Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Где је јефтиније летовати? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Где је јефтиније летовати?![]()
Где је јефтиније летовати?![]()
pa djetici su u beogradu
U Grckoj imate sad last minute aranzmane sa avionom od 300 evra , u Crnoj Gori cete dati to samo za lezaljke na plazi jer se svuda iste naplacuju papreno od 15 eura za 2 lezaljke i suncobran do cak 75 evra .
To ti je cena na bivšoj Pizzani, koju je Rus zakupio. Ili na Kraljičinoj i Kraljevoj plaži.
Gde baš njih nađe.
U HN je komplet oko 6 eura, čini mi se. Ima i jeftinije i skuplje.
Cijene plaćenog mobilijara na Slovenskoj plaži u zavisnosti od kupališta su od osam do 12 eura. Na najpopularnijoj budvanskoj plaži Mogrenu, iznajmljivanje para ležaljki i suncobran košta 15 eura, koliko staje i zakup plažnog mobilijara na hotelskoj plaži bečićkog "The Queen of Montenegro".
Činjenica je da su hotelska kupališta relaksirana odredbe da polovinu prostora moraju osloboditi od mobilijara, te ulaz na ove plaže, ujedno je uslovljena i obaveznim korišćenjem mobilijara.
Duplo veće cijene u odnosu na "Kraljicu" su na hotelskoj plaži u Pržnu, ispod elitnog hotela "Maestral", gdje iznajmljivanje suncobrana i ležaljki košta 30 eura. Turista koji bude namjeravao da se okupa nedaleko od Masetrala, na Kraljevoj plaži, koja je takođe hotelska, ispod vile"Miločer", to će ga koštati 75 eura, koliko staje iznajmljivanje mobilijara.
Za ljude iz Bosne mislim da nema dileme - CG!
Vjerujem da je Grčka prelijepa i možda jeftinija od CG, ali saobraćajna povezanost sa Bosnom je katastrofa! Od Bosne do Grčke ti treba jedno 2 dana vožnje uz promjenu 6-7 prevoznih sredstava. Kakav je to odmor? S druge strane, u CG stigneš za 5 sati.
ja se u subotu vratio iz grcke odusevljen. sledi sardinija.
ja se u subotu vratio iz grcke odusevljen. sledi sardinija.
bicemo smesteni u algheru. e sad kanimo obilaziti sukladno fizickoj i snazi volje. banucemo i do gallure.
sardinija je inace 3x veca od krita..![]()