Meda Brundo
Primećen član
- Poruka
- 841
Sjajno razmišljaš!Pa, kad bi moglo tako da se prelazi granica i ostaje koliko ko hoće, mi ne bismo imali ovu temu ni "milion" postova i problema!
Draga, dali su ti vizu do 14.08. za nepredviđene slučajeve, npr... Evo, reći ću ti moj slučaj: aranžman mi je od 1-10.08. i ja sam tražila vizu na 11 dana i toliko sam i dobila, osiguranje mi je do 16.09. ALI, desi se da je agencija zeznula stvar i moram da menjam datum polaska, tako da ću krenuti dan, dva, tri kasnije (još se ne zna). E, sad, ja ću i u ovom slučaju iskoristiti 11 dana u Grčkoj, ali ću iz zemlje izaći 13,14. ili 15. 08 umesto 12.08. i zato je sva sreća što mi viza traje od 1.08- 26. 08. Dakle, ja u tom periodu mogu da iskoristim 11 dana kad god hoću, pa jahala me agencija ili ne!
ZATO TO SLUŽI!![]()
Ja imam fore za nepredvidjene slucaje 2 nedelje! Bas ce im biti lose, ako ostanem duze u Grckoj i ostavim im vise para nego sto sam planirala. A je.bes osiguranje, sama cu snositi odgovornost, ako mi se desi nesto!
A reci mi onda i za pasose koji nisu ograniceni vizama, a imaju fore 3 meseca, sta se desava, ako ostanem duze van drzave?!