Mawa_swatka_89
Obećava
- Poruka
- 75
Pa ako toliko volis Sakisa,mogla si ti da postavis neku pesmu... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osim jezika...
Νίνο Ξυπολιτάς.....Hm.....Nije los,mada ne kotira se nesto posebno kod mene (barem)...... Samo sto se nisam onesvestila kada sam skontala mindjusu u spotu Ερωτά μου........Kao sto sam vec rekla...Svi oni meni deluju pomalo gay u spotovima........[/QUOTE
Mene nesto iritira taj spot Erwta mou...mada,on ovako nije los,sladak je......E znas li mozda nekog manekena?
Ne,nazalost..... Mada znam jednog lika koji ima tamo agenciju.... I znam za neke devojke odavde koje rade tamo.....I to bi bilo otprilike to.....Νίνο Ξυπολιτάς.....Hm.....Nije los,mada ne kotira se nesto posebno kod mene (barem)...... Samo sto se nisam onesvestila kada sam skontala mindjusu u spotu Ερωτά μου........Kao sto sam vec rekla...Svi oni meni deluju pomalo gay u spotovima........[/QUOTE
Mene nesto iritira taj spot Erwta mou...mada,on ovako nije los,sladak je......E znas li mozda nekog manekena?
Ajde reci ko ti je dobar.Vidim da te "svrbi".....![]()
Iskreno,nema ih mnogo..... Jer se sve njihove pesme posle nekog vremena pojave i kod nas........ Uzrok verovatno nedostatak mastovitosti i kreativnosti nasih kvazi muzicara (cast izuzetcima,naravno)........Kakva je razlika izmedju nase i grcke muzike?
).........
)
Grcka muzika je cool, pjevac po meni kralj kakvog nema je NOTIS SFAKLANAKIS .Covjek ima glas ne samo u Grckoj , nego po meni jedan od najboljih koje sam cuo,. pa vidi....
Po meni, pa po meni... Ma Sakis je zakon, kakvi su to nadri - pevaci. On je najlepsi i najzgodniji, po svima. 8)
Batali pesme. Glupe su. Ja mogu da ti kazem da je pametnije da nabavi poster mog lepotana Sakisa Rouvasa. Mali otkida kako je sladak. Kad ga vide svi ce doci na piche i ostace duze nego da slusaju te njihpve trombulje i sirtakije. 8)

..Glas je primaran, pa tek izgled kod muzike i pjevanjaNe, ne, ne. Gresis. Kako znas da je neko snimio spot? Tako sto cujes taj spot ili vidis? Da li ti spot slusas sa zatamnjenim ekranom? Ne, naravno, da gledas, dakle. Najbitniji je izgled u muzici. Da je Sakis, koji je najsladji na svetu ruzan, ja ga, jednostavno ne bih slusala.
A grcki tekstovi su glupi da gluplji ne mogu biti. Ako znas grcki, odmah ces to shvatiti. 8)
Dobra pjesma moze, cini mi se da se cuje i preko radia
Najbitniji je izgled u muzici
Ova glupost ne zasluzuje komentar.
Video killed radio star. 8)
Pa vidim, ostao si bez teksta, srce! 8)

To i nije bas grcka verzija idola,jer i u Grckoj se daj Super Idol,ovo je nesto drugacije....mislim da on nije pobedio,kao sto si rekla!