kase, da se prave priče o stanju Srba tamo, da se alarmira svetska javnost. Ali to iz nekog razloga nije bilo učinjeno, već se samo gomilala vojska. Kada neki čovek na isti neuspešan način pokušava da reši problem, kako se to zove u psihologiji?
Žali se na temu.Lep spin.
Pisati o "greskama" Srba kroz prizmu aboliranja neceg drugog.
Dobar.
nisam ja nista rekla, vidi ti to sa kronin, mada on sad tvrdi da ona lobanja sto se vidi na snimcima nije ratko nego moze biti neki vanzemaljac, nlo, ko znaratko mladic je srpski junak,
zato i sedi u nato fasistickom zatvoru,
a ne zato sto je nekog ubio il naredio,...
on je mogao i da sve preda i izda,
tad bi bio nato junak, ali ne i srpski,
kao sto vidis, nikad necemo moci imati zajednickog heroja
Evo sa'cu.Žali se na temu.
Zašto namerno obrćeš reći? Nije uopšte kul.А јесу ли онох четврт милиона избегле такође из ирационалног страха?![]()
kakva lobanja, kakav snimak,nisam ja nista rekla, vidi ti to sa kronin, mada on sad tvrdi da ona lobanja sto se vidi na snimcima nije ratko nego moze biti neki vanzemaljac, nlo, ko zna
Ovo što ti pišeš je taj mrak koji nas je dovde i doveoDaj se saberi ni ne znas ili ne zelis da pomenes na kom je to visem nivou.
Ciji je forum krsta tj srpski ili?
?!Dok Arkan je bio iskorak po svim mjerilama. Disciplina, jasan cilj, rjecit gospodin. Problem sto takvih kao Zeljko Raznatovic ne radja Srbija, a kamoli BiH, sve sirovina do sirovine. Svinjarija.
Nista napisao nisam.Ovo što ti pišeš je taj mrak koji nas je dovde i doveo
Jedna neodgovornost i odsustvo svesti o sopstvenim mogućnostima, ali i greškama.
Politički, samoubistvo jednog naroda počinje kada počne da bude fatalistički nastrojen.
Na strani tih naroda nije bilo zlocinaca??!
no comment
nisam znala da neko javno može da piše tako o zločincu
oji je terao ljude drugih naroda da puze po zemlji, sede kao kučići i laju
fuj
Мој нови господар @Обилић је чак изабрао форумско име по Аркановом спортском клубу.?!
no comment
nisam znala da neko javno može da piše tako o zločincu
oji je terao ljude drugih naroda da puze po zemlji, sede kao kučići i laju
fuj
И никад ниси сазнала разлог, због којег то није учињено?da pozove medije, da im dobrano plati iz kase, da se prave priče o stanju Srba tamo, da se alarmira svetska javnost. Ali to iz nekog razloga nije bilo učinjeno
Znamo, ti večito pišeš o nekim "milionima ubistava" (niko ne zna kakvih to ubistava) ali zato su ti SNS i SPS vrhunskiМени није битан Милошевић
Ignorisanje je najjaci moguci potez.И никад ниси сазнала разлог, због којег то није учињено?
Да ли се сећаш Бенетон- рекламног спота, о томе- кога у чамац?
Написа у "Шпиглу", у којем немачки "новинар" говори о "српским свињама"?
Прича на ЦНН, како 800 хиљада "албанских избеглица" бежи преко Проклетија од српске полиције и војске?
Или ових западних медија данас, на којима не можеш од цензуре ни да писнеш неку вест са друге стране?
Види- ако си блесава или не знаш- може да ти се опрости.
Али, у том случају- не би требало да доносиш овде некакве оцене и мишљења, јер то је онда опасно ширење неистина, и твоја тема се тако претваеа у још једну паралажу, каквих нам је овде стварно- доста...
Не рекох ли ти ја у неком ранијем упису да тих "бољих "предлога није било, и да запад, напросто- лаже?Zašto namerno obrćeš reći? Nije uopšte kul.
Iracionalnost se ogledala u tome što su bez ikakve pameti odbacivali redom planove za to područje, verovavši da će pobunom, ratom i tim načinom ostvariti nešto više nego što im je nuđeno sporazumima. Bilo je više ponuđenih sporazuma. I šta se ispostavilo?
Ali o čemu se ovde radi? Što kod nekih ljudi je mozak toliko napunjen paranoje da su nas želeli da unište, da šta god ja ovde da napišem, odgovor će biti to je naivno, nas su hteli da satru. Sa tim argumentima ja ne mogu dalje da raspravljam, jer tu nema šta, uvek će biti jedan te isti odgovor. A to je bežanje od sopstvene odgovornosti.