GREH NJENE MAJKE

• Začetnik teme Začetnik teme nimil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ovaj Bosiljcic nema pojma sa glumom,samo se gubi i patetise!
Kad pogledam one starije,domace serije i ovo za cime se ljudi sada truju,dodje mi da placem....Ti ljudi su znali(znaju) da glume,ovi sada...ma,sramota!

Већ сам помислио да са мном нешто није у реду. Јер Босиљчића хвале разне емисије типа Балканском улицом и сл. а тип је очајан. Значи има нас још који видимо да млади глумачки нараштаји не ваљају.

Мада има и по неки занимљив, рецимо Брка из рекламе за лото, што не пази на часу, пардон родитељском састанку. Додуше какав је на филму не знам. Нигде га нисам видео.

Већ сам помислио да са мном нешто није у реду. Јер Босиљчића хвале разне емисије типа Балканском улицом и сл. а тип је очајан. Значи има нас још који видимо да млади глумачки нараштаји не ваљају.

Мада има и по неки занимљив, рецимо Брка из рекламе за лото, што не пази на часу, пардон родитељском састанку. Додуше какав је на филму не знам. Нигде га нисам видео.

Ljuba Bandovic je car :super:

Posle Ranjenog orla, Šotra je izjavio kako ga uopšte ne interesuje da više snimi bilo šta slično....
Ako je Orao dno, ova serija je dno dna i očigledno je snimljena iznuđeno a ne nadahnuto.

Баш сам данас први пут видео форшпан и цркох од смеха, а ташта ми објашњава шта се дешава у серији, као да ме то занима.

Ни ја нисам сигуран да ли је у питању лош сценарио или лоша глума. Мада је највероватније ово друго. Лоши млади глумци који не могу да се уживе у ликове људи прве половине 20. века.

А вероватно је и сценарио лош. Дијалози су дрвени, извештачени, тако нико не говори, нити је говорио. Вероватно је сценариста хтео да постигне шмек старих времена, али ни он сам није начисто како је то некада изгледало и како су људи некада говорили.

Врхунски глумци, с друге стране, и од дебилног текста могу да направе нешто, а ми такве више немамо.

Ljubomir Bandovic :heart: :heart: po meni, nas najtalentovaniji glumac mladje garde :worth: igrao u Rodama, Gorkim plodovima, Ono kao ljubav...filmovima Neko me ipak ceka, Cekaj me ja sigurno necu doci, Ljubav i drugi zlocin...

Kad sam jos pre videla najavu jos jedne ekranizacije Mir-Jam bas sam se smorila...toliko kvalitetnih domacih pisaca imamo, a oni zapeli za nju...

Pogledala sam prvu epizodu i ne znam mogu li reci par stvari koje su mi se dopale. Mada Mir-Jam nikad nisam volela da citam, pa ne znam koliko serija prati knjigu, ali glumom sam razocarana. Pogotovo Marijom Vickovic. Devojka fenomenalno igra u pozoristu, i u par filmova koje sam gledala mi se dopala, a ovde (kao sto je vec neko gore pomenuo)-kao da recituje, nije usla u lik. Ne dopada mi se ni Ivana Jovanovic, takodje kao da recituje, boja glasa ista...aman bar ga nekad povisi/snizi :lol:
rezija losa...dzaba bacene pare...

.

To je samo dokaz da svi ovi sa FDU su preko veze tamo!

Ma koji novi narastaj pa to je toliko ocajno da ne mozes da gledas ni jednu seriju vise,..uzas!

A serija tj gluma je uzasna, ne znam kako ih nije sramota da snimaju tako lose serije!!!

Ma koji novi narastaj pa to je toliko ocajno da ne mozes da gledas ni jednu seriju vise,..uzas!

A serija tj gluma je uzasna, ne znam kako ih nije sramota da snimaju tako lose serije!!!

Они то и не крију, био сам пре неколико година са другарицом која је хтела да упише глуму. И док сам базао по згради и делу са професорским канцеларијама, чуо сам колегу А како каже колеги Б да запамти име једне кандидаткиње јер треба да се прими преко везе.

Додуше мене нису приметили, па су вероватно због тога и били тако слободни.

I jel upisala do kraja?

Sto se serije tice... Ocajno... I gluma i sve zivo... Zaspala sam dok sam gledala... A sta se desava u seriji moze se sve saznti i iz reklame... Jedino se ne slazem sto se Bosiljcica tice... On mi je super glumac...A i Ljubomir Bandovic mi je vrh... Ima dosta dobrih mladjih glumaca koji ne mogu da dodju do izrazaja od ovih sa vezom... Tu mislim na Slobodu Micalovic i kompaniju....

da,kopija i na isti fazon kao ranjeni orao ali to e i moglo ocekivati
bosiljcic je dobar glumac,,ali ovo je uloga napisana bezve
gledajuci veceras ovu seriju-ne znam niti koja je epizoda...
shvatila sam zasto mi je orao bio zanimljiv
1
jer je bio novina;pristojna serija,,,posle mnogih sranj....
2
i jer je glavna glumica ,,stvarno bila jako lepa-mislim jos uvek je lepa...
jako lepo je iznela, u sustini bezveznu ulogu...
za razliku od glavne glumice ove nove serije,,za koju nisi bas siguran sta je
..prvo ti lici na devojcicu koja ce svakog trenutka da stavi masnicu na kosu i
stavi djacku torbu na rame
,,a onda,,se zacudis,cak i naljutis ,na muskarce koji se okrecu za njom..
,,,proglasis ih pedofilima...
podela uloga je cisto sra,,,

Niko nije nikada upisao glumu na FDU preko veze, a ni ostale katedre, osim FTV rezije.
Posto sam zavrsila FDU (ne glumu), ovo odgovorno tvrdim.

A seija je losa.

Back