paganinikus_banditus
Primećen član
- Poruka
- 687
То је велики проблем са нашим ''социјалним''радницима....зато што су им аршини ''оно што им је срцу драго''Kome prijaviti iregularnost u razgovoru sa radnikom socijalnog centra?
Danas sam kao samohrani roditelj pozvana na razgovor sa psihologom. Pozvani smo i ja i bebin otac. Malena ima 10meseci od cega je on nije video pola od tog vremena njegovom samostalnom odlukom. Psiholog nas je saslusao i poceo da MI prica o znacaju porodicnog zakona, mojim obavezama prema bebinoj rodbini....Dobila sam moralnu lekciju. 10 meseci SAMOSTALNO brinem o detetu, ekonomski, emotivno i na svaki drugi nacin. Njen otac nije zeleo da se ukljuci u nas zivot i to sam prihvatila.
Psiholog je osoba koja daje procenu sudu, a s obzirom da se ova ni sekund nije zadrzala na cinjenici da bebin otac ima psihijatrijski karton i da je alkoholicar, nego mi je pricala o obavezama, namece mi se logican zakljucak da je ili kucni prijatelj ili potplacena. Takodje je znala neke detalje koji u tuzbi nisu navedeni i odbila je da posalje bilo koga na teren. Zavela je da ne dam da dete vidja oca sto je notorna laz.
Kome da se zalim na razgovor sa njom? Direktoru institucije? Ombudsmanu? Cak mi nije ni do novog razgovora, nego protokolarno zelim da se zavede iregularnost s obzirom da ona salje dopis sudu.
Hvala
А са друге стране намеће се логично питање.Шта си ти радила са алкохоличарем и психијатријским случајем у кревету