Pozdrav svima

Zanima me, ako je neko upućen, da li ima šporeta za etažno grejanje na čvrsto gorivo (drva,ugalj) koji bi mogli tokom toplijih dana da se koriste samo za kuvanje? Da se isključi deo za etažno grejanje. Šporet bi bio u kuhinji površine 8m2 koja je spojena sa dnevnim boravkom otvorom za jedna standardna vrata (1×2m) i sa bočne strane spojena je sa spavaćoj sobom na kojoj su vrata. Ukupna površina objekta je oko 70m2.
-dnevna soba 30m2
-spavaća soba 10m2
-kuhinja 8m2
-garaža 1 15m2
-garaža 2 10m2
To mi je pomoćna zgrada koja je sada adaptirana u kuću a ta garaža od 10m2 mi je adaptirana za štenjenje pasa a ova od 15m2 za čuvanje mladih štenaca tokom hladnih dana i za pripremanje hrane za pse.
Stavio bih u te garaže termo glave jer je necu uvek grejati, samo prema potrebi. Inače smo planirali da u celom objektu uradimo ibercug i utopimo cevi za podno grejanje i postavimo pločice na pod. Svuda sem u ovoj garaži od 15m2 jer je ona već uređena i postavljene su podne i zidne pločice.
Još da napomenem da je to malo niža zgrada, oko 2.2m visine i postavljena je pvc stolarija kao i spoljna izolacija od stiropora. Unapred hvala svakome ko pomogne nekim savetom