Laura86
Zainteresovan član
- Poruka
- 354
Mi nismo
Nema veze, ionako nam se vise svidja Kanada 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi nismoNema veze, ionako nam se vise svidja Kanada
![]()
Pozdrav svimaMozda me i znate tj secate, zimus sam smarao pitanjima za turisticku vizu za mene i supurugu za koju su nas odbili
PA evo da se pohvalim da smo danas izvuceni za zelenu kartu
Broj nam je 41***
Presretni smo, i dalje ne mozemo da verujemo da smo izvuceni
E sad me interesuje, sta nam je dalje ciniti?
Hvala unapred
Pozdrav svimaMozda me i znate tj secate, zimus sam smarao pitanjima za turisticku vizu za mene i supurugu za koju su nas odbili
Broj nam je 41***
Hvala unapred
Hvala, trebace nam sreca![]()
rezultati za DV-2015 od 01.05.2014. u podne po istocnom vremenu.
Druze pozdrav. Vidim da su neki ljudi izvuceni na lutriji,ja takodje zelim da proverim trenutno stanje ali zadnja stavka tack 4.Authentication me koci?!
mozes li mi nesto reci u vezi sa tim? da nije preopterecenje ili neka moja greska... hvala!!!!
kako te koci, jel vidis captcha ili ne? Ako je vidish, samo prepisi sadrzaj u prazno polje.[/Q
Hvala druze,nisam mogao da vidim nikakve znakove ali se pojavilo kasnije i izgleda da nisam prosao... nema veze sl put
![]()
kako te koci, jel vidis captcha ili ne? Ako je vidish, samo prepisi sadrzaj u prazno polje.[/Q
Hvala druze,nisam mogao da vidim nikakve znakove ali se pojavilo kasnije i izgleda da nisam prosao... nema veze sl put
![]()
Proveri ti to jos jednom...
- - - - - - - - - -
Broj nam je 41***
Hvala unapred
Bravo, svaka cast
Sta sta vam je ciniti...covece vec krenite da se ripremate za odlazak...![]()
Proveri ti to jos jednom...
- - - - - - - - - -
Bravo, svaka cast
Sta sta vam je ciniti...covece vec krenite da se ripremate za odlazak...![]()
Nema razloga za zurbu, tek od 19. Maja popunjavamo DS260, i onda nastaje period cekanja, tad nam samo preostaje da cekamo septembar i pratimo VisaBulletin, da vidimo kada bismo okvirno mogli imati intervju i u skladu sa tim da pocnemo sa prikupljanjem papira, lekarski pregledi....itd., a s obzirom da nam je CN 41xxx ima vremena, mislim da pre proleca 2015 necemo doci na red, najbitnije da smo mi izvuceni![]()
Pozdrav ljudi. Moja devojka i ja smo igrali lutriju, ona dobila a ja meni corakMi hocemo da idemo zajedno, a za to je uslov da se vencano pre nego stop posaljemo papire ambasadi. Zanima me koji je neko krajnji rok za vencanje? Do kada bi trebali najkasnije da posljemo dokumenta?
Hvala na informacijama! Sad me zanima jedna mnogo bitna stvar, sta se desava sa prezimenom? Ona se prijavila na svoje prezime e sad ako se mi vencamo i ona uzme moje prezime sta dalje?
Svaka cast ko je prosao, cestitam...
Na zalost kod mene je bilo HAS NOT BEEN SELECTED :,(
Valjda cu imati vise srece drugi put...ako uopste bude bilo izvlacenja. Necu ostati u Srbiji pa makar morao sa rancem da krenem od zemlje do zemlje, pa sta mi Bog da...![]()
Nema razloga za zurbu, tek od 19. Maja popunjavamo DS260, i onda nastaje period cekanja, tad nam samo preostaje da cekamo septembar i pratimo VisaBulletin, da vidimo kada bismo okvirno mogli imati intervju i u skladu sa tim da pocnemo sa prikupljanjem papira, lekarski pregledi....itd., a s obzirom da nam je CN 41xxx ima vremena, mislim da pre proleca 2015 necemo doci na red, najbitnije da smo mi izvuceni![]()
POslao sam ti poruku na PP, inace to je tek prvi korak,a verujem da se nije nista mnogo promenilo od 1994 kada je bila prvo izvlacenje.
Pozdrav ljudi. Moja devojka i ja smo igrali lutriju, ona dobila a ja meni corakMi hocemo da idemo zajedno, a za to je uslov da se vencano pre nego stop posaljemo papire ambasadi. Zanima me koji je neko krajnji rok za vencanje? Do kada bi trebali najkasnije da posljemo dokumenta?
Evo jednig pitanja od mene,Da li znate, da li postoji neko u SRB da je izvucen da GreenCard, a da nije dobio vizu tj da je odbijen na intervjuu ili da jednostavno nije dosao do intervjua zbog visokog CN broja?
Važno je samo da se vjenčate prije intervjua u ambasadi, i da obavijestite Kentucky o promjeni bračnog statusa. Tada ćete dobiti instrukcije oko dodatnih dokumenata koji će biti potrebni, i na intervju idete zajedno. Krajnji rok za slanje papira zavisi od vašeg CN (confirmation number), jer što je broj veći, duže vremena imate, tj. duže ćete čekati na intervju...Moj broj je 34xxx
i mislim da ću tek sljedeće godine doći na red za intervju u ambasadi...
Hvala na informacijama! Sad me zanima jedna mnogo bitna stvar, sta se desava sa prezimenom? Ona se prijavila na svoje prezime e sad ako se mi vencamo i ona uzme moje prezime sta dalje?
Svaka cast ko je prosao, cestitam...
Na zalost kod mene je bilo HAS NOT BEEN SELECTED :,(
Valjda cu imati vise srece drugi put...ako uopste bude bilo izvlacenja. Necu ostati u Srbiji pa makar morao sa rancem da krenem od zemlje do zemlje, pa sta mi Bog da...![]()
Mi nismoNema veze, ionako nam se vise svidja Kanada
![]()
Sta god da ti se Svidjalo, najbolje ce biti da gledas canadske klipove na You Tube, i razmisljas kako bi u canadu.Jedino ako imas 3000.000 doloresa, onda bi mogl da udjes kao kapitalista, jer ces im dati, tj uloziti pare u razvujanje Kenjade,super zar ne,![]()