Greška

U mene je bila zaljubljena jedna devojka..Srednja škola je bila u pitanju ...
No, dalje od toga nije išlo ..A rekla mi je , čak je i htela vezu.

I dalje ..Nisam bila zaljubljena , ali mi se mnogo dopadao jedan metalac ..
Posle sam saznala da ga devojke ne zanimaju .

Pa nemamo mi obicaj da se seksamo na javnim mestima, obicno novine pisu o strejt parovi koji se jhebu po parkovima
Ja nisam pricala o seksu...
Moje misljenje je da je intimnost dvoje ljudi samo njihova stvar i nesto sto treba da se zadrzi unutar nekog samo njihovog prostora daleko od ociju drugih...
Jer kad dele sa ostatkom sveta taj cin za mene prestaje da bude intimnost i postaje cist... prostakluk .....da ne budem previse prosta...

Ali jako malo ljudi se tako identifikuje. I licno imam predrasude - kad mi muskarac kaze da je bi, nekako sam sklonija da mu verujem nego kad mi to kaze zena, jer za zenu pomislim da eto samo zeli da eksperimentise. Sto je naravno potpuno glupa predrasuda sa moje strane.
Lično znam samo jednu bi osobu ..I mogu reći sve najlepše ..Divan lik.
I tako sličan meni ..

Mislim da ne pravim razliku u polu za poverenje generalno, samo kad je seksualnost u pitanju ali, kao sto rekoh, to je moja zatucana predrasuda koja ne znaci nista.
Nekako sam se uvek bolje slagala sa muškarcima i više sa njima nalazila zajednički jezik .
.Stoga im više i verujem.
Nevezano za seksualnost..Više poverenja imam u muški pol.
Naravno , uvek postoje izuzeci.

Ja nisam ali mi se desilo da je jedna moja koleginica bila zaljubljena u mene i to mi je pred svima javno rekla i to je i pokazivala...

Jedno drago stvorenje, prelepo, pametna devojka,diplomirani gradjevinski inzenjer,
Kovrdzava, zlatna kosa, beo ten, plave oci ...ma jednostavno devojka san...a meni je bilo zao...jer je vidno bila zatreskana u mene do usiju...
Pustila bih je svako jutro da me zagrli i poljubi u obraz, imala sam tada dugu kosu i ona je tako dolazila samo da me mazi po kosi...
E jednom se zaletela, usla u moju kancelariju i na prepad me poljubila u usta...
Dok sam ja shvatila sta me snaslo...sou

Tad sam malo grublje odreagovala...posle mi je bilo zao posto je bas bila tuzna
mora da joj je bilo mnogo tesko..

Znam da su muskarci u nasoj okolini redovno mastali o mom i njenom intimnom susretu..
Posto ja imam tamnu kosu i taman ten...a ona bela ko sir i plave kose.
.prozvali su nas eurokrem...
Bas je patila za mnom kad sam otisla iz te firme u drugu..
Ne pamte se ovakvi detalji tek tako, trebalo je da probaš.

Back