"Greška prilikom učitavanja strane. Molimo vas pritisnite dugme za nazad, osvežite stranicu i pokušajte ponovo."

Molim te napisi tacno vreme kada se sledeci put pojavi ova greska.
Нема то везе са временом. Појављује се често и на рачунару и на телефону.
Мени се данас појавила више пуита на оба система и то је тако већ одавно.
Ја сам то питање поставио у септембру: https://forum.krstarica.com/threads/doslo-je-do-greske.957927/

Ја сам овај проблем већ постављао како питање и ништа. Газда форума ћути а одговори које каче разни форумаши нису решење, посебно савети, поново кликни....
Очигледно је системска грешка јер се дешава и на телефону и на рачунару.
Evo veceras nema.

Kada udjem na stranicu Krstarice,pokazuje mi neku gresku.Isto tako i kada se izlogujem,(odjavim).
Мени се то дешава кад уђем преко компјутера(иначе користим Мозилу).И вечерас ми се десило.
Probaj is incognito/private prozora (ctrl+Shift+N) ako se ne pojavljuje obrisi kolacice i cache, ako se i dalje pojavljuje vrv. je u pitanju neka skripta tipa adblocker ili slicno
Како се то бришу колачићи и шта они представљају?

Мени се то дешава кад уђем преко компјутера(иначе користим Мозилу).И вечерас ми се десило.

Како се то бришу колачићи и шта они представљају?
Kolacici iliti Cookies su skripte koje pored reklama koje prate tvoje aktivnosti na internetu pamte i odredjena podesavanja web sajta kojeg posetis ( na primer, velicina teksta, jezik, login informacije, nacin logovanja, nacin izgleda stranice i sl.), ponekad, ako ih dugo ne brises jednostavno odredjena stranica moze da pobrljavi jer je doslo do neke korupcije nekog "kolacica" nakon brisanja istih jednostavno receno "resetujes" odredjenu web stranicu na "fabricka" podesavanja kao kada bi je posetio prvi put.
Zato ako ikada imas problem sa nekom web stranicom ili portalom u samom browseru prvo sta ces da uradis obrisaces kolacice. z:)

Molim te napisi tacno vreme kada se sledeci put pojavi ova greska.
Kakve veze ima vreme s tim.Napisao sam.Uzastopce se ulogujem i izlogujem 3x i nista,a cetvrti i na ulasku na stranicu Krste i na odjavi.Posle kada izadjem i budem na nekoj drugoj stranici,pa se vratim ono se pojavi odmah.Veceras nije ni jednom,a prijavio sam se vise od 5 x.

Dobro je,ali ja mislim da to uopste nema veze sa kolacicima.
U svakom slucaju moraju da se brisu, jer cak i da se problem resi ti ces vidjati tu gresku i dalje sve dok ih ne ocistis posto su zapamtili podesavanja koruptovane verzije sajta. U tome je cela fora. A greska koja se pojavljuje nema veze samo sa tobom, svima nam se povremeno pojavljuje, mada ja sam je iskreno ignorisao.

U svakom slucaju moraju da se brisu, jer cak i da se problem resi ti ces vidjati tu gresku i dalje sve dok ih ne ocistis posto su zapamtili podesavanja koruptovane verzije sajta. U tome je cela fora. A greska koja se pojavljuje nema veze samo sa tobom, svima nam se povremeno pojavljuje, mada ja sam je iskreno ignorisao.
Nisam radio nista od sinoc i veceras nema ni jednom te greske.Sta bi to moglo da bude.Pisao sam ti,koristim CCleaner,za ciscenje kukija iz browsera,ali ne radim to bas cesto.Znaci nista od sinoc,a veceras nema problema.I zasto samo na Krsti i nigde vise.Inace koristim i Add Block,koji retko kad iskljucim,jer ovde na Krstarici postoji upozorenje da se iskljuci Add da bi isle reklama.Recimo na "Caskanju" nema reklama,bio on ukljucen, ili ne.

izgleda da "ad blocker" misli da su kolacici u stvari reklame. I meni se ovo desavalo u zadnjih sedam dana.
Ranije se nije desavalo, samo ako bih obrisao kolacice dok sam na krastarici. Onda je jednom izlazilo ono upozorenje, ali samo jednom.
Valjda dok ucita "kolace",

Opera Snapshot_2023-02-06_065915_mala_forum.krstarica.com.jpg

tu vam je negde greska, u tom zecu lezi grm.

P.S. Prebrzo zaklucavate teme ovde na ovom PDF ili u opste.

У последње време се сваки пут појави грешка.
Пре неколико минута кад сам се улоговала, исто.

Чини мо се да има везе са забранама које сте почели да уводите. Забрањујете писање члановима на целим пдф - овима, сада сте забранили гостима...

Плашим се да ће доћи до забране писања свих који нису модератори?

У последње време се сваки пут појави грешка.
Пре неколико минута кад сам се улоговала, исто.

Чини мо се да има везе са забранама које сте почели да уводите. Забрањујете писање члановима на целим пдф - овима, сада сте забранили гостима...

Плашим се да ће доћи до забране писања свих који нису модератори?
i moderatori dobijaju iste poruke ;)

Обрати пажњу да сам улогована. Види се аватар. Дешавало се свима пре логовања, а мени и када сам већ улогована, након што блокира хром.
Par puta i kada sam logovana, ili mi pokaže da nisam logovana dok ne ukucam "zapamti", tek onda ostanem logovana a da me ne izbaci kako okrenem stranu.

Back