Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
najveca greska mi je vezana za jednog decka i sto sam dozvolila sebi da verujem drugarici koju znam 11 god koja je ispala najveci gad....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako bi bilo da pochnesh da uchish da pishesh????štaja mogu...
Msm ...wt.f ???:???::???::???::???:Jasam nečija greška... :/... Štoće reći, štagod duradim... toje greška... :/... Aaalme briga, štaja mogu...
Shto nisam uchila,i bez uchenja sam imala dobre ocene,ali da jesam bila bih stalno odlichna...I greshka mi je shto ne znam da kazem ne....
uvek sam ko magarac,uradi mi domacji,narezi cd,donesi vode.....Ma nek se Go.Ne svi !!!!!
![]()
shto sam pochela da uchim nemachki.............
Ne vidim zasto je to greska.
Moja greska je sto NISAM pocela da ga ucim.
Svako napravi po koju gresku u zivotu :mad: . Zanima me koja je vasa najveca greska koju ste napravili pa vam se obila o glavu.
Moja je sto ponekad pocnem da verujem muskarcima![]()
![]()
Ma zato shto uchim sigurno 5 god. a nemam pojma nishta... promenilo nam se 3,4 nastavnika, skoro nishta ne uchimo... i zato... uzhas.... +mnooooogo je tezhak... ja bi za 5 god. uchenja trebala da znam i sastave na nemachkom da pishem, a ja znam da kazhem kako se zovem, gde zhivim.,... i kraj...![]()
ALi to nije tvoja greska.
Nama je skolstvo u haosu.Malo njih se stvarno i trudi da te necemu nauci.
Ni ja nisam volela ruski ranije,a sad nameravam da ga studiram.
Ocigledno je da ti ne lezi nemacki, covece naucila bi kineski za 5 godina. Kad si vec zapocela teraj do kraja.
Najveća greška u životu je vjerovati ljudima. Netreba nikome vjerovati. Svako ima svoje interese i svako će te iskoristiti u svrhu svojih interesa.