Green card

• Začetnik teme Začetnik teme TAB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima:D Mozda me i znate tj secate, zimus sam smarao pitanjima za turisticku vizu za mene i supurugu za koju su nas odbili:D PA evo da se pohvalim da smo danas izvuceni za zelenu kartu :D Broj nam je 41*** :)Presretni smo, i dalje ne mozemo da verujemo da smo izvuceni:D E sad me interesuje, sta nam je dalje ciniti?:)Hvala unapred

Pozdrav svima:D Mozda me i znate tj secate, zimus sam smarao pitanjima za turisticku vizu za mene i supurugu za koju su nas odbili:D PA evo da se pohvalim da smo danas izvuceni za zelenu kartu :D Broj nam je 41*** :)Presretni smo, i dalje ne mozemo da verujemo da smo izvuceni:D E sad me interesuje, sta nam je dalje ciniti?:)Hvala unapred

Bravo, svaka cast i od mene!!! Sve najbolje u daljem procesu i eto, izgleda da je bitno dovoljno jako nesto zeleti :) :) :)

cestitam od srca :) , ja idem sada da proverim nisam se odmah ni setio :D !

Druze pozdrav :) . Vidim da su neki ljudi izvuceni na lutriji,ja takodje zelim da proverim trenutno stanje ali zadnja stavka tack 4.Authentication me koci?!

mozes li mi nesto reci u vezi sa tim? da nije preopterecenje ili neka moja greska... hvala :)!!!!

kako te koci, jel vidis captcha ili ne? Ako je vidish, samo prepisi sadrzaj u prazno polje.

Svaka cast ko je prosao, cestitam... :)
Na zalost kod mene je bilo HAS NOT BEEN SELECTED :,(
Valjda cu imati vise srece drugi put...ako uopste bude bilo izvlacenja. Necu ostati u Srbiji pa makar morao sa rancem da krenem od zemlje do zemlje, pa sta mi Bog da... :D

kako te koci, jel vidis captcha ili ne? Ako je vidish, samo prepisi sadrzaj u prazno polje.[/Q
Hvala druze,nisam mogao da vidim nikakve znakove ali se pojavilo kasnije i izgleda da nisam prosao :) ... nema veze sl put :)

Proveri ti to jos jednom... :D

- - - - - - - - - -

Bravo, svaka cast :D

Sta sta vam je ciniti...covece vec krenite da se ripremate za odlazak... :D

Proveri ti to jos jednom... :D

- - - - - - - - - -

Bravo, svaka cast :D

Sta sta vam je ciniti...covece vec krenite da se ripremate za odlazak... :D

Nema razloga za zurbu, tek od 19. Maja popunjavamo DS260, i onda nastaje period cekanja, tad nam samo preostaje da cekamo septembar i pratimo VisaBulletin, da vidimo kada bismo okvirno mogli imati intervju i u skladu sa tim da pocnemo sa prikupljanjem papira, lekarski pregledi....itd., a s obzirom da nam je CN 41xxx ima vremena, mislim da pre proleca 2015 necemo doci na red, najbitnije da smo mi izvuceni :worth:

Pozdrav ljudi. Moja devojka i ja smo igrali lutriju, ona dobila a ja meni corak :sad2: Mi hocemo da idemo zajedno, a za to je uslov da se vencano pre nego stop posaljemo papire ambasadi. Zanima me koji je neko krajnji rok za vencanje? Do kada bi trebali najkasnije da posljemo dokumenta?

Pozdrav ljudi. Moja devojka i ja smo igrali lutriju, ona dobila a ja meni corak :sad2: Mi hocemo da idemo zajedno, a za to je uslov da se vencano pre nego stop posaljemo papire ambasadi. Zanima me koji je neko krajnji rok za vencanje? Do kada bi trebali najkasnije da posljemo dokumenta?

Važno je samo da se vjenčate prije intervjua u ambasadi, i da obavijestite Kentucky o promjeni bračnog statusa. Tada ćete dobiti instrukcije oko dodatnih dokumenata koji će biti potrebni, i na intervju idete zajedno. Krajnji rok za slanje papira zavisi od vašeg CN (confirmation number), jer što je broj veći, duže vremena imate, tj. duže ćete čekati na intervju... :confused: Moj broj je 34xxx :think: i mislim da ću tek sljedeće godine doći na red za intervju u ambasadi...

Hvala na informacijama! Sad me zanima jedna mnogo bitna stvar, sta se desava sa prezimenom? Ona se prijavila na svoje prezime e sad ako se mi vencamo i ona uzme moje prezime sta dalje?

