Grci se blamiraju u EU, negiraju Makedoniju i Makedonce!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oki, Karlose, naravno i ti Andjelce, simpaticni ste i zabavni (Onaj provokator je iz neke selendre i za njega samo koristim naziv Fyroman).

Ali to sto ste simpaticni i zabavni je jedno, vi samo pricate, evo sad i pevate i napravili ste orkestar, ali dokazi su sasvim drugo.

Ne mozete ignorisati toliko poznatih i slavnih anglosaksonskih istoricara, niti americku Kongresnu biblioteku, niti kapitalna dela poput cuvene njujorske Enciklopedije vojne istorije ili cuvene Enciklopedije Britanika, ili ovih karti koje sam postavio, niti naravno genetska istrazivanja i ne znam cega.

Ako hocete zabavu imate na YouTube Fenicana i Somalaca koji isticu karakteristike svoje mediteranske rase.

"Somalis are mainly E1b1b1a-M78 Hamitids (like Phoenicians, Egyptians, Greeks & Albanians)
E1b1b1c-M123 were the original inhabitants of Western Arabia before the J-M304 Barbarian scum invaded Arabia. Usually the better looking socalled "Arabs" are Meditids not Arabids, but now people are awakening

E1b1b1-M35 Meditid race strated in Atlantica all the way to the Sarawat mountains in Southern Anatolia & Western Arabia "

Gledajte ovaj klip, mozete ga shvatiti kao zabavan ili ozbiljan, kako hocete, i znajte da je i Aleksandar Veliki pripadnik te haplogrupe.

Види Џони ја тебе имам као безвезног типа од оног тренутка када си реко да треба још само да се наџу остатке од Аце па да истрага буде комплетна.Ја мислио да си неки озбиљан а ти....?:zimag:

Oki, Karlose, naravno i ti Andjelce, simpaticni ste i zabavni (Onaj provokator je iz neke selendre i za njega samo koristim naziv Fyroman).

Ali to sto ste simpaticni i zabavni je jedno, vi samo pricate, evo sad i pevate i napravili ste orkestar, ali dokazi su sasvim drugo.

Ne mozete ignorisati toliko poznatih i slavnih anglosaksonskih istoricara, niti americku Kongresnu biblioteku, niti kapitalna dela poput cuvene njujorske Enciklopedije vojne istorije ili cuvene Enciklopedije Britanika, ili ovih karti koje sam postavio, niti naravno genetska istrazivanja i ne znam cega.

Ako hocete zabavu imate na YouTube Fenicana i Somalaca koji isticu karakteristike svoje mediteranske rase.

"Somalis are mainly E1b1b1a-M78 Hamitids (like Phoenicians, Egyptians, Greeks & Albanians)
E1b1b1c-M123 were the original inhabitants of Western Arabia before the J-M304 Barbarian scum invaded Arabia. Usually the better looking socalled "Arabs" are Meditids not Arabids, but now people are awakening

E1b1b1-M35 Meditid race strated in Atlantica all the way to the Sarawat mountains in Southern Anatolia & Western Arabia "

Gledajte ovaj klip, mozete ga shvatiti kao zabavan ili ozbiljan, kako hocete, i znajte da je i Aleksandar Veliki pripadnik te haplogrupe.

TAKODJE, NE MOZES IGNORISATI NI TI NEZAVISNE ELITNE STRUCNJAKE,KOJI NE PODRZAVAJU TU TEORIJU8JER PAZI TO JE SAMO JEDNA OD TEORIJA9; NISTA NIJE DOKAZANO; KAO I STO NE MOZES IGNORISATI JAK LOBI, KOJI PLACA IZ POLITICKIH RAZLOGA, KAO I STO NE MOZES IGNORISATI DA SE ISTORIJA PREPRAVLJA I PREKRAJA, ZARAD POLITICKE SITUACIJE, STO SE POKAZALO KAO TACNIM KROZ ISTORIJU!
ZASTO MI NE POBIJES MJE ARGUMENTE, ANALITICKIM DOKAZIKA, KOJI SU SVARNI,OPIPJIVI, NEGO GURAS NAJVECE LAZOVE I BAGRU ANGLO_SAKSONCE?
PA DA BI U SVE TO POVEROVAO NEKO, MORA DA BUDE KOMPLETNI IDIOT,POVODLJIV,P RISTRASAN I DA NE ZNA DA RAZMISLJA LOGICNO I SVOJOM GLAVOM!

