GRESKA u zivotu

Moja najveca greska u zivotu je ta sto jos nisam napravio najvecu gresku u zivotu. Mislim na ono sto nisam izgubio nevinost sa 14 i sto nisam kresnuo najbolju drugaricu dok je bila pijana.
Manje bih se kajao da sam to uradio, nego sad sto se kajem sto nisam.
Mnogo mi je tesko zbog toga.

Shto nisam uchila,i bez uchenja sam imala dobre ocene,ali da jesam bila bih stalno odlichna :cry:...I greshka mi je shto ne znam da kazem ne....:( uvek sam ko magarac,uradi mi domacji,narezi cd,donesi vode.....Ma nek se Go.Ne svi !!!!! :evil:

Shto nisam uchila,i bez uchenja sam imala dobre ocene,ali da jesam bila bih stalno odlichna :cry:...I greshka mi je shto ne znam da kazem ne....:( uvek sam ko magarac,uradi mi domacji,narezi cd,donesi vode.....Ma nek se Go.Ne svi !!!!! :evil:

E i meni isto to! uvek samo da drugima bude lepo... i nikad ne kazhem ne... nego uvek ono hotju, mozhe, nema problema......

Ne vidim zasto je to greska.

Moja greska je sto NISAM pocela da ga ucim.

Ma zato shto uchim sigurno 5 god. a nemam pojma nishta... promenilo nam se 3,4 nastavnika, skoro nishta ne uchimo... i zato... uzhas.... +mnooooogo je tezhak... ja bi za 5 god. uchenja trebala da znam i sastave na nemachkom da pishem, a ja znam da kazhem kako se zovem, gde zhivim.,... i kraj...:neutral:

Svako napravi po koju gresku u zivotu :mad: . Zanima me koja je vasa najveca greska koju ste napravili pa vam se obila o glavu.
Moja je sto ponekad pocnem da verujem muskarcima :evil: :twisted:

Sto sam ikada verovala tom debilu.Sto nikome nisam htela da kazem da idem s njim da se vidim,ni najblizima, jer znam da bi odmah krenuli da ga vredjaju i znam sta bi rekli o njemu ali,ne Boze moj,on nije takav,dobar je on,pokrivacu ga ja..Kako je samo lepo glumio da je dobar.Sad cu mozda morati da se bakcem sa sudovima i optuzbama,svugde taksijem da idem, ne pominjuci sta sve prica da ce uraditi mom bratu....Zivotinja.

Ma zato shto uchim sigurno 5 god. a nemam pojma nishta... promenilo nam se 3,4 nastavnika, skoro nishta ne uchimo... i zato... uzhas.... +mnooooogo je tezhak... ja bi za 5 god. uchenja trebala da znam i sastave na nemachkom da pishem, a ja znam da kazhem kako se zovem, gde zhivim.,... i kraj...:neutral:

Ocigledno je da ti ne lezi nemacki, covece naucila bi kineski za 5 godina. Kad si vec zapocela teraj do kraja.

Ocigledno je da ti ne lezi nemacki, covece naucila bi kineski za 5 godina. Kad si vec zapocela teraj do kraja.

Pa jeste da mi ne lezhi, ja ne znam da izgovaram ona njihova slova sa 2 tachke iznad...
ali kod nas od 20-oro niko nema pojma, znachi ja imam 5 iz nemachkog i medju najboljima sam, jer ja nauchim neshto malo gramatike, dobijem 5 i to zaboravim za nedelju dana... a i faqltativni je predmet tako da svi imaju po 2 ocene vishe...

Back