bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 32.291
Ne znam gde povoljno da nabavim sada ugalj. I lopatuObrni okreni ugalj je mama za grejanje a prelazni period japanska inverter klima![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam gde povoljno da nabavim sada ugalj. I lopatuObrni okreni ugalj je mama za grejanje a prelazni period japanska inverter klima![]()
ne obraćaj pažnju na njega.Prebaciti temu na terije zavera , ako tako nesto sada ovde postoji.
Dao mi je savete, nista mi nije nudio na prodaju, ili pak nisam razumelai to je moguce.
Ofkors zenski.Evo ti da biraš, lopata gratis
https://www.halooglasi.com/masine-alati-oprema/ugalj
Pa cepaš i rokašbajdvej ovo je uvek bio ženski posao.
Idi tamo na pravoj temi pa se tako izjasni. Zna se kome staJeste, muškarac ide na posao a žena ostaje da sekirom cepa ugalj i nosi kantom /loži![]()
Pa preprodavci je kupuju znaci isplati im se a ne izgledaju ko gospodiniAli ...nisam stipsa ali stvarno nemam para da kupim šumu jebote. Uostalom, koliko uopšte košta šuma?
Koliko ari? Da li sa dozvolom za sečenje...
Ma Dzordzi, kradu ili kupuju ko zna vise ko sta ovde radi ...Pa preprodavci je kupuju znaci isplati im se a ne izgledaju ko gospodini
Ne znam za Bosnu, ali ovde seku tvoje pred nosem.nađi nekoga ko ne krade drva naročito dole i u bosni![]()
Znaš kako se u dalmaciji birala žena? Natovari joj se breme drva pa ako izvuče do vrha brda DOBRA JE!Nije zezanje, danas bi trebalo dopuniti taj moj pelet u spremniku