MAKEDONIJA E VECNA!
MAKEDONIJA E EDNA!
MAKEDONIJA, MAKEDONCIMA!

Andjelce, Arberi izgleda da ima potpuno pravo.

A i ja cu ti reci, malo vise kroz zabavu, jer ste ti, Oki i Karlos napravili orkestar u moju cast (Hvala vam).

Mnogo potcenjujes Albance, a to je isto kao da potcenjujes i Grke Dorce, i Fenicane, i Staroegipcane i mnoge druge Mediterance.

A sta dobijas sa tim?

Znaj, mediteranska rasa je mnogo lepa, pogledaj, mogu i Oki i Karlos da gledaju, albansku lepotu.

Lepotica nije Albanka vec je Arnautkinja..
Arnauti su po Cvijicu albanizovani Srbi (Iliri) koji pricaju albanski-dok su Albanci sa Kavkaza..

A i ja cu ti reci, malo vise kroz zabavu, jer ste ti, Oki i Karlos napravili orkestar u moju cast (Hvala vam).

Mnogo potcenjujes Albance, a to je isto kao da potcenjujes i Grke Dorce, i Fenicane, i Staroegipcane i mnoge druge Mediterance.

A sta dobijas sa tim?

Znaj, mediteranska rasa je mnogo lepa, pogledaj, mogu i Oki i Karlos da gledaju, albansku lepotu.

Јој лепоте.А ко че сада да ме крене јер сам пао са столице...:zskace:Уф уф

A sta dobijas sa tim?

Uopste ne mrzim i ne ponizavam nikog!
Meni smetaju laz i nepravda koju ti iznosis ovde.
Sta sad i Staroegipcani i drugi Mediteranci, ispadose Albanci?
Ko su sledeci? Kinezi? Japanci?
Lepota je prolazna, a vama lepota nije u svakom slucaju jak adut.
A sto ne pokazes, neku pravu, obicnu Albanku, neku od ovakvu koje ovde stalno vidjam.
Znas li sta mi je rekao Austrijanac, koji je bio sa KFOR-om, dole na Kosovu i Metohiji?
Kaze da ruzniju i nakaradniju naciju na svetu nije video, to on kaze, a ne ja...

Ne Istocni Vetar, ex yu Makedonci jesu Srbi ali Aleksandar Veliki nije Srbin, niti su anticki Makedonci Dinarci, mada je sigurno bilo Dinaraca u tim krajevima u to vreme.

Da li znate da ima tumacenja da je i ime Aleksandar albanskog porekla?

:zskace::zskace::zskace:

ALEXANDER

Usage: English, German, Dutch, Scandinavian, Hungarian, Slovak, Biblical, Ancient Greek (Latinized), Greek Mythology (Latinized)

Pronounced: al-əg-ZAN-dər (English), ah-lek-SAHN-der (German), ah-luk-SAHN-dur (Dutch) [key]

Latinized form of the Greek name Αλεξανδρος (Alexandros), which meant "defending men" from Greek αλεξω (alexo) "to defend, help" and ανηρ (aner) "man" (genitive ανδρος). In Greek mythology this was another name of the hero Paris, and it also belongs to several characters in the New Testament. However, the most famous bearer was Alexander the Great, King of Macedon. In the 4th century BC he built a huge empire out of Greece, Egypt, Persia, and parts of India. Due to his fame, and later medieval tales involving him, use of his name spread throughout Europe.
The name has been used by kings of Scotland, Poland and Yugoslavia, emperors of Russia, and eight popes. Other notable bearers include English poet Alexander Pope (1688-1744), American statesman Alexander Hamilton (1755-1804), Scottish-Canadian explorer Sir Alexander MacKenzie (1764-1820), Russian poet Alexander Pushkin (1799-1837), and Alexander Graham Bell (1847-1922), the Scottish-Canadian-American inventor of the telephone.

Alejandro
Aleksandar
Aleksandr
Alexandre
Alessandro
Alex
Aleko
Alec
Lex
Sascha
Sasha

Jel i Puskin bio Albanac...umreo je jadik u neznanju da je bio albanac...eh, sta ces...

Plavo Andjelce:
Uopste ne mrzim i ne ponizavam nikog!
Meni smetaju laz i nepravda koju ti iznosis ovde.
Sta sad i Staroegipcani i drugi Mediteranci, ispadose Albanci?
Ko su sledeci? Kinezi? Japanci?
Lepota je prolazna, a vama lepota nije u svakom slucaju jak adut.
A sto ne pokazes, neku pravu, obicnu Albanku, neku od ovakvu koje ovde stalno vidjam.
Znas li sta mi je rekao Austrijanac, koji je bio sa KFOR-om, dole na Kosovu i Metohiji?
Kaze da ruzniju i nakaradniju naciju na svetu nije video, to on kaze, a ne ja...

