Grci se blamiraju u EU, negiraju Makedoniju i Makedonce!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne treba gajiti lazne mitove.

Vec sam pisao da ako neka grupa Srba sebe prozove Indijancima, nauci jezik nekog indijanskog plemena u SAD ili Meksiku, pocne da zivi u vigvavima ili blatnjavim kucicama, prozove tu teritoriju Indijanija, i uplete se u indijansku istoriju da li su ti ljudi zaista Indijanci?

Uradi se genetski test i utvrdi se: ma kakvi crni Indijanci, oni su Srbi.

Ista stvar je i sa ex yu Makedoncima. Mogu sebe zvati kako god hoce pod uslovom da drugi to prihvate. U genetskom smislu oni su Srbi. Pre ili kasnije ce vecina ex yu Makedonaca to shvatiti.

Ali sta je osnovni problem.

Indijanci bi se bunili: Ti Srbi uzimaju nase ime, nasu istoriju i kulturu, sprdaju se sa nama i govore da su oni Indijanci. Ne, oni nisu Indijanci.

Isto tako Grci i Albanci, koji imaju potpuno isto poreklo, imaju pravo da kazu ex yu Makedoncima u brk. Prisvajate nasu istoriju i nase velikane.

Nauka ce dokazati da li je Aleksandar Veliki bio Grk ili Albanac.

Cim pronadju njegove ostatke, odmah ce uslediti genetsko istrazivanje. I posle toga vise nece biti nikakvih prica.

Za ex yu Makedonce, bice to bolno otreznjenje, sve ono sto su ih pocev od komunista pa na dalje ucili da zive u iluziji.

U sustini za majku Aleksandra Velikog nema nikakve dileme. On je bila Epirka. Epirci su Albanci.

Grci to znaju i uopste ne spore na taj nacin. Grci samo tvrde da u to vreme Epirci jos nisu bili izdiferencirani kao Albanci i da se jos uvek mogu smatrati Grcima, takodje da nisu svi Epirci postali Albanci.

Otac Aleksandra Velikog je sigurno ili Grk ili Albanac. Tu vise tesko da moze da bude dileme, posto je skoro izvesno da je nosilac E3b1 haplogrupe.

Ex yu Makedonci, tj. njihova elita je u голем проблем, sada i ex yu makedonski naucnici znaju da su se upljeskali, ali moraju da traze izlaznu strategiju.

Bolje sada priznati gresku nego sutra kada bude prekasno.

postoji set gena koji dokazuju da si Srbin?

koji Srbin? onaj sarmatski?
ili od onih srba koji su sa josh 20 plemena stigli u 7 veku?

il lusatijanac?

il chlan SPC?

jel mozesh da postavish tu charobnu genetsku formulu koja definishe chlanove Srpske Pravoslavne Crkve?

Poslednja izmena:
ALEKSANDAR III NIJE BIO ALBANAC! NITI SU MU OTAC I MAJKA BILI POREKLOM ALBANCI!
GRCI I ALBANCI NISU ISTI NAROD!

a nije bio ni Grk
bio je Makedonac (Antichki Makedonac)

Antichki Makedonci nisu bili Grci

posle okupacije Grchke od strane Antichkih Makedonaca
poprilichan broj grka ima Makedonsko poreklo

zbog meshanja novopridoshlih slovenskih nesrpskih plemena sa starosedeocima
i danashnji Makedonci imaju Antichko poreklo

isto kolko i Kozofilichari

i Kozofilichari nemaju nikakvo pravo da imaju 3 pokraine s tim imenom, a da slovenima sa severa to brane.

narito posle gennocida i egzodusa u par navrata u 20 veku! B-)

a nije bio ni Grk

i Kozofilichari nemaju nikakvo pravo da imaju 3 pokraine s tim imenom, a da slovenima sa severa to brane.

Pa da si citao moje predhodne postove, ti bi video da sam u jednom postu napisala da Anticki Makedonci nisu Grci.
Ajde da ponavljam opet kao papagaj. Napisala sam i to da su Grci, Anticke Makedonce smatrali varvarima i kao i to da se nisu razumeli, jer nisu pricali istim jezikom. Grci su helenizovali Anticke Makedonce i ponavljam jos jednom, Anticki Makedonci nisu Grci!
Nikada nisam napisala da su Anticki Makedonci Grci!
I jos jednom, ANTICKI MAKEDONCI NISU GRCI!

:D
ma jok
ja sam irac

sushtina rasprave je
shto vi ne kapirate shta chini naciju
i pripadnost istoj

a kako me cheka veoma zanimljiv set modula u radnoj suboti
objasnicu vam neki drugi put B-)

Po tebi cini naciju, nacionalna svest i nacionalni identitet tog naroda i nacionalna svest i nacionalni identitet pojedinca tj. da oseca pripadnost jednoj naciji ili...?
Ako tako mislis, onda si u pravu, ali ima tu ono veliko "ali", jer sustina jedne nacije nije samo u tome. Jedan narod mora imati svoje obicaje, kulturu, istoriju, jezik, pismo...

