Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma nisam imao mira, pa sam ponovo kontaktirao istu agenciju (samo drugo predstavnistvo), tamo sam naisao na znatno ljubazniju i zainteresovaniju damu koja mi je lepo objasnila da u konkretnom hotelu (valjda jer spada u malo bolje/luksuznije) je zabranjeno uvodjenje pasa. Takodje, sve zavisi od hotela, do hotela i potrebno je poslati pojedinacan upit hotelu. Imali su par upita za vise razlicitih i svi su odbijeni. Po njenoj preporuci bolje je da potrazimo neki apartman jer cu pre naci apartmane gde je psima dozvoljen ulazak nego hotele.... Nisam odavno bio u Grckoj, ali znam da sve vise ljudi ima kucne ljubimce i da se u poslednje vreme na ljubimce gleda drugim ocima pa mi je bas totalno nejasno da su im u Grckoj vecina vrata zatvorena. Pa samo neko od njih da se doseti i npr. naplacuje za ljubimce neku svotu (tipa 5-10 eur dnevno) i eto cistog prihoda jer svako ce pre platiti da pas bude sa njim nego istu sumu dati nekom pansionu za pse gde ce pas boraviti za vreme godisnjeg odmora vlasnika.
Takodje mi je malo zasmetala sledeca stvar. Naime na more idemo supruga, sin od 4 godine i cerkica koja ce tada imati oko godinu dana. Klasicne sobe su namenjen za 2+1 i ja sada moram uzeti drugu/vecu/skuplju sobu bez obzira sto cemo za cerkicu poneti onaj sklopivi krevetac. Znaci ne treba nam taj dodatni krevet, ali ja moram uzeti vecu sob u sa dodatnim krevetom. Doduse u tom jednom hotelu za koji smo najvise zagrejani. Tako da nam na kraju ne ostaje nista drugo nego da trazimo drugi hotel koji nas nece uslovljavati da moramo uzeti nesto sto necemo koristiti i gde su psi dozvoljeni.... Ili da mi lepo odemo kod nas na neku planinu na odmor, a Grcku ostavimo za neka druga vremena.....

Na sajtu nisam uspeo naci. Pisao mail hotelu u 2 navrata ali nema odgovora....

POSKUPELI BENZIN I PUTARINE

ATINA - U Grčkoj su porasle cene potrošačke robe i usluga pošto je u ponoć na snagu stupilo novo povećanje poreza na dodatu vrednost (PDV) sa 21 na 23 odsto.

Udruženja trgovaca su saopštila da će uprkos tome pokušati da ograniče rast cena, ali su odmah poskupeli benzin i putarine, prenela je agencija AP.

To je drugi put ove godine da vlada u Atini povećava PDV, koji je u martu povećan sa dotadašnjih 19 odsto.

http://www.kurir-info.rs/planeta/grcka-poskupeli-benzin-i-putarine-39958.php

Za Hanioti ne znam koliki je leptokarija moze da, doduse ponese sve atribute grada... i setalista i kafici i park, i diskoteka, luna parkovi, i sljastecu atmosferu a da ipak nije buvljak... e sada more je cisto ali cini mi se malo hladnije nego u polihronu , gde sam bio ali ne u istom periodu..... a ima i tuseve na plazi kao i to da na samoj plazi ima dosta mesta.. i nesto je jeftinije nego na halkidikiju.. citajuci opise npr za paraliju, cini mi se da je leptokarija mnogo, mnogo bolja.. a poredeci sa polihronom i veca.. e sada gde je u tim popredjenjima hanioti to vec ne znam.. pozdrav

Pozdrav! Planiram sa drugaricama da putujem u Grčku,krajem avgusta,pa bih volela da mi preporučite neko lepo mesto i hotel/vilu blizu plaže,a i da su blizu kafići,ali da je kontinentalna Grčka,ne ostrva!.....i da li je uopšte bezbedno ići u Grčku,i kakve su cene?

Pozdrav! Planiram sa drugaricama da putujem u Grčku,krajem avgusta,pa bih volela da mi preporučite neko lepo mesto i hotel/vilu blizu plaže,a i da su blizu kafići,ali da je kontinentalna Grčka,ne ostrva!.....i da li je uopšte bezbedno ići u Grčku,i kakve su cene?

ma opusteno bre, idite, nema nikakvih problema. mozete na halkidiki...pefkohori, hanioti su lepi, a smestaj...pa citajte po temama, pa cete videti utiske i preporuke ljudi.
nemojte samo u paraliju i okolinu, tamo je dosta prljavo...mislim na more :)

ma opusteno bre, idite, nema nikakvih problema. mozete na halkidiki...pefkohori, hanioti su lepi, a smestaj...pa citajte po temama, pa cete videti utiske i preporuke ljudi.
nemojte samo u paraliju i okolinu, tamo je dosta prljavo...mislim na more :)

hvala na odg. :) da,uglavno sam čitala da mnogi preporučuju ta dva mesta....sada idem,od agencije do agencije i tražim povoljne aranžmane,mada se plašim,da sada uplatim i do septembra mi otkažu,s obzirom da su nam agencije...... :roll:

hvala na odg. :) da,uglavno sam čitala da mnogi preporučuju ta dva mesta....sada idem,od agencije do agencije i tražim povoljne aranžmane,mada se plašim,da sada uplatim i do septembra mi otkažu,s obzirom da su nam agencije...... :roll:

perla i argus imaju povoljne cene. Sto bi otkazali...mi smo nase letovanje uplatili u martu, a letujemo 17.7...
ne slusaj stawrosa on nije stigao ni do gr granice....

Ja sam bila u Paraliji i bilo mi je lepo..Sad idem u Cg, a rado bih menjala opet za Grčku. Zavisi šta voliš, šta te interesuje...

Back