- Poruka
- 91.830
Iz nekog razloga Španija me privlači mnogo više nego Grčka. A vas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepa je Španija...bio sam u Valensiji, Barseloni i Madridu....
Tu uključujem i more. Meni je letovanje = more. Letovanje bez mora mi nije letovanje.Ja odavno ne idem na letovanje da bih ležao na plaži...
meni više nije stalo da se kupam i sunčam...ali volim da budem pored mora ili pored neke vodene površine...volim odsjaj sunca na vodi...Tu uključujem i more. Meni je letovanje = more. Letovanje bez mora mi nije letovanje.
Meni nije uopšte do sunčanja ali vodu volim. Volim kada zatvoriš oči a talasi te ljuljalju, plutaš na valovima dok te sunce greje. Ribice koje su tu okolo, slan ukus i miris. Sve biljke koje rastu u okolini ti hrane ti dušu nekom harmonijom postojanja. Mirisi četinara, soli, planina, zvuk talasa...meni više nije stalo da se kupam i sunčam...ali volim da budem pored mora ili pored neke vodene površine...volim odsjaj sunca na vodi...
Sto? Uzmes let lampu i kilo kalaja i letujes celo leto!Tu uključujem i more. Meni je letovanje = more. Letovanje bez mora mi nije letovanje.
More da, ali celodnevno ležanje na plaži ne.Tu uključujem i more. Meni je letovanje = more. Letovanje bez mora mi nije letovanje.
Daj sansu nasem seljakluku da oseti Spansku kulturu....ne kazem da ce da se primi , ali daj sansu...
Postovanje, trebam poslati tri poruke moderatoru, da bih nesmetano slao poruke. Pozdrav LorelajnMeni nije uopšte do sunčanja ali vodu volim. Volim kada zatvoriš oči a talasi te ljuljalju, plutaš na valovima dok te sunce greje. Ribice koje su tu okolo, slan ukus i miris. Sve biljke koje rastu u okolini ti hrane ti dušu nekom harmonijom postojanja. Mirisi četinara, soli, planina, zvuk talasa...
Bez obzira da li su čempresi, masline ili palme, svaka ima svoju draž sem grada. Gradske plaže su kao deponija kao izraz prljavštine ljudskoga roda na tom čarobnom mestu. Uprljano i bezvredno.
Ako ne idem na more ne zovem to letovanjem već putom, odmorom, kako god.
Grčka mi je zato kao što sam rekla divna destinacija za letovanje. Ima još puno plaža koje su u prirodnom ambijentu, u prirodi ili barem ne mnogo narušenoj prirodi.
Španija me privlači drugačije. Zato sam rekla da su meni ove dve države neuporedive (za mene).
Mene Portugalija,...ako baš mora Mediteran.
Portugal celom duzinom izlazi na Atlantik!Mene Portugalija,...ako baš mora Mediteran.![]()
Izlazi jednim delom i Španija,...pa su tu negde blizu.Portugal celom duzinom izlazi na Atlantik!