g. rajkovic
Aktivan član
- Poruka
- 1.560
Otidji na Eviu , za manje para bices odusevljen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko skoro išao na Halkidiki sopstvenim prevozom ?
Zanima me da li je pušten autoput od Đevđelije (evzoni) do Soluna i obilaznica. Prošlih godina se išlo kroz industrijsku zonu pa ne znam da li je i sada tako ?
Evo pogledaj,ali se obavezno raspitaj gde nema imigranata:http://www.letovanje.info/grcka/Pozdrav, želio bih znati koja su najljepša Grčka ostrva? Otišao bih sa djevojkom na ljetovanje.
Ne kontam šta je pisac htio reći....jel te zanima aranžman sve u FULL-u al zadjabe?
- - - - - - - - - -
a što sa djevojkom?
ako su te zaposlili na kakvo stabilnije radno mjesto možeš i sa dječkom...
Hvala puno.Evo pogledaj,ali se obavezno raspitaj gde nema imigranata:http://www.letovanje.info/grcka/
Ne kontam šta je pisac htio reći....
Hvala puno.
Pozdrav, želio bih znati koja su najljepša Grčka ostrva? Otišao bih sa djevojkom na ljetovanje.
Planirao sam preko agencije busom. 10tak dana da ostanemo. Prvi put idem za Grčku, svidjaju mi se utisci sa Lefkade ali koliko shvatih da ne idem tamo ako nemam kola. Bih da promijenim, da bude različito od Crnogorskog primorja.Zavisi koliko novca imaš na raspolaganju i šta vam je prioritet. Lepe plaže,zabava,mediteranska atmosfera i izgled...svako ostrvo je specifično po tome. Zavisi i kako nameravate da idete...sopstveni prevoz,avion
Krit,Rodos,Mikonos,Santorini,Lefkada,Krf,Zakintos,Kefalonija,Skepalos,Tasos....ne bi bilo loše malo opširnije da napišeš šta očekuješ i tražiš da bi mogli konkretniji savet da damo.
Planirao sam preko agencije busom. 10tak dana da ostanemo. Prvi put idem za Grčku, svidjaju mi se utisci sa Lefkade ali koliko shvatih da ne idem tamo ako nemam kola. Bih da promijenim, da bude različito od Crnogorskog primorja.
A Lefkada? Nekako mi djeluje avanturistički?na zakynthos nikako sa ribom,bolje na neki penzoski tasos jos bolje krit
na zakynthos nikako sa ribom,bolje na neki penzoski tasos jos bolje krit
Planirao sam preko agencije busom. 10tak dana da ostanemo. Prvi put idem za Grčku, svidjaju mi se utisci sa Lefkade ali koliko shvatih da ne idem tamo ako nemam kola. Bih da promijenim, da bude različito od Crnogorskog primorja.
sta ne znam tasos za penzose citaj sta pise dok sam ja radio po grckoj ti si jeo pacja gomna umesto dudinja xixie jesi mu ga zavukao, nema šta...lefkada i neos marmaras su ti paradajz turizam a tasos preporuka
ne preporučuj ako ne znaš
ma brate kad cujem komentar pijani englezi sve mi jasno,mi samo djus i mleko pijemoOtkad je Lefkada mesto za paradajz turizam? Apsolutno pogrešno,ni cenovno ni po strukturi turista. Svetogrđe je i staviti je sa Paralijom u isti kontekst. Naročito ako nisi išao.
Mirnija je u smislu zabave i to mnogo od Zakintosa ali to ga nikako ne svrstava u paradajz rang. Ne znam koji nivo "ludila" ti treba da bi ti mesto bilo prihvatljivo,Lefkada ima pristojna mesta za izlazak...za parove savršena. Sa druge strane daleko lepša sa boljim plažama.
Jedino što dečko ne ide kolima pa mu ne bih preporučio toliki trošak ako ne može da uživa do kraja.
A Laganas na zakintosu ili Kavos na Krfu bih samo najgorem neprijatelju preporučio... horde pijane engleske mladeži nikako nisu privlačan faktor za izbor mesta. Ali dobro stvar ukusa....ako voliš Budvu u engleskom izdanju samo izvoli![]()
sta ne znam tasos za penzose citaj sta pise dok sam ja radio po grckoj ti si jeo pacja gomna umesto dudinja xixi
- - - - - - - - - -
ma brate kad cujem komentar pijani englezi sve mi jasno,mi samo djus i mleko pijemo![]()
ma brate kad cujem komentar pijani englezi sve mi jasno,mi samo djus i mleko pijemo![]()
Drugari, posto se ne snalazim sa ovim sajtom bas najbolje, nadam se da cete mi oprostiti ako nisam na dobro mjesto pisala. Moj "žulj" je Skijatos i vila Houlis!! Ostrvo kao ostrvo je ok, nocni zivot je super, za svakoga po nesto, ima dosta klubova, kafica i restorana.
A sada malo vila...
Blago receno katastrofa!!!
U ugovoru sa agencijom pise od 00-24h koristenje bara, od 08-20h koristenje bazena, rostilj, klima, peskiri i jos svasta. Baba, koja je vlasnica kuce nadzire sve goste od 07-24h po potrebi ne spava do 03h. U koliko udjes u bazen u bilo koje doba, ona sjedne na stolicu u hlad i posmatra sve tvoje pokrete. Voda se ne mjenja NIKADA, hlor smrdi, kupaci se ne mogu isprati. Svako vece u 20h sipa velike kolicine hlora i tableta, to je prestrasno. Nas slucaj je 2-3 skoka u vodu i nakon toga nas izbacuje iz bazena oko 17:30h i u 18h ubacuje hlor, znaci taj dan nije bazen do 20h vec do 17:30h.
Malo kuhinje...
Prva 2 dana odes da skuhas kafu ona zalijeva, sipa, stavlja na tacnu iako ti govoris da to ne zelis ona kaze da ce ona, mi smo njeni gosti. Nakon 2 dana zavrne plin, sakrije tvoju kafu, vise od 2 osobe ne smiju biti u kuhinji i jos puno toga.
Poslije 22h nema buke, nema galame jer je njen muz popio tablete i mora da spava jer ima problema sa srcem. Hajde i to iskuliras sjednes ispred apartmana, a ona pridje i kaze da idete u disko ili da idete spavati.
Klima se dodatno doplacuje 5€ po danu, peskire dobijete, to je ok imate 4 peskira za 10 dana.
Za one koji vole malo vise da spavaju, to ne moze, kuca je na glavnoj ulici tako da auta, kamioni, autobusi prolaze cijelu noc, a ujutru vas budi cistacica od 11h pa na dalje.
Jos puno bi mogla pisati ali evo internet "steka" pa nemam zivaca.
Veliki poz i izbjegavajte ovu vilu, prisjesce vam.
Ps ako vam neko spomene Dusana, bjezite i ne okrecite se.. To je tek djubre!