jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.007
Kada udjem na stranicu Krstarice,pokazuje mi neku gresku.Isto tako i kada se izlogujem,(odjavim).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То ми се није догодило, увек се уредно одјавим.Cini mi se da se ovaj problem desava jer sa mobilnog kad udjes na forum ne mozes da se odjavis i izlogujes...nema opcije -odjavi se.
Dakle, desava se da jednostavno iskljucimo fon i kad se vratimo na forum, recimo sa maila, pojavi se greska..
Мислил сам неулогована. Морам прво да уђем на форум па да се улогујем, заблокира чим кликнем на форум.Kako mislis iz off-a, kako ti otvori Forum ako nisi online?
Jednostavno, nema, evo svaki put kad zatvorim safari pa otvorim, nema greshke na krstarici, na benchmarku ima.Nesto ste mi sumnjivi, kako nema greske vise?
Sve sam probao, ukljuchim adblocker, iskljucim preko proxy-ja/ direktno, nema vishe greshke… dobijao sam kad se ne odjavimDa ne bismo vracali korekciju kod nas, da li mozes tacno da reprodukujes korak po korak kod njih kada se to desava (i da li ima veze sa logovanjem)?greshk