Грчка или Црна Гора?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Где је јефтиније летовати? :think:

ako imas problem sa budzetom najjeftinije ti je u grckoj u vansezoni , u junu ili septembru.

Sad sam gledao cisto informativno Crna Gora izuva sa cenama

Tamo ti naplacuju smestaj, parking, ulazak na plazu, jos jedino vazduh nisu poceli da naplacuju

U Grckoj ti nigde ne naplacuju parking, ulazak na plazu jedino sto platis je smestaj.

Za ljude iz Bosne mislim da nema dileme - CG!

Vjerujem da je Grčka prelijepa i možda jeftinija od CG, ali saobraćajna povezanost sa Bosnom je katastrofa! Od Bosne do Grčke ti treba jedno 2 dana vožnje uz promjenu 6-7 prevoznih sredstava. Kakav je to odmor? S druge strane, u CG stigneš za 5 sati.

U Grckoj imate sad last minute aranzmane sa avionom od 300 evra , u Crnoj Gori cete dati to samo za lezaljke na plazi jer se svuda iste naplacuju papreno od 15 eura za 2 lezaljke i suncobran do cak 75 evra .

To ti je cena na bivšoj Pizzani, koju je Rus zakupio. Ili na Kraljičinoj i Kraljevoj plaži.
Gde baš njih nađe.
U HN je komplet oko 6 eura, čini mi se. Ima i jeftinije i skuplje.

To ti je cena na bivšoj Pizzani, koju je Rus zakupio. Ili na Kraljičinoj i Kraljevoj plaži.
Gde baš njih nađe.
U HN je komplet oko 6 eura, čini mi se. Ima i jeftinije i skuplje.

procitaj ovaj tekst

ovde tvrde da su cene od 15 do cak 75 evra

http://www.vijesti.me/vijesti/lezaljka-skuplja-kreveta-clanak-80240

Cijene plaćenog mobilijara na Slovenskoj plaži u zavisnosti od kupališta su od osam do 12 eura. Na najpopularnijoj budvanskoj plaži Mogrenu, iznajmljivanje para ležaljki i suncobran košta 15 eura, koliko staje i zakup plažnog mobilijara na hotelskoj plaži bečićkog "The Queen of Montenegro".

Činjenica je da su hotelska kupališta relaksirana odredbe da polovinu prostora moraju osloboditi od mobilijara, te ulaz na ove plaže, ujedno je uslovljena i obaveznim korišćenjem mobilijara.

Duplo veće cijene u odnosu na "Kraljicu" su na hotelskoj plaži u Pržnu, ispod elitnog hotela "Maestral", gdje iznajmljivanje suncobrana i ležaljki košta 30 eura. Turista koji bude namjeravao da se okupa nedaleko od Masetrala, na Kraljevoj plaži, koja je takođe hotelska, ispod vile"Miločer", to će ga koštati 75 eura, koliko staje iznajmljivanje mobilijara.

E na primer kad ides sa decom na more ko ja, znaci mora da dam dnevno za suncobrane i lezaljke od 30 do 150 evra u zavisnosti gde cu da se kupam, plus da placam dodatno parking , jer ne mozemo svi da se stiskamo pod jedan suncobran

Tako ti je tamo skoro svuda i na Jazz i na Trsteno i na one Ploce , i na Drobni Pijesak, tako je bilo jos pre skoro 10 godina kad sam ja zadnji put bio a kamoli sada tek su digli cene i izbezobrazili se dodatno zbog toga sto im dolaze pretezno Rusi.

U Sutomoru i Canju ti je cena 6-8 evra, e sad sve to uporedi sa Grckom, gde je smestaj jeftiniji nego u Crnoj Gori, na primer mozes naci gomilu solidnih smestaja za 5 evra krevet plus prevoz za 10 dana , i plus se ne placaju nigde lezaljke i suncobrani na plazama.

Ja sam jedne godine u Grckoj bio , nisam imao ni suncobran pa sam ga kupio u nekoj radnjici za 10 eura i celo vreme letovao tako.

pogledaj na www.lastminuteponude.com imas gomilu aranzmana u Grckoj sa avionskim prevozom vec od 200 evra po osobi za 10 dana

A sa autobuskim i od samo 100 evra za 10 dana

Poslednja izmena:
Za ljude iz Bosne mislim da nema dileme - CG!

Vjerujem da je Grčka prelijepa i možda jeftinija od CG, ali saobraćajna povezanost sa Bosnom je katastrofa! Od Bosne do Grčke ti treba jedno 2 dana vožnje uz promjenu 6-7 prevoznih sredstava. Kakav je to odmor? S druge strane, u CG stigneš za 5 sati.

Za ljude iz Bosne bolje ti je da dodjes autoputem do beograda i posle na avion

Nema nikakve dileme, Grčka je jedno 100 puta lepša, 10000 puta veća, komfornija, prijatnija, ljubaznija, neuporedivo lepšeg i čistijeg mora, ugodnog smeštaja, za svaki džep, a da sve potrebno ima, bez ograđenih plaža i plaćanja parkinga, da ne pričam što je sve dozvoljeno poneti sa sobom iz Srbije... Obožavm Grčku i smatram je letnjom turističkom velesilom. Ne tražim ništa bolje od Grčke, samo u okviru Grčke mogu da istražim neke nove destinacije, na primer Krit... :cool:

Ma neuporedive su to stvari, Crna Gora treba da uči od Grčke sve o turizmu, Grčka je neuporedivo jeftinija.

Ima dosta ljudi koji kolima dolaze iz Bosne.

Slažem se sa svim što je rekla Vanila i dodam da takvu gostoprimljivost nikada nisam osetila u Crnoj Gori.
Ko jednom ode u Grčku teško će se više odlučiti za Crnu Goru

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back