Poslednja izmena:
Evo jednig pitanja od mene,Da li znate, da li postoji neko u SRB da je izvucen da GreenCard, a da nije dobio vizu tj da je odbijen na intervjuu ili da jednostavno nije dosao do intervjua zbog visokog CN broja?

Hvala na informacijama! Sad me zanima jedna mnogo bitna stvar, sta se desava sa prezimenom? Ona se prijavila na svoje prezime e sad ako se mi vencamo i ona uzme moje prezime sta dalje?

Dalje komplikacija. Ja znam dvoje koji su se vencali i svako ostavio svoje prezime da bi izbegli komplikacije. I dalje zive u srecnom bbraku u USA i imaju troje dece.

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.

You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.

Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).

Valjda cu imati vise srece drugi put...ako uopste bude bilo izvlacenja. Necu ostati u Srbiji pa makar morao sa rancem da krenem od zemlje do zemlje, pa sta mi Bog da... :D

Znas, jedan se pojavio u USA i rekao da ce ga samo u mtvackom sanduku izneti iz drzave, a kada je doslo Moras, da vidis kako se sam spakovao i otisao.Najbolje ti da krenes sa brodom u USA i normalno da znas englis inace si obro "zelen: boztan.:cool:

- - - - - - - - - -

Nema razloga za zurbu, tek od 19. Maja popunjavamo DS260, i onda nastaje period cekanja, tad nam samo preostaje da cekamo septembar i pratimo VisaBulletin, da vidimo kada bismo okvirno mogli imati intervju i u skladu sa tim da pocnemo sa prikupljanjem papira, lekarski pregledi....itd., a s obzirom da nam je CN 41xxx ima vremena, mislim da pre proleca 2015 necemo doci na red, najbitnije da smo mi izvuceni :worth:

POslao sam ti poruku na PP, inace to je tek prvi korak,a verujem da se nije nista mnogo promenilo od 1994 kada je bila prvo izvlacenje.

Nista ne Cekaj, zeni se odmah,a uostalo sto nisi pitao koji je zadnji rok za vencanje u ambasadi.
Shvati, kada pocne proces za papirologiju da Morate biti vencani, inace ti osta u Srbiji, a onda ces se nacekati i dali ces docekati.

- - - - - - - - - -

Evo jednig pitanja od mene,Da li znate, da li postoji neko u SRB da je izvucen da GreenCard, a da nije dobio vizu tj da je odbijen na intervjuu ili da jednostavno nije dosao do intervjua zbog visokog CN broja?

Znam ja, ali bilo davne 1997 covek nije imao ekvivalent za 12 godina skole ukupno, i odbili ga ladno.

- - - - - - - - - -

Važno je samo da se vjenčate prije intervjua u ambasadi, i da obavijestite Kentucky o promjeni bračnog statusa. Tada ćete dobiti instrukcije oko dodatnih dokumenata koji će biti potrebni, i na intervju idete zajedno. Krajnji rok za slanje papira zavisi od vašeg CN (confirmation number), jer što je broj veći, duže vremena imate, tj. duže ćete čekati na intervju... :confused: Moj broj je 34xxx :think: i mislim da ću tek sljedeće godine doći na red za intervju u ambasadi...

Nisam znao da duzi brojevi znace i duze cekanje za papirologiju.Ja sam bio u prvih 4000 brojeva.

- - - - - - - - - -

Covek zovi Ambasadu i pitaj njih, oni treba da znaju sta u tom slucaju treba da uradite.Takve stvari se ne pitaju na forumima, jer ovde ne rade sluzbenici americki.

Izvinjavam se nisam tebi poslao PP, vec Brunu, jer on je izvucen za grinku.

Mi nismo :) Nema veze, ionako nam se vise svidja Kanada ;)

Sta god da ti se Svidjalo, najbolje ce biti da gledas canadske klipove na You Tube, i razmisljas kako bi u canadu.Jedino ako imas 3000.000 doloresa, onda bi mogl da udjes kao kapitalista, jer ces im dati, tj uloziti pare u razvujanje Kenjade,super zar ne,:whistling:

Sta god da ti se Svidjalo, najbolje ce biti da gledas canadske klipove na You Tube, i razmisljas kako bi u canadu.Jedino ako imas 3000.000 doloresa, onda bi mogl da udjes kao kapitalista, jer ces im dati, tj uloziti pare u razvujanje Kenjade,super zar ne,:whistling:

Mislim da sam nasla svoj put, a tebi hvala na savetima. Pozdrav

Back