jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.601
Kada udjem na stranicu Krstarice,pokazuje mi neku gresku.Isto tako i kada se izlogujem,(odjavim).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема то везе са временом. Појављује се често и на рачунару и на телефону.Molim te napisi tacno vreme kada se sledeci put pojavi ova greska.
Десило се управо сада, када сам отварао линк.Samo mi napisi tacno vreme kada se to ponovo desi.
Evo veceras nema.Ја сам овај проблем већ постављао како питање и ништа. Газда форума ћути а одговори које каче разни форумаши нису решење, посебно савети, поново кликни....
Очигледно је системска грешка јер се дешава и на телефону и на рачунару.
Мени се то дешава кад уђем преко компјутера(иначе користим Мозилу).И вечерас ми се десило.Kada udjem na stranicu Krstarice,pokazuje mi neku gresku.Isto tako i kada se izlogujem,(odjavim).
Како се то бришу колачићи и шта они представљају?Probaj is incognito/private prozora (ctrl+Shift+N) ako se ne pojavljuje obrisi kolacice i cache, ako se i dalje pojavljuje vrv. je u pitanju neka skripta tipa adblocker ili slicno
Sve je objasnjeno na ovom linku.Мени се то дешава кад уђем преко компјутера(иначе користим Мозилу).И вечерас ми се десило.
Како се то бришу колачићи и шта они представљају?
Kolacici iliti Cookies su skripte koje pored reklama koje prate tvoje aktivnosti na internetu pamte i odredjena podesavanja web sajta kojeg posetis ( na primer, velicina teksta, jezik, login informacije, nacin logovanja, nacin izgleda stranice i sl.), ponekad, ako ih dugo ne brises jednostavno odredjena stranica moze da pobrljavi jer je doslo do neke korupcije nekog "kolacica" nakon brisanja istih jednostavno receno "resetujes" odredjenu web stranicu na "fabricka" podesavanja kao kada bi je posetio prvi put.Мени се то дешава кад уђем преко компјутера(иначе користим Мозилу).И вечерас ми се десило.
Како се то бришу колачићи и шта они представљају?
Kakve veze ima vreme s tim.Napisao sam.Uzastopce se ulogujem i izlogujem 3x i nista,a cetvrti i na ulasku na stranicu Krste i na odjavi.Posle kada izadjem i budem na nekoj drugoj stranici,pa se vratim ono se pojavi odmah.Veceras nije ni jednom,a prijavio sam se vise od 5 x.Molim te napisi tacno vreme kada se sledeci put pojavi ova greska.
Dobro je,ali ja mislim da to uopste nema veze sa kolacicima.Чудно.Мени се баш вечерас појавила та порука.
Сад сам обрисао тај кеш или како већ.
U svakom slucaju moraju da se brisu, jer cak i da se problem resi ti ces vidjati tu gresku i dalje sve dok ih ne ocistis posto su zapamtili podesavanja koruptovane verzije sajta. U tome je cela fora. A greska koja se pojavljuje nema veze samo sa tobom, svima nam se povremeno pojavljuje, mada ja sam je iskreno ignorisao.Dobro je,ali ja mislim da to uopste nema veze sa kolacicima.
Nisam radio nista od sinoc i veceras nema ni jednom te greske.Sta bi to moglo da bude.Pisao sam ti,koristim CCleaner,za ciscenje kukija iz browsera,ali ne radim to bas cesto.Znaci nista od sinoc,a veceras nema problema.I zasto samo na Krsti i nigde vise.Inace koristim i Add Block,koji retko kad iskljucim,jer ovde na Krstarici postoji upozorenje da se iskljuci Add da bi isle reklama.Recimo na "Caskanju" nema reklama,bio on ukljucen, ili ne.U svakom slucaju moraju da se brisu, jer cak i da se problem resi ti ces vidjati tu gresku i dalje sve dok ih ne ocistis posto su zapamtili podesavanja koruptovane verzije sajta. U tome je cela fora. A greska koja se pojavljuje nema veze samo sa tobom, svima nam se povremeno pojavljuje, mada ja sam je iskreno ignorisao.
Da li koristis ad blocker?Мени се то дешава кад уђем преко компјутера(иначе користим Мозилу).И вечерас ми се десило.
Да,користим ad blocker.Можда је и до тога,али стварно не знам.Da li koristis ad blocker?
i moderatori dobijaju iste porukeУ последње време се сваки пут појави грешка.
Пре неколико минута кад сам се улоговала, исто.
Чини мо се да има везе са забранама које сте почели да уводите. Забрањујете писање члановима на целим пдф - овима, сада сте забранили гостима...
Плашим се да ће доћи до забране писања свих који нису модератори?
Ovo se i meni dešava kada pokušam da se ulogujem. Iskoči mi ovo upozorenje.Redovno kada sam na fonu.Pogledajte prilog 1298210
Ова грешка, пре пар минута док сам улогована, видиш аватар и време
Par puta i kada sam logovana, ili mi pokaže da nisam logovana dok ne ukucam "zapamti", tek onda ostanem logovana a da me ne izbaci kako okrenem stranu.Обрати пажњу да сам улогована. Види се аватар. Дешавало се свима пре логовања, а мени и када сам већ улогована, након што блокира хром.
Увек чекирам остани улогован.Par puta i kada sam logovana, ili mi pokaže da nisam logovana dok ne ukucam "zapamti", tek onda ostanem logovana a ne izbaci me kako okrenem stranu.
Ja ne, al to ne bi trebao da bude razlog da me izbacuje, nakon logovanja, bar ja tako mislim.Увек чекирам остани улогован.