Dorci (Grci) i Albanci su potpuno istog porekla a najblizi su im Fenicani. Onda su im Staroegicani i drugi Mediteranci nesto dalji.

Taj Austrijanac ko zna zassto je to rekao i sta je imao u glavi.

карлос:
Јој лепоте.А ко че сада да ме крене јер сам пао са столице...Уф уф

Vidis Karlos, kako je mediteranska rasa privlacna, ima neku posebnu lepotu, pao si na d....

Mozda se i zaljubis u neku Albanku ili Dorku (Grkinju).

Dobro, i ex yu Makedonke i Srpkinje su lepe. I dinarska rasa je lepa na svoj nacin.

Da jos malo gledate lepotu mediteranske rase, kojoj je pripadao i Aleksandar
Veliki, Albanac ili Grk Dorac.

Сад су албанци оснивачи светске цивилизације.Шта је то што тера човека да помисли такве ствари.Сваки људски поступак је мотивисан од нечим само је питање какви су то мотиви нормални или болесни.Да се своја припадност престави у право светло је прави мотив који много ценим али лагати да би изгледало да смо то што нисмо је проблематичан мотив у најмању руку

Plavo Andjelce:
ALEXANDER

Usage: English, German, Dutch, Scandinavian, Hungarian, Slovak, Biblical, Ancient Greek (Latinized), Greek Mythology (Latinized)

Pronounced: al-əg-ZAN-dər (English), ah-lek-SAHN-der (German), ah-luk-SAHN-dur (Dutch) [key]

Latinized form of the Greek name Αλεξανδρος (Alexandros), which meant "defending men" from Greek αλεξω (alexo) "to defend, help" and ανηρ (aner) "man" (genitive ανδρος). In Greek mythology this was another name of the hero Paris, and it also belongs to several characters in the New Testament. However, the most famous bearer was Alexander the Great, King of Macedon. In the 4th century BC he built a huge empire out of Greece, Egypt, Persia, and parts of India. Due to his fame, and later medieval tales involving him, use of his name spread throughout Europe.
The name has been used by kings of Scotland, Poland and Yugoslavia, emperors of Russia, and eight popes. Other notable bearers include English poet Alexander Pope (1688-1744), American statesman Alexander Hamilton (1755-1804), Scottish-Canadian explorer Sir Alexander MacKenzie (1764-1820), Russian poet Alexander Pushkin (1799-1837), and Alexander Graham Bell (1847-1922), the Scottish-Canadian-American inventor of the telephone.

Alejandro
Aleksandar
Aleksandr
Alexandre
Alessandro
Alex
Aleko
Alec
Lex
Sascha
Sasha

Jel i Puskin bio Albanac...umreo je jadik u neznanju da je bio albanac...eh, sta ces...

Andjelce, znao sam da ces reagovati.
z:poz:

Kako vec nisi ukapirala da je Grke Dorce i Albance veoma tesko razmrsiti jer su istog porekla. To ex yu Makedonci tesko mogu da prihvate, mada Karlos brzo uci, on je nesto ukapirao. A za tvoju informaciju mogu iznositi dokaze da je Aleksandar Veliki Albanac koliko hoces, sta vise, mogu i knjigu da napisem o tome, medjutim, uvek neki ozbiljan Grk mi moze parirati sa idejom da je Aleksanadar Veliki zapravo Dorac.

Grci su mesana nacija, s jedne strane Jonci i Eolci, sa druge Dorci.

Naravno, posebno je pitanje da li svi Jonci i Eolci poticu od Ahajaca, ali me to pitanje posebno ne zanima. Zanimaju me samo Dorci.

maurovski:
Сад су албанци оснивачи светске цивилизације.Шта је то што тера човека да помисли такве ствари.Сваки људски поступак је мотивисан од нечим само је питање какви су то мотиви нормални или болесни.Да се своја припадност престави у право светло је прави мотив који много ценим али лагати да би изгледало да смо то што нисмо је проблематичан мотив у најмању руку

Marovski, to nigde nisam rekao da su Albanci osnivaci svetske civilizacije.

Ali jesu u srodstvu sa starim Egipcanima.

Albanci i Dorci su potpuno istog porekla, najblizi su Fenicani.

A onda i mnogi drugi Mediteranci.

