Cantona7
Zainteresovan član
- Poruka
- 103
Imas dobre aranzmane na  www.albagraeca.co.yu . Pogledaj...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pasha:Mia mia , pricaj malo o Skiatosu . Za koliko se stize kolima ? Jel stvarno tako dobro kao shto kazu ? Skupo ?!? Malo ?!?
Ma shta god napishesh dobro je
Pozdrav svim ljubiteljima GR
SanjaG:Sunjalo, mislim da se licno ne bih usudila da za te pare odem 10 dana bilo gde!I ja sam uplatila vansezonski, u junu Tasos, 11 dana, 115 eura po osobi (put+smestaj) + viza+osiguranje. Mislim da ipak cena od 70 eura koja sve ukljucuje je po malo i sumnjiva, zar i ti ne mislis tako?
)))
 e ajde mi posalji preko koje agencije si ti uplatila pa da vidim sta i kako ...
 e ajde mi posalji preko koje agencije si ti uplatila pa da vidim sta i kako ... Plina ima, doduse ne na svakoj pumpi, ali ga ima i dosta dobro je obelezeno gde ga ima. Negde sam i na Internetu nasao podatak gde sve imaju plin na pumpama, proveri mozda nadjes i to, ako ne, imas i informativne centre, gde dele brosurice i o tome.ZoricaS.:e codemakeru, kad vec pominjes gorivo, znas li mozda kakva je situacija sa plinom? moze li se u GR sipati (ili sta se vec radi?) plin?
PS: nemojte da me zezate ako je glupo pitanje ...

Nazalost, i ja sam sasvim "smrtan" coveculjakZoricaS.:ih, bre code, ja mislila ti obichan smrtnik...never mind, hvala ti, pomogao si mi iako neces da mi sredish vizu ... :-)

Goscica:Code majstore i druze stari evo da te pozdravim i zahvalim se na gomili korisnih informacija i strpljenju! Ipak je ovo iz "prve ruke", svaka cast!
 Ukinuse nam teritoriju dusmani!
 Ukinuse nam teritoriju dusmani!  Za tebe Grcka opet ove godine?
  Za tebe Grcka opet ove godine? Sto se Olimpa tice - hehe, znaci i dalje na njega mogu samo bogovi!!!
 Sto se Olimpa tice - hehe, znaci i dalje na njega mogu samo bogovi!!!