bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.895
evo zena ima zanimljivu ponudu..kolika je potrosnja tog briketa Natali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mariooo, otkucacu te Cvarku ako ne nastavis sada ... Natali ima ponudu razmisljam, racunam na tvoje iskustvoIli instaliraš na postojeći sistem inverter klimu a pelet rokaš kada je baš minus
sala je bila...Nema nikakvog razmisljanja ici u korak s pljackom naroda novotarijama,covek mora da bude nezavistan znaci kupovina zemlje i sume
ajde ne pricaj, znas ko je pokrao?Meni su srbi pokrali svu šumu koja je bila na mojim placevima a kao čudimo se što masovno glasaju za vučića![]()
Treba zakon da se donese, za kradju ruka na panj bez sudjenjaMeni su srbi pokrali svu šumu koja je bila na mojim placevima a kao čudimo se što masovno glasaju za vučića![]()
i sta si poduzeo?Kada sam bio ono potočić i šumica, sledeći put došo nema ni potoka ni šume![]()
Прво , колико знам за пелет треба посебна пећ, не можеш да користиш дрва та њу.ozbiljna sam.
mislim da predjem na jeftiniju varijantu.
Natali ima ove brikete, oni sporije idu od peleta, sta mislis?
O, hvala, setila si se ali nisi pazljivo iscitavalaПрво , колико знам за пелет треба посебна пећ, не можеш да користиш дрва та њу.
За брикет може обична као и за дрва. Можда је то и најважније да је квалитетна пећ, ова коју ја користим је мала али обложена опеком и фантастично греје.
1,5 тона брикета за зиму је довољна за 60 квадрата, чак и више може да греје али ја волим топло.
Аха, ок ја сам те разумела да се шалиш и да се грејеш на струју.O, hvala, setila si se ali nisi pazljivo iscitavala
Imam kombinovani kotao drvo/pelet.
to je bila sala, ali mozda u buducnosti i hocu, nikad se ne zna.. sve uredjaje imam..Аха, ок ја сам те разумела да се шалиш и да се грејеш на струју.
Ево сликовито. Пећ је мала и може да стане највише три коцке брикета, када негде идем, убацим 3 комада, пар минута сачекам и затворим цуг. После 7, 8 сати још увек има жара а пећ је топла.Vrlo nelogicno da tona briketa "izdrzi" celu zimu.
Znas li koiliko sa odlicnom izolacijomna tu kvadraturu ide pelet za sezonu? Oko 5tpaleta, a to je malkice vise od 5t, jer na paleti stane 1030kg. Mada ti znas koliko moze paleta da ponese, u tome si,![]()
To je fino, poput kotla na drva, mislim to lagano hladjenjeЕво сликовито. Пећ је мала и може да стане највише три коцке брикета, када негде идем, убацим 3 комада, пар минута сачекам и затворим цуг. После 7, 8 сати још увек има жара а пећ је топла.
Преко ноћи исто, никад се не гаси, мало има пепела.
Па види, ако већ имаш котао, можеш да купиш десетак пакета брикета и пробаш.to je bila sala, ali mozda u buducnosti i hocu, nikad se ne zna.. sve uredjaje imam..