Ako imas manje od 35 godina i hoćeš da luduješ onda onda ostrvo Ios
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledam na Youtube Nea Flogita i ne razumem kako može i u istu rečenicu sa ZakintosomNea Flogita
Bila pre korone
Sve preporuke
Smeštaj u vili 'Tomi' na samoj obali
Plaža prelepa.
Bilo mi je lepši odmor nego na Zakintosu, mada sam mnogo više videla na Zakintosu i svaki dan druga plaža.
Sam Laganas, gde sam bila smeštena, previše bučan.
Meni je Peleponez vrh,...mda sad gledam klip o gradu Kavali.Gledam na Youtube Nea Flogita i ne razumem kako može i u istu rečenicu sa Zakintosom
A Zakintos je meni na poslednjem mestu na jonskoj obali
To je ono kad su ukusi različiti. Mene recimo ič ne privlači tu.
Isto važi za Asprovaltu,Nea Paramos,čitav taj deo oko Kavale. O Halkidikiju neću ni da pričam, ok je to ali mi je sve čak i cela Sitonija daleko u smislu inspiracije od plaža po Kefaloniji, Lefkadi,Krfu.....
Volim taj jonski vajb koji je opet sličan jadranskom. Ovaj makedonsko-trakijski nije za mene.
Alinisos mi se sviđa što sam video ali to je Skijatos-Skopelos grupa ostrva. To me čeka u budućnosti taj centralno-južni deo Egeja. Sever ostavljam drugima.
Ne idem sopstvenim prevozom,...ali uzimam tamo rent-a car.Ako ideš sopstvenim prevozom pogledaj ponudiu.
Naših turista jako malo
Na plaži nema guze
Pre par godina sam se okupala na svim plažama od Asprovalte do Kavale .Najviše mi se dopalo oko Nea Iraklice
Na internetu puno hvale Neos Paramos,ali se meni nije dopalo
Pogledaj Toska Kavala.Ne idem sopstvenim prevozom,...ali uzimam tamo rent-a car.
Videću preko Agencija,...verovatno se ide avionom do Soluna, pa onda prevoz bus-om do Kavale.Pogledaj Toska Kavala.
Mislim da nije baš jeftino.
Sad naši voze svaki dan za Gr,ima mini bus
Solunska regija Agia Trijada.Moja topla preporuka za one koji nisu bili ili se premišljaju u vezi letovanja na ostrvima su,... Rhodos, Zakintos (ostrvo glavatih kornjača), i Krf.
Kontinentalni deo me sada više interesuje,...bila sam u Solunu i zanima me, da li je neko bio u letovalištima u Solunskoj regiji. Neka preporuka?
Može i Sitonija, ukoliko ste bili u nekom lepom mestu.
P.S.Najlepše more i plaže su definitivno na Lefkadi, čini mi se. Tako da,...ako ništa drugo sa Lefkadom nema greške!
Kavala ima aerodromVideću preko Agencija,...verovatno se ide avionom do Soluna, pa onda prevoz bus-om do Kavale.
Okolna mesta i plaže obići iznajmljenim kolima.
Onda def. Kavala.Za ostalo je lako! ?Solunska regija Agia Trijada.
To je baš blizu Soluna i aerodroma.
Kavala ima aerodrom
Što? Je'l ih ima i u Kavali?Ako ćeš avionom idi gde nema puno naših
Ima,al ne previšeŠto? Je'l ih ima i u Kavali?![]()
Meni to ne smeta.Ima,al ne previše
Ne znam možda ih bude ove godine
Meni smeta kad je previše.Meni to ne smeta.
Divno!Meni smeta kad je previše.
Još kad u kafiću puste naše narodnjake,e onda...
Ja sa Kefalonije imam pozitivno iskustvo sa EnglezimaDivno!
Sve te razumem,...ali mi se nešto i ne gledaju nadrndani Nemci i ljigavi Englezi.
P.S. Super je Kavala,...bar za promenu! Deluje mi sasvim ok.Ono što sam uspela da nađem na youtub-u.
Kefalonija je mirno mesto za parove i ljude koji uživaju u prirodi i atmosferi malo mirnijoj, gurmanskoj...drugim rečima hedonisti....a ne žurkama i trovanju alkoholomJa sa Kefalonije imam pozitivno iskustvo sa Englezima
Meni nije jasno zašto naši većinom idu u Lassi,kad je sve ostalo lepseKefalonija je mirno mesto za parove i ljude koji uživaju u prirodi a ne žurkama.
Tako da Englezi na Kefaloniji nisu oni isti kao iz Kavosa ili Laganasa koji jure provod.
I ja bi na Santorini,možda jednog danaPretpostavljam da bi mi se svidio Krit i Rodos,ili Mikonos i Santorini...ali nisam bila.
Prvenstveno sto imaju te autenticne morske gradove...a ne samo skup apartmana i hotela.