Izvorno, mediteranska rasa potice iz Etiopije ili Somalije.

Andjelce, znao sam da ces reagovati.
z:poz:

Kako vec nisi ukapirala da je Grke Dorce i Albance veoma tesko razmrsiti jer su istog porekla. To ex yu Makedonci tesko mogu da prihvate, mada Karlos brzo uci, on je nesto ukapirao. A za tvoju informaciju mogu iznositi dokaze da je Aleksandar Veliki Albanac koliko hoces, sta vise, mogu i knjigu da napisem o tome, medjutim, uvek neki ozbiljan Grk mi moze parirati sa idejom da je Aleksanadar Veliki zapravo Dorac.

Grci su mesana nacija, s jedne strane Jonci i Eolci, sa druge Dorci.

Naravno, posebno je pitanje da li svi Jonci i Eolci poticu od Ahajaca, ali me to pitanje posebno ne zanima. Zanimaju me samo Dorci.

Grci i Albanci nisu isti narod!
Aleksandar Veliki nije bio niti Grk, a jos gore nije bio Albanac!
Knjigu mozes da napises, ali baziranu na falsifikatima i lazima!
propaganda je ocigledno u modi danas, bas si "IN".
Aleksandar Veliki je anticki Makedonac!
Albanci nisu anticki Makedonci!

MAKEDONIJA MAKEDONCIMA
MAKEDONIJA E EDNA!
MAKEDONIJA E VECNA!

Marovski, to nigde nisam rekao da su Albanci osnivaci svetske civilizacije.

Ali jesu u srodstvu sa starim Egipcanima.

Albanci i Dorci su potpuno istog porekla, najblizi su Fenicani.

A onda i mnogi drugi Mediteranci.

Izvorno, mediteranska rasa potice iz Etiopije ili Somalije.

Ovo ziva istina...Siptari su preneli znanje Egipcanima kako da sagrade piramide...postoji zapis za to, samo ne mogu sad da ga nadjem

карлос:
Види Џони ја тебе имам као безвезног типа од оног тренутка када си реко да треба још само да се наџу остатке од Аце па да истрага буде комплетна.Ја мислио да си неки озбиљан а ти....?

Karlose, usiljen ti je humor.

Ali na tebe se ne ljutim, u sustini si dobar decko, samo molim te bez daljeg vredjanja jer ti to ne stoji.

Hajde ozbiljno da razgovaramo.

Naravno, da ce se sve tacno utvrditi kada se nadju ostaci Aleksandra Velikog, i tu si u pravu.

Po onome sto je do sada izvesno, Aleksandar Veliki je E3b1 haplogrupe, ali za stopostotnu sigurnost treba krunski dokaz.

Kada nekome ponestanu argumenti onda pokusava da se sluzi svim i svacim. Ali to pokazuje onog ko tako pise a ne onom kome je upuceno.

Kad neko nema argumente da se suprostavi naucnim dokazima koje je iznela Plavo Andjelce onda taj pocne da vergla dve recenice na 70 strana...
Verglaj ti i dalje mozda ce da upali...mora da zaradis ono za sto te placaju

MAKEDONIJA MAKEDONCIMA
MAKEDONIJA E EDNA!
MAKEDONIJA E VECNA!

Cekaj molim te ti mislis da Grci nemaju pravo na ime Makedonija?

Karlose, usiljen ti je humor.

Ali na tebe se ne ljutim, u sustini si dobar decko, samo molim te bez daljeg vredjanja jer ti to ne stoji.

Hajde ozbiljno da razgovaramo.

Naravno, da ce se sve tacno utvrditi kada se nadju ostaci Aleksandra Velikog, i tu si u pravu.

Po onome sto je do sada izvesno, Aleksandar Veliki je E3b1 haplogrupe, ali za stopostotnu sigurnost treba krunski dokaz.

Haplogrupu E3b1 i Haplogrupu I1b na Balkanu u najvecem procentu imaju Srbi i Makedonci!

Plavo Andjelce:
MAKEDONIJA MAKEDONCIMA
MAKEDONIJA E EDNA!
MAKEDONIJA E VECNA!

Grci Jonci i Eolci ne. Grci Dorci da.

Aleksandar Veliki je buio amo ili Albanac ili Grk Dorac.

Knjigu mogu da napisem in future ali sada nemam vremena.

Plavo andjelce, vrlo je diskutabilno na sta mislis.

Ako mislis na anticke Makedonce, onda mislis zapravo na danasnje Albance.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back