sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
u prevodu na srpski "kreni stazama irona" ?Moras li da budes prostak odmah prvog dana u nedelji,znas li ti gde je Petaknaguzi se ti pa založi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u prevodu na srpski "kreni stazama irona" ?Moras li da budes prostak odmah prvog dana u nedelji,znas li ti gde je Petaknaguzi se ti pa založi...
**** te Sloba i SR Jugoslavija.A onda ti iz šipražja iskoči neki bez grama mozga i ***** Srbiju samo tako...
1. Sloba iz Srbije i onaj grčki predsednik objašnjavaju bosanskom balvanu da će Srbiji iebati i živo i mrtvo ako ne pristane na primirje
"Jok bolan ja oslobodijo teritorija i teritorija, sve suha dedovina a oni traže nazad, pucat ha ja nakoga stignem imam silu"...
Srbiji sankcije, Srbiji izbeglice, Srbiji bombardovanje, Srbiji neoliberalni kriminalci...
Zbog balvana (pored ostalog)
Lepo rekao Grk - pristani Bosanska tikvo iebaće Srbiji živo i mrtvo...
ŽIVIO JUNAK!
Pišeš o Grcima ili o nama od 1918te na ovamo???![]()
Mislim da moze doci konflikt
izmedu Rusije i Turske ali kasnije
prije moze biti konflikt izmedu
Grcke i Turske
Svi će da potonuMislim da moze doci konflikt
izmedu Rusije i Turske ali kasnije
prije moze biti konflikt izmedu
Grcke i Turske
Kinezi mrze belce, kad zavladaju odosmo...Svi će da potonu
Samo će Kina
preživeti
to nisam rekaoSvi će da potonu
Samo će Kina
preživeti
nije istinaKinezi mrze belce, kad zavladaju odosmo...
Zovu nas pogrdno "Lau vei" i gledaju na nas sa prezirom. Radio godinu dana tamo...nije istina
ne kazem da to nisi dozivioZovu nas pogrdno "Lau vei" i gledaju na nas sa prezirom. Radio godinu dana tamo...
Ne govorim o politici. Govorim o prostom narodu.ne kazem da to nisi dozivio
ali ne u masi
znam i ja puno
kineza i businesmen
i ja govorim o obicnimNe govorim o politici. Govorim o prostom narodu.
Japanci još manje manje mogu smisliti Kineze. Kinezi su povijesno submisivni a Japanci dominantni, par sto hiljada Japanaca je stoljećima tlačilo silne milione Kineza.i ja govorim o obicnim
ljudima ima slucajeva imas pravo
ali to je manjinja,
Kinezi ne mogu smisliti japance
i to u masi
Ataturk se prevrce u grobu...Ono što je nenormalno je da u 2020. od države, malo po malo, praviš islamsku džamahiriju.
Zato jednog dana tamo treba vojni udar.Ataturk se prevrce u grobu...
Стољећима? Лол.Japanci još manje manje mogu smisliti Kineze. Kinezi su povijesno submisivni a Japanci dominantni, par sto hiljada Japanaca je stoljećima tlačilo silne milione Kineza.