Grčka muzika

Da li neko zna gde mogu da skinm noviju grcku muziku?
Da li ce neko tipa Helena, Despina, Sakis ikada doci ovde?
Hvala, laku noc.

helena nastupa ceo avgust i septembar u Grchkoj......tako da, ko se nadje na letovanju u Greece moze da ode na neki koncert.....ne verujem da tje bilo ko od ovih skorije dotji kod nas,ali zato.......:arrow:

Antonis Remos 28. septembra u sava centru...........:super:

:worth: Xristina Koletsa - 6i aisthisi

Od kad sam je cula ne mogu da prestanem da je slusam. Cak mi je takva i melodija :D. A pesma je hit u Grckoj.

Dobra je i Nikos Vertis - Pes to mou ksana (remix) :ok:

zdravo ljudi ...ja sam nov na ovom forumu al...... volim grcku muziku kao i Vi.Jedna od zivotnih zelja jeste da se rukujem odnosno pozdravim kralja grcke muzike Terzisa Pasxalisa, tako da ko ima bilo kakvu pesmu,album,spot ili bilo sta neka mi se javi moj mejl je srlep@verat.net moze i Vasilis Karas,Notis Sfakanakis,Despina Vandi idr. Pozdravljam autora,moderatore i sve ljude koji su ukljuceni u organizaciji ovog sajta, ovako nesto je trebalo nama koji volimo grcku muziku.Takodje i ja imam skromnu kolekciju grckih pesama, i rado cu poslati svakome ko zeli. Pozdrav svima.....
P.S. mislim da sam se trebao roditi u Grckoj

Da li neko zna gde mogu da skinm noviju grcku muziku?
Da li ce neko tipa Helena, Despina, Sakis ikada doci ovde?
Hvala, laku noc.
Pokusaj na Lme Wire-ru...Ja sam odatle skidala njihove pesme.:)
Da li ce neko od tih pevaca nekada doci kod nas nisam sigurna,ali bih sigurno to volela.:)
Sakisa pogotovo! On je taaako DOOOBAR!!!! Prosle god kad sam bola u Solunu imao je koncert na Aristotelovom trgu.Nazalost nisam mogla da idem....:(:(
Mislim da bi mi bilo extra....

Inace sad stalno slusam Kai se thelo od njega, Porta gia ton ourano od Helene i Mesa sou od Staventa..... Simpaticne pesmice! :D:D:D

Adonis Remos 28. septembra u sava centru...........:super:
Adonis(Antonis) Remos!:worth:
frontrx6.jpg

Back