- Poruka
- 95.555
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste ikada bili zaljubljeni u homoseksualnu osobu ?
Verujem da se mnogima desilo....
Iskustva?
Nije mi se desilo,jedino,ako je bila hetero.Da li ste ikada bili zaljubljeni u homoseksualnu osobu ?
Iskustva?
Ne,...mda ni se sviđao jedan za koga sam saznala da je gej.Da li ste ikada bili zaljubljeni u homoseksualnu osobu ?
Iskustva?
Da li ste ikada bili zaljubljeni u homoseksualnu osobu ?
Iskustva?
Tuzna pricaJa nisam ali mi se desilo da je jedna moja koleginica bila zaljubljena u mene i to mi je pred svima javno rekla i to je i pokazivala...
Jedno drago stvorenje, prelepo, pametna devojka,diplomirani gradjevinski inzenjer,
Kovrdzava, zlatna kosa, beo ten, plave oci ...ma jednostavno devojka san...a meni je bilo zao...jer je vidno bila zatreskana u mene do usiju...
Pustila bih je svako jutro da me zagrli i poljubi u obraz, imala sam tada dugu kosu i ona je tako dolazila samo da me mazi po kosi...
E jednom se zaletela, usla u moju kancelariju i na prepad me poljubila u usta...
Dok sam ja shvatila sta me snaslo...sou
Tad sam malo grublje odreagovala...posle mi je bilo zao posto je bas bila tuzna
mora da joj je bilo mnogo tesko..
Znam da su muskarci u nasoj okolini redovno mastali o mom i njenom intimnom susretu..
Posto sam ja imam tamnu kosu i taman ten...a ona bela ko sir i plave kose.
.prozvali su nas eurokrem...
Bas je patila za mnom kad sam otisla iz te firme u drugu..
Pa nije..ona je sad negde u Austriji, radi svoj posao i srecno je zaljubljena...u zenu naravno...Tuzna prica![]()
Drago mi je ako ste obe ok, ali nacin na koji si ispricala to secanje, ne znam, ima nesto tuzno u tvom tonu.Pa nije..ona je sad negde u Austriji, radi svoj posao i srecno je zaljubljena...u zenu naravno...
Mozda nesvesno...zato sto sam tako lose prosla sa muskarcima, da bi mozda bilo bolje da sam se prepustila zanosnoj plavusiDrago mi je ako ste obe ok, ali nacin na koji si ispricala to secanje, ne znam, ima nesto tuzno u tvom tonu.
To je samo dokaz da se orijentacija ne biraMozda nesvesno...zato sto sam tako lose prosla sa muskarcima, da bi mozda bilo bolje da sam se prepustila zanosnoj plavusi![]()
Nazalost totalno nemam to u sebi...To je samo dokaz da se orijentacija ne bira ?
Ne mogu da komentarisem, optuzili bi me da sam lobista istopolne orijentacijeI sve cesce razmisljam o toj opciji...da su zene mozda bolji izbor...pametniji izbor