"Greška prilikom učitavanja strane. Molimo vas pritisnite dugme za nazad, osvežite stranicu i pokušajte ponovo."

Cini mi se da se ovaj problem desava jer sa mobilnog kad udjes na forum ne mozes da se odjavis i izlogujes...nema opcije -odjavi se.
Dakle, desava se da jednostavno iskljucimo fon i kad se vratimo na forum, recimo sa maila, pojavi se greska..
То ми се није догодило, увек се уредно одјавим.

Ista greshka se javlja i na benhmark forumu, ali je deskriprivnija, na engleskom pishe da treba kukiji da se pristupi stranici.
Deshava se kada browser povuche iz kesha, i to kod mene samo na Safariju, dok FF radi ok. Pretpostavljam da se
deshava kada se ode a ne odjavi i onda neki kuki za autentifikaciju fali, shto se popravi sa refreshom.
Dakle isto je i na benchmark forumu.

Јуче ми се једном појавила грешка пре логовања. Данас није.
Обично се и јављала када кликнем на Пријава, угасим је и онда отвори прозор за логовање.

Форума ми, не лажем! 😁

Da ne bismo vracali korekciju kod nas, da li mozes tacno da reprodukujes korak po korak kod njih kada se to desava (i da li ima veze sa logovanjem)?greshk
Sve sam probao, ukljuchim adblocker, iskljucim preko proxy-ja/ direktno, nema vishe greshke… dobijao sam kad se ne odjavim
nego samo izadjem iz browsera, pa onda opet otvorim browser. Nema ga vishe… na Firefoxu se nikad nije ni pojavljivala greshka,
samo na Safari i Chrome. benchmark javjla greshku svaki put kad udjem ponovo, a ne odjavim se, e da samo kad
idem preko proxy-ja. Krstarica ni u jednoj varijanti ne javlja vishe greshku, ama bash nigde, bash sam se potrudio :P

Ал ево новог момента на насловној и то два пута при покушају да се пријавим.

Screenshot_2023-03-05-00-49-46-027_com.android.chrome.jpg

Искључила сам ово обавештење, ушла на пдф филозофија и ту се пријавила без проблема.

Back