Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bezimeni77:
U Leptokariji imas mnogo kafica i klubova koji rade do 01h, i jednu diskoteku koja radi do 05h.
U Haniotiju je življe.

Medjutim u Leptokariji je Heineken i sokovi 1-1,5 EUR, u Haniotiju je 2-4 EUR.

U Leptokariji možete da prodjete i sa 150-200 EUR po osobi, a u Haniotiju bez 300 EUR teško. Govorim o mladalačkom budžetu bez nekih iživljavanja.

A kakve su diskoteke u Haniotiju?i koliko ih ima?

Sunnygirl:
interesuje te bas vila ili mesto ? ja sam bila u haniotiju, a ti pretpostavljam ides u vilu blue sky ..?

Kako ti je bilo u Haniotiju? Ja planiram tamo krajem jula, ali mnogi me ubeđuju da je bolje u Pefkohoriju jer je življe, a navodno je u Haniotiju dosadno i mirno. Posto si bila tamo, kazi mi jel' ima mladih i kakav je provod, ili su sve engleski penzioneri...?

A kakav je Pefkohori?Ja idem 4tog jula pa ce mi svaka pomoc oko tog mesta dobro doci!
Plaze,cene,more,priroda,zabava...?
Da li je neko bio u studiima hotela Olympia?
Da li u Pefkohoriju postoje ponude za odlazak u Akvapark (iliti Waterland) i kolika je cena otprilike?

Suboticanin:
A kakav je Pefkohori?Ja idem 4tog jula pa ce mi svaka pomoc oko tog mesta dobro doci!
Plaze,cene,more,priroda,zabava...?
Da li je neko bio u studiima hotela Olympia?
Da li u Pefkohoriju postoje ponude za odlazak u Akvapark (iliti Waterland) i kolika je cena otprilike?

Grozan. Plaza bez ijednog drvceta. Setaliste na kome je uvece guzva kao u Budvi.
Jedino lepo mesto je iznad magistrale ima mali trg gde je atmosfera bas prijatna.

Back