mirarbi
Primećen član
- Poruka
- 801
Hvala Mickeyy, SRECAN PUT i EXTRA PROVOD ti zelim !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

. A oduzicu ti se iscrpnim izvestajem o Krfu, Dasiji i Elijani. A za nocenje cemo jos da vidimo.Ja sam malo mator za diskoteke, ali sam video veluku guzvu ispred diskoteka na ulazu u Kaliteu.mmaallaa:Koje diskoteke preporucujete u Haniotiju?
ΓΑΛΙΝΙ:Mogu samo da kažem da su oba Louis-ova hotela u okolini Xanie,na Kritu, ujedno i najbolja dva hotela na tom delu obale. Jedino mi se ne svidja njihova poslovna politika. Louis Creta Princess u Malemeu prima samo Engleze,( tu još možda može neki stranac da se provuče ) a Louis Creta Paradise u Geraniju prima samo i isključivo Italijane. Radio sam u tom hotelu i za tri mesece nije bio nijedan NE Italijan. Dobro, bila su dva kubanska reprezentativca u odbojci, koji igraju za italijanske klubove.
ΓΑΛΙΝΙ:Mož ' biti da je to nešto novo, ali stvarno u tom hotelu recepcioneri ne znaju engleski, samo italijanski. I bilo kojim gostima sa strane će biti SKROZ bez veze, jer tamo Italijani ( agencija Bravo ) imaju 30 svojih animatora, gledaju se preko satelita isključivo italijanski programi, dovode svoje pevače na koncerte, i imaju amatersko pozorište na italijanskom, u kojem učestvuju gosti hotela.
U ovom drugom gde su Englezi je opet specifičan slučaj. Selo Maleme je bilo mesto dogadjaja nemačkog padobranskog desanta za vreme drugog svetskog rata. I tu su ih Englezi sačekali i pobili do zadnjeg ! Čak su ih žive spaljivali. Tu je i najveće nemačko vojno groblje.
Zato Englezi vole da dolaze u to selo da se prave važni. I u tom mestu su svi gosti englezi.
Kakva morbidarija ! Ne branim Nemce, niko ih nije terao da osvajaju zemaljsku kuglu, ali ovi su još gora stoka !
)))
))
))