Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.517
Da obradujem one koji idu u pravcu Lefkade da je negde na par km pre Preveze otvorena plinska pumpa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
planiramo letovanje u Grckoj , po prvi put, i nemamo pojma sta bi odgovaralo 4-clanoj porodici sa malom decom ( 5 godina i 9 meseci). ono sto nam je vazno su ciste plaze na kojima ima hladovine, putovali bismo kolima...dobro bi mi doslo iskustvo nekoga ko je putovao sa bebom...kako je prosao , neki savet, znate vec...
Da obradujem one koji idu u pravcu Lefkade da je negde na par km pre Preveze otvorena plinska pumpa
planiramo letovanje u Grckoj , po prvi put, i nemamo pojma sta bi odgovaralo 4-clanoj porodici sa malom decom ( 5 godina i 9 meseci). ono sto nam je vazno su ciste plaze na kojima ima hladovine, putovali bismo kolima...dobro bi mi doslo iskustvo nekoga ko je putovao sa bebom...kako je prosao , neki savet, znate vec...
A vreme nas ubi....'Mi' koji idemo u predsezoni,definitivno necemo imati solidnu temperaturu mora,cisto sumnjam da ce se zagrejati do prve polovine juna![]()
Pa ni prosle godine nije bilo bolje vreme u ovo doba a moj kolega se kupao 15 maja u Gerakiniju
A vreme nas ubi....'Mi' koji idemo u predsezoni,definitivno necemo imati solidnu temperaturu mora,cisto sumnjam da ce se zagrejati do prve polovine juna![]()
Ma kakva polovina juna ovde se kupa od pocetka maja........
Март је, до маја има још охохооој...![]()
Nije mi bilo najjasnije, zbog onog luksuzni hotel i all inclusive. 5* za te pare teško da ćeš naći, ali ću ti ja dati preporuke za Halkidiki, tražio si nešto bliže, a na Tasosu mislim da nećeš naći kvalitetan smeštaj za tu lovu.Pa svo cetvroro, tj. troje (beba od godinu dana se verovatno ne racuna).
Verovatno puno trazimo za te novce kada je postavljeno ovakvo pitanje....