Grčka muzika

Νίνο Ξυπολιτάς.....Hm.....Nije los,mada ne kotira se nesto posebno kod mene (barem)...... Samo sto se nisam onesvestila kada sam skontala mindjusu u spotu Ερωτά μου........Kao sto sam vec rekla...Svi oni meni deluju pomalo gay u spotovima........

Νίνο Ξυπολιτάς.....Hm.....Nije los,mada ne kotira se nesto posebno kod mene (barem)...... Samo sto se nisam onesvestila kada sam skontala mindjusu u spotu Ερωτά μου........Kao sto sam vec rekla...Svi oni meni deluju pomalo gay u spotovima........[/QUOTE

Mene nesto iritira taj spot Erwta mou...mada,on ovako nije los,sladak je... :D...E znas li mozda nekog manekena?

Νίνο Ξυπολιτάς.....Hm.....Nije los,mada ne kotira se nesto posebno kod mene (barem)...... Samo sto se nisam onesvestila kada sam skontala mindjusu u spotu Ερωτά μου........Kao sto sam vec rekla...Svi oni meni deluju pomalo gay u spotovima........[/QUOTE

Mene nesto iritira taj spot Erwta mou...mada,on ovako nije los,sladak je... :D...E znas li mozda nekog manekena?
Ne,nazalost..... Mada znam jednog lika koji ima tamo agenciju.... I znam za neke devojke odavde koje rade tamo.....I to bi bilo otprilike to.....

Ajde reci ko ti je dobar.Vidim da te "svrbi"..... :D

Kakva je razlika izmedju nase i grcke muzike?
Iskreno,nema ih mnogo..... Jer se sve njihove pesme posle nekog vremena pojave i kod nas........ Uzrok verovatno nedostatak mastovitosti i kreativnosti nasih kvazi muzicara (cast izuzetcima,naravno)........

Moje zapazanje je da se u gotovo svakoj njihovoj pesmi pojavljuje i ponavlja jedan glagol AGAPW (voleti). Za nasu muziku nisam sigurna (ne preferiram :) ).........

Ne,nazalost..... Mada znam jednog lika koji ima tamo agenciju.... I znam za neke devojke odavde koje rade tamo.....I to bi bilo otprilike to.....
Ajde reci ko ti je dobar.Vidim da te "svrbi"..... :D[/QUOTE]

Ma ne znam ni ja ni jednog manekena (zato sam tebe pitala,da mozda ti ne znas... :p )
Ucis li grcki?Ja kao ucim,gramatika mi tesko ide... :(

Brat mi otvara kafic i meni je rekao da mu ja nadjem neke GRCKE pjesme/muziku a ja nemam pojma sta pa ako neko zna nek mi kaze neke grcke pjesme i slicno??
Bilo kakva pomoc ce mi dobro doci??

Batali pesme. Glupe su. Ja mogu da ti kazem da je pametnije da nabavi poster mog lepotana Sakisa Rouvasa. Mali otkida kako je sladak. Kad ga vide svi ce doci na piche i ostace duze nego da slusaju te njihpve trombulje i sirtakije. 8)

Batali pesme. Glupe su. Ja mogu da ti kazem da je pametnije da nabavi poster mog lepotana Sakisa Rouvasa. Mali otkida kako je sladak. Kad ga vide svi ce doci na piche i ostace duze nego da slusaju te njihpve trombulje i sirtakije. 8)

Au ne vidjoh ovaj komentar koji je bez komentara pod br.2 ti ocigledno trebas nekog ljepotana , a ne volis muziku.....uuuuuuu:rotf::rotf:..Glas je primaran, pa tek izgled kod muzike i pjevanja

Ne, ne, ne. Gresis. Kako znas da je neko snimio spot? Tako sto cujes taj spot ili vidis? Da li ti spot slusas sa zatamnjenim ekranom? Ne, naravno, da gledas, dakle. Najbitniji je izgled u muzici. Da je Sakis, koji je najsladji na svetu ruzan, ja ga, jednostavno ne bih slusala.
A grcki tekstovi su glupi da gluplji ne mogu biti. Ako znas grcki, odmah ces to shvatiti. 8)

Ne, ne, ne. Gresis. Kako znas da je neko snimio spot? Tako sto cujes taj spot ili vidis? Da li ti spot slusas sa zatamnjenim ekranom? Ne, naravno, da gledas, dakle. Najbitniji je izgled u muzici. Da je Sakis, koji je najsladji na svetu ruzan, ja ga, jednostavno ne bih slusala.
A grcki tekstovi su glupi da gluplji ne mogu biti. Ako znas grcki, odmah ces to shvatiti. 8)

Ne interesuje me spot ili tako nesto, ti si jedna od mnogih, OCIGLEDNO koja "pada" na spotove.Dobra pjesma moze, cini mi se da se cuje i preko radia ,a da me savrseno ne zanima izgled onog ko je izvodi.A ovo sto sam oznacio, bilo je dovoljno.Jos nesto, imas miliom spotova dje se izvodjac pjesme pojavljuje samo na kratko, a u prvi plan je nesto sasvim drugo, neka situacija koju je pjevac htio da stavi u prvi plan.

Najbitniji je izgled u muzici

Ova glupost ne zasluzuje komentar.

Uhh! Ovde se provela prava rasprava...

Moram da kazem da i meni Sakis extra izgleda. Mada, mislim da to nije od presudnog znacaja za bilo sta u zivotu, pa samim tim i u muzici... A ako cemo samo po izgledu.... KOSTAS MARTAKIS!!!! Moj favorit!!!! :heart:

Nego.... Da li neko zna neke ovogodisnje hitove? Da nastrebam sada,pa kad odem na more da mogu da se foliram.... ;););)

Back