Po tebi cini naciju, nacionalna svest i nacionalni identitet tog naroda i nacionalna svest i nacionalni identitet pojedinca tj. da oseca pripadnost jednoj naciji ili...?
Ako tako mislis, onda si u pravu, ali ima tu ono veliko "ali", jer sustina jedne nacije nije samo u tome. Jedan narod mora imati svoje obicaje, kulturu, istoriju, jezik, pismo...

a Makedonci nemaju "svoje obicaje, kulturu, istoriju, jezik, pismo" ?

ono zbog chega makedonci nisu ranije napravili drzavu
i definisali naciju
je i to shto nisu imali nacional romantizam i snove o velikoj MegaMakedoniji
vec socijalizam i anarhiju ko ideologiju

drugo
srbi su nacionalno bili najosvesceniji
jer su imali ogromni podsticaj od strane bechkog dvora
koji je jachao taj faktor da bi destabilizovao tursku

imali smo maticu u novom sadu
mitropoliju u karlovcima
srpsko vojvodstvo

sve te tekovine "prechana" su imale refleksiju na srbijance

s druge strane
rusijaja je isto to radila s bugarima.

a ohridska arhiepiskopija em je bila pod otomanima, em medj anarhistima nije imala veliki uticaj...
zato je i IMRO nastao 70 godina nakon karadjordja. goce delchev nije prodavao svinje austriji i druzio se sa gospodom iz srpskog vojvodstva...

I ja mislim da po ugledu na bracu FYROMance trebamo dodati malo glamura...Ovo Srbija nekako bez veze zvuchi. Znamo svi dobro da su ovde bili Rimljani. Zivelo Rimsko carstvo! Od sada pa nadalje ja se zovem Wtfius Dulius,a predlazem i ostalima da sebi nadenu imena u skladu sa novonastalom situacijom.

a ti si bash siguran
da su svi Vlasi isparili s dolaskom tvojih plemenitih srpskih predaka

i ne samo oni
i branichevci
i moravljani
i timochani?

i da je ona masa grka, cincara, jermena i jevreja
koja je uz turke bila jedino gradsko stanovnishtvo do 19 veka
isparila?

blago tebi B-)

a ti si bash siguran

i ne samo oni
i branichevci
i moravljani
i timochani?

isparila?

blago tebi B-)

Sta me briga da li je isparila ili nije? Ja sam od sad za tebe ovde Pontifex Maximus i molim da mi se obracas sa duznim poshtovanjem. Znash ti dobro shta mi Rimljani radimo sa neposlushnim Makedoncima!

Vidim da nacistički srbofašisti negiraju postojanje Makedonske nacije. Ah da, poznato... Svi su Srbi, pa čak i Kinezi i Pigmeji :lol:. Tipično. I posle bude kmeeek kuku lele- niko nas ne voli. bla bla bla

ajmo braćo srbi, ajmo u genocid nad raskolničkom makedonijom :lol:
posle ćemo pobiti kineze, jer su i oni izdajnici srpskog roda i poroda :lol:

šta bre oni misle, da mogu da nam otimaju zemlju koju nam je Bog dao i napisao u Bibliji da je srpska E PA NEĆE MOĆI!!! :zimag:

Poslednja izmena:
Vidim da nacistički srbofašisti negiraju postojanje Makedonske nacije. Ah da, poznato... Svi su Srbi, pa čak i Kinezi i Pigmeji :lol:. Tipično. I posle bude kmeeek kuku lele- niko nas ne voli. bla bla bla

šta bre oni misle, da mogu da nam otimaju zemlju koju nam je Bog dao i napisao u Bibliji da je srpska E PA NEĆE MOĆI!!! :zimag:

Nije tacno!
Prestani da vredjas srpski narod!
Zasto bi mi isli u genocid nad njima?

a ti si bash siguran

i ne samo oni
i branichevci
i moravljani
i timochani?

isparila?

blago tebi B-)

Znaci po tebi do 19. veka samo su tu Turci,Grci,Jermeni i Jevreji ziveli?
A ovi Branicevci,Moravci,Timocani, kojoj naciji pripadaju oni, po tebi?

a evo ga banacanin-smrad

provokator:
a nije bio ni Grk

Ti si umislio nesto sto ne moze da se brani.

A pojma nemas sa sklapanjem mozaika u cinjenicno stanje.

Majka Aleksandra Velikog je bila Epirka.

Epirci su Albanci.

Sva genetska istrazivanja ukazuju na to da je Aleksandar Veliki E3b1 haplogrupe.

A to je haplogrupa Grka i Albanaca.

Istorijska istrazivanja isprva Britanaca, pocev od 19 veka pa na dalje, sve su blize sklapanju kockica da je Aleksandar Veliki Albanac.

Idi na Internet i ukucaj Alexander Great Albanian pa ces se iznenaditi koliko ozbiljnih sajtova ima na tu temu.

Mogu ti poslati brdo naucnih radova britanskih, francuskih, americkih i mnogih drugih naucnika koji pokazuju da vise smisla ima da je Aleksandar Veliki Albanac nego Grk.

Aleksandar Veliki moze biti samo Grk ili Albanac.

Jednom ce se to dokazati i FYROM propaganda ce se srusiti kao kula od karata.

Nauci nesto pa se javi.

Za pocetak gledaj ovaj klip.

Alexander The Great Illyrian/Albanian Hero2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back